כ נפילה כואבת!!! - סקס אדיר

נפילה כואבת!!!

1
בעודי בודק את המודעות באתר
צדה את עיניי מודעה http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6980
מספר: 052-4111822
התקשרתי ענתה לי בחורה עם מבטא צרפתי שמכוונת ליהודה הלוי XX
שאלתי לפרטים ולא כלכך הבנתי מהנאמר כנראה בגלל הרעש מסביב (טעות Ouch)
ממה שהצלחתי להבין מהמסירת פרטים הוא שהמפגש עולה 400 ש"ח ושיש אנאלי...
אוקי קבעתי איתה שהגיע בעוד שעה וביקשה שאתקשר כמה דק' לפני.
כשהגעתי ליהודה הלוי הרמתי אליה צלצול הבחורה ביקשה שאתקשר בעוד כ2 דק', אחרי 2 דק שוב צילצול ענתה וכיוונה לבניין מגורים
שנמצא קרוב.
הבחורה חיכתה לי כבר עם הדלת פתוחה, נכנסתי וראיתי שהדירה לא מסודרת ומבולגנת(אמרה שעוברת בקרוב).
לגבי המראה, התמונות אמיתיות, היא מאוד רזה בגבול האנורקסי, חזה מסולקן, תחת גדול יחסית לפרופורציית הגוף...
כשנכנסתי לדירה ביקשתי ממנה ששוב תמסור לי פרטים, היא מצידה אמרה "אנחנו זורמים בכיף לא צריך פרטים" פה כבר נדלקה לי נורית אדומה.
מסרתי לה את הכסף ונכנסתי להתקלח, אחרי המקלחת היא הוראתה לי לשכב על המיטה המאולתרת שהייתה לה בסלון(כשהטלויזיה פועלת על איזשהו ערוץ טלנובלה בשיא הווליום, לא אנמיכה לא כיבתה)היא התקרבה למיטה והתטפשה נשכבה ליידי והחלה במציצה מקונדמתעצוב(פרטים כבר אמרנו????), מציצה חלשה, בקושי הכניסה את הכובעון, התחלתי קצת בעזרת היד להזיז אותה לכיווני לסמן לה
להעמיק קצת את המציצה והיא בתגובה תוקפנית אמרה "תירגע, תיהיה יותר עדין!" אחרי כמה דק' של מציצה ניסתה לתקתק אותי
ולהגיד לי "אתה רוצה לחדור אלי? אתה רוצה בתחת או בכוס?" אמרתי לה שתעלה עלי ושוב בתגובה תוקפנית "באת לזיין או להזדיין?"
מבואס מהמציצה הסתמית ומהאווירה המגעילה שסררה בחדר ביקשתי לחדור אלייה בדוגי, היא הסתובבה נשכבה על הבטן ואומרת לי "תשכב עלי ותחדיר אותו"
התחלתי לחשוד פה שמדובר בבחורה מנותחת, לא מוכנה לפתוח רגליים, לא לרכב רק רוצה לשכב ושייזינו אותה, גם בזמן המציצה
כשהסתכלתי לה טוב על הכוס הוא נראה מוזר, קצת מחשיד לפני החדירה גם מרחה לי את הזין ים של קרם, גם הקול שלה קצת גס
כל האווירה והתחושה שקיבלתי לא השפיעה על תפקודי טוב ובזמן שניסיתי לחדור אלייה בתנוחה שלא נוחה לי, נפל לי הזין
ביקשתי שוב מציצה, אמרה לי תשכב אני אמצוץ לך(לא מוכנה למציצה בלי שאני אשכב)
אמרתי טוב אם לא נגמור מחדירה לפחות נגמור ממציצה, בזמן המציצה הזין לא עמד, ניסתה להביא ביד לבסוף איכשהו הוא נעמד
ישר הלבישה עליו שוב קונדום והפעם ניסיתי לחדור אלייה במינסיונרית, שוב מנסה לתפעל אותי "אל תיגע פה אל תיגע שם, קח את הרגליים אחורה, תנסה להחדיר אותו, הוא נפל" ממש לא נוח.
פה הייתה לי הזדמנות ממש טובה לבחון לה את הכוס, ממש נראה לא אמיתי. נראה לי שמדובר פה בגבר מנותח.
כששוב הזין נפל ביקשתי לפחות שתביא לי ביד, גם אז לא הצליח לעמוד כמו שצריך אחרי כמה דק שהיא מביאה לי ביד
התחילה לצעוק "טוב מה אני אאונן לך 9 שעות? מה אני אשמה שהוא לא עומד? אתה רוצה אני אונן לך ואז תאונן לעצמך, אתה מוזמן לאונן במקלחת וללכת הביתה"
התחלתי אשכרה להביא ביד לעצמי, כשאני מסתכל על מרקע הטלויזיה שפועל בשיא הווליום ואומר לעצמי "לאיפה הכנסתי את עצמי?"
ממש אווירה מגעילה, נפילה איומה, התבאסתי כולי שככה הלכו להם 400 שקל על כלום.
כשכבר וויתרתי ונכנסתי להתקלח ויצאתי אמרתי לה שאני לא אשתוק על זה ואני אדווח עלייה באתר, על החוצפה שלה
והיא שוב בתוקפנות אומרת לי "אתה חושב שזה יזיז לי? אני אמחוק לך את הדיווח מהאתר(כן בטח), יש לי קבועים,מה אתה מאיים עלי?" אחרי וויכוח שניהלתי איתה ביקשתי חלק מכספי בחזרה והיא בתגובה צעוקת "צא לי מהבית, אתה תראה אני אפרסם את התמונות שלך באינטרנט"
בקיצור, ממש ממש לא מומלצת, חופצנית וולגרית, חסרת דיסקרטיות בעליל!!!!
לא להתקרב אלייה אפילו!
ובכלל ספק שהיא בחורה, היא נראית לי מנותחת!!
כותב את השורות האלו בעצבים, נפילה כזאת עוד לא חוויתי.

