כ נטלי - סקסית בבת - ים. - דף 8 - סקס אדיר

נטלי - סקסית בבת - ים.

71
כמובטח ביקרתי את נטלי והינה הדיווח

המתוקה חזרה מארצות הנכר. ירדה מס ק"ג מה שמאוד מחמיא לה
נראת טוב ויותר חשוב מזה - מקרינה טוב
התמונות באתר אמיתיות ועדכניות למצבה הנוכחי.
קבלה אותי בחיוך רחב ונשיקה
ישבנו על הספה לסיגריה ובירה קרה (כן, כן בירה צוננת הוגשה עם הסיגריה)
פטפטת קצרה (קשיי שפה - אנגלית עילגת) ומעבר זורם לחדר העבודה
התחילה במציצה מושקעת (חשופה כמובן) - אמנם לא לוקחת את כל התורן פנימה אל מפצה בעבודת יד משולבת כולל ליקוקי שק האשכים (שנוקה מבעוד מועד משער עודף)
עברנו לדוגי.
נטלי מעולה בדוגי נותנת קונטרות משובחות ויש לה עור חלק ומתוח שמזמין ספנקים קטנים על התחת המתנועע.
אלא מה - יש לה קעקוע בגב שמזכיר לי עיני ינשוף שמסתכלות עלי. ואני מתקשה שמסתכלים עלי.
הפכתי אותה על הגב. הרמתי את הישבן של עם כרית מתחת והתחלנו מסיונרית חזקה, עברנו לאנאלי.
פה אני חייב לציין שנטלי פשוט טובה באנאלי, נותנת הרגשה שממש נהנית ודוחפת אותך להכנס עמוק ואינטנסיבי
מישום מה למרות שהיה זיון נהדר התקשתי לגמור ואחרי 20-25 דק' של חריש עמוק עברנו למציצה

מה אני יגיד לכם, הישראליות צריכות מהרוסיות מה זה מוסר עבודה
מהמאהבת שלי הייתי מקבל ציוצים של אי נוחות אחרי 15 דק'
מאישתי אחרי 5

אחרי 20 דק' של מציצה חזקה , מהירה ומושקעת תוך שהיא מנסה את כל התנוחות האפשריות (אני שוכב, אני עומד והיא שוכבת, אני עומד והיא רוכנת, אני משפשף והיא מלקקת ועוד ועוד..) בלי שום תלונה מימנה ובלי לתת הרגשה שהגזמתי - הגעתי לסיום המיוחל.
אחרי שקבלה את המנה לפה המשיכה לשחק איתו ולמרוח את מרכולתו על לחייה (לחיים)Tongue

מדהיםמוחא כפייה

התקלחה מיד אחרי

גם אני

סיגריה אחרונה לקינוח
וחזרה לעבודה

בקיצור - מומלצת ביותר
תהנו
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

נטלי - סקסית בבת - ים.

74
כרגע נמצאות ארבע - נטלי, ניקול, אלבינה וויקי.
נטלי וויקי יותר מוצלחות משתי האחרות.
לדעתי השרות של שתיהן פחות או יותר באותה רמה (נטלי נראית יותר טוב).

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

נטלי - סקסית בבת - ים.

75
מסכים לחלוטין עם קישקשתא
נטלי יותר סקסית בעיני
ויקי יותר לאוהבי הקומפקטיות
שתיהן שרותיות, חיכניות (שזה מאוד חשוב) וטוטאליות בסקס (הכל בסבבה ובהרגשה שזה טוב להן)
בקשר לנשיקות
עם נטלי התנשקנו מעט אבל לא נשיקות עומק (מיוזמתי - לא אוהב לחפור עם הלשון איפה שזה שהיה לפני גמר) .נראה שאין לה בעיה עם נשיקות יותר משמעותיות.
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

נטלי - סקסית בבת - ים.

