כ נפילה כואבת!!! - דף 3 - סקס אדיר

נפילה כואבת!!!

21
הדיווח של שושואבי נכתב בזמן כעס (לכתוב על מישהי שהיא גבר, זה כמו גזר דין מוות פה).

אני אוסיף את ה(אי) ניסיון שלי.
קבענו לפני מספר שבועות בצהריים. כבר בטלפון משהו היה חשוד (המבטא המוזר, גברים ששמעתי מדברים ברקע) אבל המשכתי והגעתי למקום בזמן. כאשר התקשרתי, ביקשה ממני להמתין עוד 20 דקות. הסתובבתי קצת ברחוב (אתם יודעים כמה נעימה תל-אביב בצהריים) ואז התקשרתי שוב. הפעם אמרה שבדיוק באו אליה אורחים (?!) וביקשה שאתקשר בעוד שעה.

ראיתי לאן זה הולך, אבל מכיוון שכבר הייתי שם נכנסתי לאכול באחד מבתי הקפה בסביבה (דווקא היה נחמד).
מקץ שעה של המתנה התקשרתי שוב והפעם לא הייתה תשובה כלל.

זהו, לאחר יחס כזה כבר לא ניסיתי לקבוע שוב. ולמרות כל זאת, אולי כדאי שנמתין לעוד דיווח אמיתי לפני מתן גזר הדין...

נפילה כואבת!!!

22
שאלה קצת קשה, כי היא תמיד איכשהו הייתה מחבקת את הציצי, אבל אם מסתכלים טוב הפיטמות קצת לא סימטריות אחת לשנייה
[QUOTE=הפרופסור] איך הפיטמות נראות במרכז השד או פוזלות לצדדים באופן קיצוני?

[/QUOTE]

UMA2013-08-26 07:47:34

נפילה כואבת!!!

23
חפרפר מצחיק אתה ומוזר הייתי אומר..אתה בטוח שאתה לא איזה חבר שלה או משהוא ?
לא משנה אם הדברים מכעס או לא..הוא סיפר מה שהוא חווה וזה הספיק להבין עם מי יש לך עסק.
שנית אתה מתאר שקבעת איתה..היא הבריזה לך ולא ענתה לך למרות שקבעתם על פגישה..חיכיתי לה בחוץ שעות בחום הלוהט.
ואתה מנסה איכשהוא לתאר כאילו דווקא נהנית בזמן הזה בבתי קפה וכו..בן אדם נורמלי היה כועס על זה שמבריזים לו..ומשום מה
אתה טוען שזה לא הטריד אותך ואתה מבקש לתת לה הזדמנות...נו באמת..
לפי מה שאני יודע 1+1 =2

נפילה כואבת!!!

24
תוך-כדי השתהות בכתיבת חוויותיי עם זו המדוברת - הגיע ידידנו 'שושו' ופתח עליה פוסט.

הייתי אצל אותה בחורה (בחורה???). שמה דניאלה. יהודה הלוי בקרבת אלנבי [מתארגנת למעבר דירה]. 400 ש"ח ל-40 דקות.

הבחורה לא צרפתייה, אלא דרום-אמריקאית.
ערוץ 'ויוה' אכן ברקע.

אני לא יודע מה זה מנותחת, ואיך נראה איבר מינו של גבר לאחר ניתוח כזה, אבל בבירור חדרתי לה לנרתיק. אגב, הריח שבוקע משם חמוץ ודוחה מאד, אז נמנעתי מ'לשחק' לה שם...

יש לה שדיים קשיחים מאד ועגלגלים, וכן צלקות ברורות המעידות על תוספת לשדיים.

במס' 2 עשינו אנאלי (דווקא בתחת ריח שושנים...)

אבל ------ הבחורה לא מאופסת. יחס ושרות גרועים. מדברת כל הזמן (אבל כל הזמן!) בטלפון על ענייניה, בלי שמץ בושה ובלי שמתנצלת.

אני מתרעם גם על כך שבחורה המציגה עצמה כ'ליברלית' מוצצת עם קונדום. לא ליקוקי ביצים ולא כלום.

מבחינתי, היה בטווח שבין 'מפגש מוזר מאד' ל'נפילה'.

[רגע... רגע... הפרופסור... גרמת לי לשחזר שיש לה פטמות ממש של גבר. לא ראיתי מעולם אשה עם פטמות כל כך לא בולטות. והעטרות גם בקוטר קטן מאד. ואני לא צוחק...
אני ממש מקווה שלא שכבתי עם גברררררררר.
בקיצור, בלבלתם אותי]

נפילה כואבת!!!

