כ הבנות בגושן - דף 4 - סקס אדיר

הבנות בגושן

31
אז לפי הסיפורים הטובים שלכם החלטתי ללכת לנסות, התקשרתי בצהריים וענתה בחורה שאומרת שסיימה לעבוד ובשעה 7 וחצי בערב תיהיה מישהי אחרת שמחליפה אותה.
שאלתי מה שמה של הבחורה שעובדת בערב והיא אמרה לי ''לילה ליילה משהו כזה''

אמרתי לעצמי יופי אז המספר שהשגתי נכון, התקשרתי בשעה 7 ומשהו ולילה ענתה לי, שאלתי כמה עולה ואיך מגיעים ומה זה כולל..
אמרה שכולל הכל חוץ מאנלי, כולל נשיקות והכל, היא אמרה לי להגיע לגושן 7 ומשם להתקשר, הגעתי לגושן 7 הפנתה אותי לגושן 9 9 ולהכנס דרך שער ולפנות שמאלה ''אני אפתח לך את הדלת''
טוב הגעתי פתחה את הדלת, ניראת מצויין מלאה קצת חזה גדול עשישית משהו טוב, יש לה קול סקסי היא בהתחלה התנהגה יפה
הביאה מחמאות וזה, שרציתי לנשק אותה בפה עם לשון היא אמרה מה פתאום אם אף אחד אני לא מתנשקת, שניסיתי לשלוח יד למטה היא גם דיי התנגדה הזיזה לי את היד,
כבר לא היה לי נוח עשינו דוגי ועוד כמה תנוחות ולא ממש הרגשתי שזה הולך, תוך כדי היה לה שיחות טלפון והיא כמובן ענתה לכל הטלפונים
ואני אמרתי לה אולי מספיק לענות לטלפונים זה ממש מפריע ''כן כן אני כבר איתך'' בקיצור הלך גרוע, אחרי איזה 12 דקות אמרה טוב נעשה ביד.
אמרתי לעצמי יאללה נגמור וזהו גם ככה יצא לי כל החשק, עשתה לי ביד 4 דקות לא הצלחתי לגמור, אמרה טוב חמוד יש לך בעיה עם לגמור ונגמר הזמן
אמרתי מה נגמר, אמרת עד 30 דקות לא? אז היא עושה לי פה זה 20 דקות, אני אומר לה אז מה את משקרת לאנשים שזה 30 דקות ואז אומרת 20?
היא אומרת כן אתה לא גומר אתה לא זה אתה לא זה, באותו רגע דפקו בדלת היא הלכה לפתוח ואמרה לי יאללה תתלבש בצורה גסה כזאת
והתלבשה תוך כדי אני קיבלתי כבר עצבים אמרתי לה שתחזיר לי 50 שקל, אמרה אין דבר כזה פה זה עולה 200 שקל.

אני אומר לה לא הספקנו כלום אמרת עד 30 דקות עברו 20 דקות (גם 20 דקות לא ניראה לי שהיה אולי גג 17-15) דקות והחלטת שזהו, תוך כדיי ענית לטלפונים באמצע מזה הדבר הזה?
בשביל 200 שקל אני עובד 8 שעות, את מחפפת אותי ב 20 דקות בצורה הכי מגעילה, לא מעניין אותי תחזירי 50 שקל!

אמרה אני התקשר עכשיו לבעל הדירה הוא בנאדם חמום מוח, אמרתי לה לא מעניין אותי, נשארתי שם גם שכבר חיכו בחוץ אנשים, בסוף היא הסכימה להחזיר לי 50 שקל אחרי שראתה שאני באמת לא מתכוון לזוז, אמרה לי אני יזמין לך משטרה ואגיד שאנסתה אותי ותראה מה יעשו לך, אמרתי לה כן ומה יעשו לך? חח קיצר לקחתי את ה 50 שקל והלכתי ובחיים אני לא יחזור.

