עד היום הייתי צופה מהצד והגעתי למסקנה שאם נהניתי צריך לתרום.
אולי אקבל כאן קידום חחח
היום ביקרתי בפעם הראשונה, בטלפון מסרה פרטים בחורה רזה חזה בינוני 200 שקל.
מכווינה לדירה ברחוב מוריה 15 המיקום די דיסקרטי ונמצא בקומת מרתף,הגברת לא כל כך אבל נחמדה.
נפתחת הדלת ועומדת מולי אשה בגילאי ה60 ככה, קצת נבהלתי עד שהבינה את הבהלה ואמרה שזו לא היא אלא הבחורה נמצאת בחדר.
כשהגעתי לחדר מוסרת פרטים, 20 דקות 200 30 דקות 300 40 דקות 400 ושעה 600, אמרתי לה שעורכי דין לא עושים 100 שקל ל10 דקות ולהם גם מזיינים את המוח, סגרנו על 350 ל40 דקות ושני מספרים.
טוב הבחורה יצאה ל2 דקות וכשחזרה התחילו העניינים היא כל כל קטנה שהרמתי אותה והנחתי אותה על המיטה, הפשטתי אותה ולעיני נגלתה בחורה עם מראה נערי כמו שציינו לפני גוף של ילדה בת 16 אבל נראית לי בגילאי ה30 ככה, בנוגע לחזה, בינוני הוא לא הייתי אומר לא קיים זה יותר מתאר את המצב. אישית אני אוהב חזה , עש כאלה שאולי יתאים להם יותר אבל הייתי חרמן אז זרמתי, מתחילה בליטופים עדינים כאלה כדי להעלות את המורל, הבנתי , ולקחתי את העניינים לידיים זורמת עם נשיקות אבל לא עם לשון ומבקשת לא לדחוף אצבעות לתחת כל השאר זה זורם. די מהר עברנו למציצה עם קונדום של בערך 5 דקות (הופסק ביוזמתי) וחדירה במיסיונרית עברנו לכך שאני מרים אותה לעמידה ולאחר מכן דוגי עד לגמירה. בין שני האקטים מצאנו נושא שיחה מעניין מאד שהיא מפחדת לנהוג ונראה לה שטנק יותר מתאים לה הסברתי לה שכטנקיסט לשעבר טנק זה מאד חם ורועש והפודרה נורא שונה ממה שהיא מכירה.... באקט השני כבר לא רציתי מציצה ועברנו ישר למנה העיקרית, זה היה ממש ארוך והזעתי ממש עד שנטפתי זיעה עד הגמירה המיוחלת הכל בדוגי... חייב לציין שהבחורה מאד חביבה וזורמת עם הכל, אבל, היה לה ריח לא נעים מהפה, ולכן כל העניין עם הדוגי פרט לזה הכל היה בסדר גמור לא מלחיצה בזמן וקיבלתי את מלוא ה40 דקות.
כאן אבל מתחיל עניין החוסר דיסקרטיות, כשאני יוצא מהחדר האשה המבוגרת שקיבלה את פניי שואלת איך היה אני מסנן לעברה בסדר, וכשהיא פותחת את הדלת ובקומת העמודים היא קוראת בכל גדול : אתה רואה? כמו שרצית ביקשת 40 דקות קיבלת!!. לא הכי דיסקרטי .
לסיכום:
מראה -7 (חזה לא קיים בשבילי זה חשוב)
שירות-9
דיסקרטיות-8 (הורדתי 2 בגלל הצעקה בחדר המדרגות).
בברכת זיינו ותהנו