בוקר טוב לכולם...
בזכות המשתמש לורד256 קיבלתי את הנייד של חן,בבוקר שעות ארוכות היא לא הייתה זמינה.
בסופו של דבר ענתה לי ותחקרה ממי קיבלתי את הנייד... אמרתי לה שקיבלתי מחבר שהיה אצלה אתמול,היא התעקשה על שם אז אמרתי אבי... היא שאלה אותי איזה אבי עם האופנוע??
בוודאי אבי עם האופנוע השבתי לה ורק אז קיבלתי אור ירוק להפגש איתה.
קבענו לאחר הצהרים להגיע אליה זה סיוט נסעתי עם הקטנוע בקסבות שלא מביישות את ג'נין.
האמת שמצאתי די מהר אבל מספיקה טעות קטנה בניווט ואתה מחוץ לג"ג בקלות רבה.
ופה המקום להודות למ"פ סרוליק שלימד אותי ניווטים בקמ"ט והביא אותי עד הלום.
נכנסתי לדירה קטנה דירת חדר משופצת אבל מבולגנת לבחורה אין ארון וכל הבגדים צמודים לקירות ומונחים מגדלים מגדלים.
הבחורה עצמה נראת כבת 30 שמנה בצורת תפוח אין לה תחת אין לה צמיגים אבל בטן כמו חודש שישי.
חזה גדול מידה C או D קשה לדעת הבטן שלה מבלבלת ומטעה.
היא מטופחת נקייה מריחה טוב כוס מגולח בכלל כל הגוך שלה נטול שיער היא נראת לי סוג של מרוקאית בהירה עם שיער גוונים בלונד לקה יפה בציפורנים גם בידיים וגם ברגליים עיניים חומות (סופרמן

) בקיצור סוג של בת השכן בסגנון היפופוטמי.
היא כבר התקלחה אז אני הלכתי להתקלח לבד,קיבלתי מגבת ציבעונית מסריחה להתנגב
ונשכבתי על המיטה על הבטן עם רמז לעיסוי... קודמי כבר ציין שהיא עושה.
לקח לחן הרבה שניות לחשוב למה אני על הבטן ואז כנראה מישהו הדליק לה את האור בחדר החשוך בראש.
כי היא שאלה-"אתה רוצה עיסוי???"
לא אני רוצה שווארמה... רציתי להשיב אבל לא רציתי להשמע גס ולא יודע עד כמה חוש ההומור שלה מפותח אז עניתי-בוודאי
הצטוותי להתהפך עם הראש לכיוון הטלוויזיה בהתחלה לא הבנתי למה היא רוצה שאני אשכב הפוך כי הכריות היו בצד השני.
חן אמרה לי שהיא עושה לי עיסוי עם מכשיר ונקודת החשמל היא ליד הטלוויזיה היא הוציאה איזה מכשיר ארוך יותר ממערוך נראה כמו אלה משטרתית עם ראשים מסתובבים חיברה את הכבל והפעילה אותו.
הדבר הזה זה משהו מטורף הרגשתי כאילו היא טוחנת לי את הגב עם מג'ימיקס
אני בטוח שאם אתה שם שני תפוחים בסיר ומכניס את המכשיר תוך שנייה נהיה לך גרבר.
בקיצור עשתה עם המכשיר דקות ארוכות ואז עברה לעיסוי ידני עם קרם ורק על הגב,עיסוי חלש סתמי בלי טכניקה בכלל היא קלטה שאני לא נהנה אז הפעילה שוב את מטחנת הזבל והרביצה לי על כל הגוף...
אתה נהנה??? צעקה חן מבעד לרעש של מגזמת הדשא,כן נהנה אמרתי...
היא לא שמעה אותי אז צעקה שוב "זה נעים???" הבנתי שבחיים היא לא תישמע אותי אין לה שכל לכבות את זה לשניה ולדבר... כל מה שנשאר לי לעשות זה להרים את אגודל ימין כמו וסילי רק שתפסיק לשאול שאלות מיותרות.
אחרי 20 דקות היא סגרה את המכשיר או שנגמרה הספקת החשמל באיזור, המכשיר הזה נראה לי צורך חשמל כמו 3 מזגנים.
חן החלה לנשק אותי,היא מאוד אוהבת להתנשק גם אני אוהב אבל חן יותר אוכלת אותך מאשר מנשקת.
השכבתי אותה על הגב ינקתי לה את הפטמות הוורודות והגדולות וירדתי לכיוון הכוס.
דווקא יש לה כוס צר דפקתי לה ירידה כאילו אנחנו חברים שנים מרביץ עם הלשון על הדגדגן הקטן שלה אצבע ימין תחובה בתוך הכוס ממששת את נקודת הג'י ואצבע שמאל תחובה לה בתוך הפה כשהיא מוצצת בהנאה.
או שהיא גמרה כמה פעמים חלש מאוד או שהיא לא גמרה כלל אבל אחרי 10 דקות החלטתי שמספיק ניגשתי למכנסיים הוצאתי קונדום וחדרתי אליה במיסיונרית.
יכול להיות שהיא רצתה למצוץ ל אבל אני הגעתי טעון והייתי חייב כבר לזיין.
היא עושה קונטרות נחמדות במיסיונרית אבל מתעייפת מהר היא גם צועקת כל מיני מילים מוזרות "איזה יופי" "איזה זיון" בקיצור מילים של גנון.
אני מעדיף אותן שותקות אבל אם כבר מדברות שיהיה צעקות וקללות אני לא צריך יועצת תקשורת במיטה.
אחרי שמיציתי את המיסיונרית עברנו לדוגי,היא לא יודעת לעמוד טוב בדוגי היא עומדת גבוה מידי... לקח לה כמה דקות להבין ולרדת לגובה הנכון.
היא גם התחילה להשתולל ולתת קונטרות טובות היא הרגישה שאני על הסף והגבירה את הקצב.
אני התחלתי מתי לחשב מתי להפסיק כי רציתי לבדוק את המציצה שלה אבל לא הספקתי.
הקונטרות שלה גרמו לי להשאר במחילה הצרה שלה עד הגמירה החזקה והמיוחלת...
זהו חברים היה די קצר לא כפי שתכננתי אבל זה מה שהיה.
עשיתי מקלחת קצרה התנגבתי במגבת הצבעונית המסריחה ונסעתי הבייתה.
לסיכום-
צעירה בת 30 בהירה קצת ארסית.
פרטית לגמרי ממש לא זונה עם אופי של זונה.
שמנה מאוד עם בטן.
שירותית נעימה נקייה אסטתית.
חזה גדול קצת נופל כוס צר מגולח
דירה שקשה להגיע צריך להיות בוגר בה"ד 1.
בעלי קטנוע/אופנוע יתרון.
350 שקל אני הייתי כמעט שעה מחיר לא מוצדק ולא שווה.
לדעתי שווה 200 גג 250.
היא לא רמזה שאפשר שני אקטים אחרי שגמרתי ציפתה שהלך.
האם אחזור??? רק בגלל המחיר היקר לעומת אופי הביצועים-שורה תחתונה לא!
שב"ש
ואם כבר הזכרתי את האוהד ג'ורג' וסילי עם האגודל הנה סרטון חיקוי של יצפאן על האוהד הגדול הזה.
https://www.youtube.com/watch?v=OW-l9Rb4nuMהפרופסור2013-08-22 20:08:31