כ ז'יבוטינסקי בבני ברק - דף 7 - סקס אדיר

ז'יבוטינסקי בבני ברק

61
חיפשתי "אוצרות" בוואלה צ'אט, הגעתי ליסמין ומיד נתנה לי את הטלפון שלה.
התיאום איתה היה קצר וענייני, לדבריה היא עם שיער שחור ארוך, שדיים בינוניים, רזה.
בטלפון היא נשמעה מאוד נחמדה כך שהציפיות היו חיוביות.

אכן היא משתמשת באותה דירה אך טלפון שונה.
טוב, אני לא אתאר את הדירה... הובילה אותי לחדר, אותו חדר של שרי.
מרגע שנכנסתי טיפה התאכזבתי מהמראה.
באופן כללי נראית נחמד אך שום דבר בה לא ממש משך אותי.
להערכתי היא בת 28-33, גובה של כ160סמ , שיער שחור ארוך אך משוך אחורה בגומיה ללא כל חן, חולצת טריקו פשוטה שמסתירות שדיים שנראים מעט נפולים לא גדולים ולא קטנים, מכנסיים קצרות שהסתירו תחת בינוני אבל חשפו את קצה החריץ....
המראה הכללי חסר חן, הבחורה כאילו התכוננה לעשות ספונג'ה.
התנצלתי ואמרתי שלא מתאים לי. היא חייכה בהבנה. פניתי אחורה ליציאה, שוב התנצלתי.
בחזרה ברחוב ... חשבתי עליה... הצטערתי שיצאתי ללא "טיפול".

בסיכומו של דבר הבחורה לא נראית רע, אך שום דבר בה לא ממש 'לכד' אותי, החיוך שלה הגיע מאוחר מדי, השדיים שלה לא הרשימו אותי, התחת שלה לא מספיק גדול בשבילי (מעדיף גדולים מאוד ואפילו ענקים), הפנים שלה טיפה נאות אך בהחלט לא יותר מכך. כנראה אם רק היתה מתאמצת ולובשת בגדים יפים ומחמיאים יותר מחייכת יותר הייתי בודאי נכנס....
מאחר שלא ראיתי שהיא מפרסמת את הטלפון אעביר אותו בפרטי

ז'יבוטינסקי בבני ברק

65
קשה מאוד מאוד להשיג אותה.
כשכבר הצלחתי,אמרה לי להגיע לאזור מכון מור בבני ברק ולהתקשר.
נאבקתי בפקקים האדירים של ציר זבוטינסקי והרמתי אליה טלפון( כעבור שעה כפי שתיאמנן).
כשהתקשרתי ממכון מור היא טענה שהיא לא זורת את השיחה שלנו,והיא לא יכולה לקבל היום(השעה-16:30)
לתחושתי-המחמאות שמפזרים עליה פה עלו לה לראש-וההתנהלות בהתאם.
מה אני אמור לעשות? לסוע עד מרכז בני ברק במיוחד כדי שהעלמה אולי תואיל בטובה לקבל אותי?
היא לא מסכימה לתאם ועובדת בשיטת מצליח.אני עברתי הלאה.
בהצלחה למתמידים...

ז'יבוטינסקי בבני ברק

66
אכן, קשה לתפוס את הבחורה הזאת בטלפון, אבל אני סוף סוף הצלחתי לפנות זמן כדי לבקר אותה והיה דווקא נחמד מאוד.
התקשרתי שאני באזור מכון מור, והיא כיוונה לי לאן להגיע. פחדתי כשלכתי לכיוון הדירה שלה (חניתי רחוק) שכבר אני אגיע והיא לא תענה לטלפון מרוב שהיא לא ענתה ביומיים האחרונים. אבל למזלי הבחורה הייתה זמינה ועליתי לדירה שלה כמתוכנן.
פתחה הדלת בחורה בהירה ישראלית בת כ-24-25, וכן, יש לה חזה עצום והיא מודעת לכך. התפשטנו בחדר והיא התחילה במסאג' סתמי למדי, והיה קשה לא להתסובב לראות את תופעת הטבע הזה, אבל סוף סוף, אחרי בודי על הגב שלי, שזה היה דווקא נחמד, התהפכתי.
אז היא שמה את הזין שלי בציצי הענק שלי והוא נעלם אי שם בהררי האהבה האלה על החזה שלה. באמת היה כיף וכמעט גמרתי כבר מרוב תענוג.
היא נתנה לי אחר כך לרדת לה, והיא לפחות היתה נראית שהיא נהנתה מזה, ונתנה לדחוף אצבעות לכוס חופשי.
ממש לא הלחיצה בזמן, שזה ממש פלוס מבחינתי, אבל היא לא מזדיינת, והיה לי נורא קשה לא לנסות לתקוע אותה.
בסך הכל, היה באמת נחמד, אבל אין לי 250 ש"ח לזרוק על נערות כל פעם שאני מתחרמם, אז אני אשמור אותה לפינוקים של פעם ב...
מומלץ, אבל יקר מדי.