25
[QUOTE=חפרפר]הדיווח של שושואבי נכתב בזמן כעס (לכתוב על מישהי שהיא גבר, זה כמו גזר דין מוות פה).[/QUOTE]
אולי כתבתי את הפוסט בשעת כעס, אבל אני ממש לא אסלף עובדות סתם אם לא היה לי חשד ממש מבוסס שעומד מאחורי הנכתב.
מטרת הדיווח שלי היא להזהיר ולכתוב את הקיים.
גם אם הייתה לי חוויה רעה עם מישהי(וזאת לא הפעם הראשונה, ראה את הדיווח שלי על שרון מבת ים ובמקרה גם על שרון מתל אביב)
אני לא סתם אכתוב שזהו גבר.

נפילה כואבת!!!

26
חובב נשים שכמוני, מעולם - אבל מעולם - לא התעניינתי בענייני שינוי מין.
וזה מה שאני רואה כעת ב'ויקיפדיה':
"ניתוח לשינוי איבר המין אצל נשים טרנסג'נדריות כולל את הסרת הפין והאשכים והחלפתם בנרתיק והוספת דגדגן"

חסד תעשה איתנו ההנהלה אם תברר את הנושא בעצמה - ותפרסם ברבים את ממצאיה. אם אכן הייתה כאן הונאה [משמעותית!!!] בפרסום -- זה עניין של הנהלת האתר לא פחות מאשר שלנו.

אנא, הרימו את הכפפה. שוּגֶל ליידי2013-08-26 14:44:47

נפילה כואבת!!!

27
קראתי הרבה חומר בנושא... אני עוד מעט ישים פה לינק לאתר שמלמד הרבה על הנושא.

בכל מיקרה בגלל שרשמת שיש לה בכוס ריח חמוץ ולא נעים זה החותמת שמדובר במנותחת, אצל בחורות נושאות פטריה/דלקת יש ריח שמזכיר דגים או משהו מת-אצל מנותחות זה ריח חמוץ כמו קרם ידיים מקולקל.

הבעיה אצל מנותחות זה ההיגיינה אפילו ששוכבים איתן עם קונדום הן צריכות לשים על הקונדום הרבה חומר סיכה שלא יכאב להן אותו חומר סיכה לא נעלם הוא נשאר בפנים וגורם לריח לא נעים-הבחורה צריכה לעשות הרבה שטיפות פנימיות כדי להוציא את כל חומר הסיכה החוצה שלא יישאר ריח-וזה מסורבל וקשה.

למה מסורבל וקשה? כי לחומרי סיכה יש כושר עמידות למים.

מי שיש לו גדול 15 סנטימטר ומעלה יגלה שהוא לא יכול להעמיק והוא נתקל בקיר.

יש בחורות שהעומק שלהן הוא רק 10 סנטימטר אצלן פוגשים את הקיר מהר.

שב"ש
הפרופסור2013-08-27 00:47:33
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

נפילה כואבת!!!

28
[QUOTE=הפרופסור]

בכל מיקרה בגלל שרשמת שיש לה בכוס ריח חמוץ ולא נעים זה החותמת שמדובר
במנותחת, אצל בחורות נושאות פטריה/דלקת יש ריח שמזכיר דגים או משהו מת-אצל
מנותחות זה ריח חמוץ כמו קרם ידיים מקולקל.

הבעיה אצל מנותחות זה ההיגיינה אפילו ששוכבים איתן עם קונדום הן צריכות
לשים על הקונדום
הרבה חומר סיכה
שלא יכאב להן אותו חומר סיכה לא נעלם הוא
נשאר בפנים וגורם לריח לא נעים-הבחורה צריכה לעשות הרבה שטיפות פנימיות כדי
להוציא את כל חומר הסיכה החוצה שלא יישאר ריח-וזה מסורבל וקשה.

למה מסורבל וקשה? כי לחומרי סיכה יש כושר עמידות למים.

[/QUOTE]
[QUOTE=shoshoavi]
התחלתי לחשוד פה שמדובר בבחורה מנותחת, לא מוכנה לפתוח רגליים, לא לרכב רק רוצה לשכב ושייזינו אותה, גם בזמן המציצה
כשהסתכלתי לה טוב על הכוס הוא נראה מוזר, קצת מחשיד לפני החדירה גם מרחה לי את הזין ים של קרם, גם הקול שלה קצת גס

[/QUOTE]

[QUOTE=שוּגֶל ליידי]
אני לא יודע מה זה מנותחת, ואיך נראה איבר מינו של
גבר לאחר ניתוח כזה, אבל בבירור חדרתי לה לנרתיק. אגב, הריח שבוקע משם
חמוץ ודוחה מאד
, אז נמנעתי מ'לשחק' לה שם...

[/QUOTE]

shoshoavi2013-08-27 01:54:52

נפילה כואבת!!!

30
[QUOTE=BBWLover]
[QUOTE=הפרופסור]
קראתי הרבה חומר בנושא... אני עוד מעט ישים פה לינק לאתר שמלמד הרבה על הנושא.

שב"ש
[/QUOTE]
פרופסור - שחקת אותה עם הלינק ... באמת מרתק ומסביר את כל הנושא המסתורי הזה!
מוחא כפייה
[/QUOTE]

תודה רבה...
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”