76
טוב אחרי הנפילה הייתי חייב לפצות את עצמי ולהרגיש טוב בחזרה
מיד חשבתי על נטלי, שכן המפגש הראשון איתה השאיר בי טעם של עוד...
הרמתי צלצול לפקידה הנחמדה(חייב לציין שעושה עבודה מעולה!!אצבע למעלה), שאלתי מתי אפשר לגשת לנטלי הכי קרוב
אמרה לי בעוד כ50 דק' ואפילו קצת פחות, מיד חיוך מטומטם עלה בי והשבתי לה שתשריין לי מקום, כמו בתיאום הראשוני,
שאלה אם זה יפריע לי שהיא תתקשר לעדכן אותי במספר חסום ואמרתי לה שלא(ציחקקה ואמרה שלחלק מהאנשים זה מפריע).
אחרי 20-25 דק' התקשרה ואמרה שנטלי כבר התפנתה, מזל שכבר הייתי בקרבת מקום וכולי מקפץ באושר הלכתי לדירתה...
רק מילים טובות יש לומר על הפקידה הזאת, שהתאגיד ימשיך ככה להשתפר.
נכנסתי לדירה, נטלי זיהתה אותי הכניסה עם חיוך, חיבוק ונשיקה(קבלת פנים כזאת כיף לקבלHug)
נטלי בדיוק הייתה עסוקה בלתלות כביסה והתנצלה מראש ומיהרה לסיים לתלות, אני כג'נטלמן עזרתי לה והעברתי לה את המגבות והבגדים כשסיימנו הלכנו לסלון והיא הציעה לי לשתות קצת ויסקי עם קולה, שאני אסרב לויסקי?
הדלקנו סיגריה ישבנו מחובקים מתנשקים מדי פעם, מעבירים את הזמן בשיחה, החמאתי לה על זה שהיא ירדה מאוד יפה במשקל
ושכל הכבוד לה!! בהחלט נראית סקסית ביותר.
אמרה לי שסוף סוף היא הזמינה טכנאי שיתקן לה את הדוש, תודה לאל מי שיקרא את הדיווח הראשון יבין שהדוש היה זוועתי
אבל היא אמרה שהוא שם לה דוש משומש(האינסלטורים במידה הזאתי פשוט מכה).
אחרי שיחה לבבית, התקלחנו ביחד סיבנה את עצמה וסיבנה אותי, גירגרנו ביחד מי פה ומיד מתוך חרמנות קפצנו לחדר הפעולות!!!
נטלי התחילה במציצה הידועה שלה ועם הפה החם, איך אפשר לשכוח את החום הזה שיוצא מהבחורה הזאת?
משם עברנו לשלל תנוחות שכללו מנסיונרית עם קונטרות מעולות מצידה, דוגי עם התחת הסקסי והקעקוע בגב ורכיבה מעולה
הבחורה פשוט מכונה, לא מתעייפת ולא נשחקת
אחרי בערך כ30-35 דק של משגל הזענו והתנשפנו כמו מטורפים, שוב מציצה ואחרי כ5 דקות גמירה מאוד חזקה לתוך הפה שלה.
הסיפוק היה מאוד גדול, וזה שיחרר אותי מכל השבוע המסריח שעבר עלי.
בסוף הזיון, שאלתי אותה האם גם היא גמרה? כי הרגשתי פעם אחת במנסיונרית, היא אמרה שגמרה ואפילו כמה פעמים Shocked(או שהיא יודעת להגיד מה שגבר רוצה לשמוע, או שהיא פשוט באמת אוהבת סקס)
מחויך מאוזן לאוזן נכנסו שוב למקלחת, נהנו מהדוש ה"חדש"-"ישן"(העיקר שקיים אחד) הלכנו לסלון והרמנו כוס לחייםBeer
ניהלנו שיחה מעניינת, הבחורה פשוט אינטליגנטית, נעימה, מצחיקה ואשת שיחה נהדרת, נהנתי מכל דקה
מרוב שנהנתי לא שמתי לב שהזמן עבר וכשנטלי הציעה לעשות סיבוב שני הסתכלתי על השעון ואמרתי לה שתם הזמן
היא מצידה אמרה לא נורא בוא נעשה את זה מהר, שוב התחלנו במציצה אך כעבור 5 דקות צלצול...
ממש התבאסתי כבר התחלתי להניע את המנועים, אבל לא נורא מיד התלבשתי בזריזות נתתי לנטלי נשיקה גדולה וחיבוק
ויצאתי מבסוט מהדירה!
לסיכום: הבחורה רק משבחת כמו יין ממפגש למפגש ואפילו שהספקתי מספר אחד נהנתי מהמפגש הזה יותר מהמפגש הראשון.
בהחלט השכיחה ממני את החוויה הלא נעימה שעברתי עם הבחורה הקודמת.