shoshoavi2013-08-25 01:10:16

נפילה כואבת!!!

3
כבר נפתח עליה פוסט כאן בפורום אבל ללא דיווח...

צר לי לשמוע שהייתה נפילה,הדבר הטוב שכולם עכשיו יודעים ולשם לא הולכים.

לא היית צריך לאיים עליה בפנים,בפעם הבאה תהיה יותר דיסקרטי אתה אף פעם לא יכול לדעת איך זה יגמר.
אל תשכח שאנחנו אנשים נורמטיבים ונערות עובדות חשופות יותר לפשע יותר קרימנליות במחשבה ואין להן בדרך כלל הרבה מה להפסיד.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

נפילה כואבת!!!

5
אני לא מבין איך אתם מוותרים ככה?
לא הקטע של הכסף ...כסף בא כסף הולך וצער לי לשמוע על הנפילה הזאת.
אך עדיין , אף זונה לא צריכה לאיים על גבר !
הייתה צריך להכניס לה כמה סטירות לפנים ולקחת את הכסף בכוחות עצמך , תסלחו לי אבל זה העולם אין מה לעשות.

נפילה כואבת!!!

8
[QUOTE=tommy] אני לא מבין איך אתם מוותרים ככה?
לא הקטע של הכסף ...כסף בא כסף הולך וצער לי לשמוע על הנפילה הזאת.
אך עדיין , אף זונה לא צריכה לאיים על גבר !
הייתה צריך להכניס לה כמה סטירות לפנים ולקחת את הכסף בכוחות עצמך , תסלחו לי אבל זה העולם אין מה לעשות.
[/QUOTE]

טוב, בסדר...

בוא נגיד שהלכת לזונה שילמת 400 שקל לא קיבלת מה שרצית ודפקת לה כמה סטירות.

א.יכול להיות שיש לה תרסיס פלפל או אפילו סכין כל שימוש באחד מאלה יהיה לגיטימי כי אתה תקפת אותה בתוך הבית שלה.

ב.יכול להיות שיש לה איזה סרסור או שומר במרחק קצר שיכול להגיע תוך זמן קצר,לא חושב ש-400 שקל שווים לכזה מפגש.

ג.יכול להיות שהיא תילך ותגיש תלונה על אלימות במשטרה לא תהיה בעיה לאתר אותך גם אם התקשרת מחסום.
תהיה לך חקירה ואולי אף מעצר בהחלט לא שווה 400 שקל.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

נפילה כואבת!!!

9
[QUOTE=shoshoavi]
התחלתי לחשוד פה שמדובר בבחורה מנותחת, לא מוכנה לפתוח רגליים, לא לרכב רק רוצה לשכב ושייזינו אותה, גם בזמן המציצה
כשהסתכלתי לה טוב על הכוס הוא נראה מוזר, קצת מחשיד לפני החדירה גם מרחה לי את הזין ים של קרם, גם הקול שלה קצת גס
ובכלל ספק שהיא בחורה, היא נראית לי מנותחת!!

[/QUOTE]
הפרופסור שם לב למשהו:

[QUOTE=Banana Vanila]
התקשרתי אליה. בקו השני היה קול מאוד מוזר עם מבטא. אני לא יודע אם זה קול של סיגריות / של גבר / או שזה סתם הקול שלה והוא פשוט נשמע מוזר.
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”