גם הייתי בדרך עכו 29 לא היה משהו, לא חיפפה אותי, ושם כן גמרתי אבל זה היה כמו לזיין בול עץ הבחורה לא זזה, אין כמו סופי בדרך עכו נותנת שירות סוף הדרך ולא יודע למה אני מת על שמנות והגוף שלה מחרמן אותי אש 150 שקל פינוק כמו שצריך עד הגמירה.

הבנות בגושן

32
כבר כמה פעמים ניסיתי לתפוס את אילנה. היא נתנה לי פעם את המיספר שלה אישי., שגם דרכו היא עובדת. היום הצלחתי לדבר איתה סוף סוף. היא אומרת ש המספר היחיד, שנישער, זה המספר חדש

. ערביה עזבה את המקום ו יש מישהי חדשה בערב.

UMA2013-08-19 08:48:50

הבנות בגושן

33
הייתי ביום שלישי עם אילנה או אלינה לא בטוח לגבי השם .
לא ציפיתי לראותה כי הבנתי שהיא לא עובדת בערבים אבל אמרה שהגיעה מאוחר לעבודה.
לפני מסירת הכסף אמרתי לה שאני גומר כשהיא מעלי, אמרה שיש לה בעיות ברגליים (תירוץ מוכר של הרבה בחורות) אבל טוב שאני שואל אמרה, הציעה מציצה בלי וגמירה בפה תמורת עוד 50 שקל.
שאלתי המציצה טובה (שאלה שהתשובה עליה ברורה) אמרה שכן בוודאי
היה לי שטר של 200 ועוד 50 שקלים במטבעות , אמרתי לה לא נעים לי כי יש לי מטבעות, לקחה אותם ואמרה גם זה כסף לא?
לעניינים:
גוף לא משהו לא רזה ולא שמנה אבל יש כרס נופלת וציצי קטן ונופל ( לא שאיכפת לי כי רציתי מציצה בלי עם גמירה בפה)
מציצה די טובה לא הכי עמוקה אבל סבירה בהחלט גם הצעתי 69 והסכימה .. אין ריח בכלל.
לבסוף הגיעה הגמירה בפה והייתה השהייה קטנה והיא בלעה הכל.
בחורה נחמדה מאוד , שירותית ולא תקתקנית בכלל.
אמרה שעוד שבוע היא עוזבת ושהיא מחפשת מקום לבד.
בכניסה יש פקידה מבוגרת שמכווינה אנשים כמו שוטרת תנועה.
בקיצור נפלתי עליה בפוקס כנראה, בטח אחזור בשביל לראות מה עוד יש שם.

הבנות בגושן

34
אם זו הדירה בגושן 11 (כך היא מכוונת בטלפון) .. אך המקום נמצא ליד ...
הייתי במקום ..
כשהתקשרתי ענתה בחורה עם כאילו מבטא רוסי .. אבל היא ישראלית מסרה פרטים 200 ש"ח עד חצי שעה ...
דירה ממש גדולה ומרובחת ... אבל רק בחורה אחת נמצאת קוראים לה ... לילה/לינה ... שחומת עור מלאה חזה גדול ומסולקן ...
מסרתי 200 ש"ח ... עשיתי מקלחת לפני ואחרי ... מקלחת נקייה וגדולה ...
האקט עצמו: .. הבחורה מתנשקת רק לא עם לשון ... מוצצת בלי קונדום (לא טוב) ... נותנת לגעת(לא התנגדה).. עושה סקס רק ללא חריגים ... מעדיפה במסיונרית(לא ניסיתי אחרת) ... בהחלט מתקתקת ...
הטלפון כל הזמן מצלצל ועונה רק לא בזמן "העבודה" ...

דיסקרטיות: 8
מראה: 7
מציצה: 4
סקס: 8

ס"כ חמודה ...

כדאי למשהו מהר ועבודה מספיק טובה ...

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”