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

ז'יבוטינסקי בבני ברק

67
הייתי היום אצל שרי. בהחלט בחורה נחמדה ובהחלט יש לה ציצים ענקיים - יותר משל סמדר. וגם בהחלט הבחורה שמנה! לא מלאה... שמנה! המסאג' סתמי ביותר. אין משהו מיוחד מייחד... אז רק מי שבקטע של ציצי ענקי ושל שמנות. יהנה שמה... לי היה נחמד וזהו. לא אחזור כנראה.

ז'יבוטינסקי בבני ברק

68
ביקרתי השבוע את יסמין אחרי שמצאתי אותה גם בצ'אט, היא לא עונה שם רק פירסמה את הטלפון...
התיאורים דיי מדוייקים אוסיף אולי שדומה קצת לוונדי משנות הקסם רק שוונדי יותר סקסית :)

לא זרמתי איתה לנשיקות בגלל ריח לא כל כך טוב מהפה שלה, ואכן השיערות על הפיטמה עדיין קיימות .

הצלחתי לגרום לה להטיב ולגמור גם מבלי להכניס אצבעות - אסור כבר אמרנו... ואחרי זה היא פינקה בבודי מושקע עם קצת שמן.

המגבות שם דיי מסריחות גם והייתי חייב ללכת הביתה להתקלח שוב, נקודה נוספת כשסיימתי את המקלחת היא כבר היתה לבושה

מקווה שהתקלחה אחרי שהלכתי כי הרבה נוזלים הוחלפו שם ולא נעים לבא אחרי...

האם אחזור ...? רק כדי לדגום את שרי שהבנתי שהיא מקבלת באותה דירה אבל עדיין לא איתרתי את הטלפון שלה..

יש לי עוד פרטית שמנמונת שקיבלתי בצאט לפינוק מלא בראשון 400 ש"ח עדיין לא דגמתי אבל מי משמעוניין אעביר לו את הטלפון

ז'יבוטינסקי בבני ברק

69
לאחר למעלה מחודש וחצי של דחיית סיפוקים ביקרתי אצל שרי.
בעולם במוסיקה והפקת האלבומים תמיד צצה לה שאלת מליון הדולר - איך יהיה האלבום השני. האם הלהקה או האמן יצליח לחדש ובמידת מה לשמור על הרוח הרעננה שהביאו באלבום הראשון.
בהשאלה, ניתן לשאול את השאלה הזו גם בהקשר של ביקור אצל נותנת שירותים דיסקרטיים.
המקרה של שרי סיקרן אותי במיוחד, בשל אופי התקשורת שהתקיים ביננו.
אין לי כוונה למחזר דיווח נהנתני במיוחד מהתאריך 7 אוגוסט בעמוד הראשון של הפוסט. אוכל רק להוסיף ולומר שהמפגש עמד בכל הציפיות ולא נרשם ולו שמץ של אכזבה או ירידת מתח. להיפך. ההכרות המוקדמת ביננו איפשרה תקשורת מהירה וישירה יותר והחווייה הכוללת היתה מצויינת.
נדמה לי שכל מי שיתוודע לבחורה המקסימה הזו והקליק יהיה שם, יהנה מחווייה מפנקת ויוצאת דופן, החורגת מעבר לתיאור מעלותיה הטרומיות של הפאם פטאל הזו.
שרי, אם את קוראת כאן, תודה על שעה קסומה ומרנינה.

gunner2013-09-30 17:46:42
I fart in your general direction

ז'יבוטינסקי בבני ברק

70
שמע ידידי ורעי גאנר,
אתה בתכלס תותח.
אני אוהב את הדיווחים שלך, כפי שאתה יודע זה מכבר.
האם ימי החסד של ארסנל כה משביחים את יומך ומרנינים את לילותיך שחזרת למשוך בעט הסופרים המלוטשת שלך?
אנחנו כאן בפורום המרוויחים.

אהבתי את ההשוואה לאלבום שני, מקורי ואכן דומה.

אבוד

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”