נטלי - סקסית בבת - ים.

79
טוב חברים אני קבעתי איתה שוב והפעם הייתה לי נפילה חזקה
הגעתי למיקום החדש איפה שמרוכזות רוב הזונות של התאגיד
נכנסתי והיא הייתה מאד עצבנית , אמרלה לי בכעס לך לך להתקלח
וכאן נפל לי האסימון שהיא במצב רוח גרוע
אמרתי לה את מצטרפת והיא אמרה לי באנגלית לך לך לך להתקלח אני לא מצטרפת
אמרתי לה מה נסגר הכל טוב ?
היא עונה כן הכל טוב הערת אותי משינה
אמרתי לעצמי היום היא לא במיטבה ואמרתי לה אני הולך
פתחה את הדלת ותרקה לי אותה בעוצמה
אני מבין שנטלי עשתה את שלה וזה נשחקה לחלוטין
יחס כזה אני לא מגיע יותר

נטלי - סקסית בבת - ים.

80
שלום לכולם (דיווח ראשון שלי)

אני יודע שלא אחדש דבר לאף אחד אבל רציתי להתנסות בכתיבת דיווח.

בעקבות המלצות חמות ומחקר רב ותודה למר קישקשתא
ביקרתי את נטלי.

היה מעולה השפה המשותפת רוסית בהחלט עזרה, גם עם הפקידה תודה רבה לה :)
היא משתפת פעולה, עושה הכול כמו שכבר סיפרו ולכן אין צורך להרחיב.
המיקום לא הכי נוח, היא גרה בדירה מחולקת למזלי לא פגשתי אף אחד אבל בכול מקרה שמרנו על ווליום נמוך.
היא לגמרי שונה מהתמונות היא אם לשפוט לפי התמונות אז היא הורידה כמה קילו טובים היא נראית טוב לא יותר מידי לא פחות מידי מושלם. החזה כן קטן ומאכזב אבל לא נורא אני זרמתי. בנוסף היא תפסה צבע אחיד שפשוט נראה טוב עליה. היחס היה מעולה! לא עשינו מקלחת משותפת כי המקלחת קטנה ולא נוחה. המציצה שלה (בלי קונדום) לדעתי טובה כמעט גמרתי רק מזה לפחות עצרתי בזמן. אבל עשיתי טעות קריטית ואני יודע זה רק בגלל שאני צעיר, נתתי לה לרכב עלי על ההתחלה היא רכבה עם תנועות רחבות ומה לעשות לא יכולתי לעצור את עצמי. גמרתי פעם ראשונה. הלכנו לנוח להתאושש כמה דקות היא הציעה שתייה שוקולד סיגריה (אני לא מעשן). והמשכנו הפעם אני ירדתי לה זה מה שרציתי לעשות מלכתחילה (אני אוההב לרדת לבחורות, כל אחד והקטע שלו) חשבתי בהתחלה שהיא מזייפת אבל לא היא נהייתה רטובה יותר ויותר והתחילה לתפוס ולמשוך אותי עם הרגלים חזק יותר. לכן הגברתי קצב עוצמה ושילבתי הצבעות בהתחלה אחת אחר כך שתיים ובסוף שלוש והיא גמרה זה היה טוב ריתי להמשיך לפעם שנייה אבל היא עצרה אותי במהלך הגמירה שלה הזיין שלי התעורר לחיים והיא התחילה מציצה שהעמידה אותו אבל לא מספיק לחדירה ניסינו וחבל כנראה לא התאושש מספיק. אז הלכנו על 69 מזה ידעתי שאני אגמור ובחלטה זה קרה היא נתנה לי מציצה אגרסיבית עמוקה ומלאת מרץ והמראה שלה מאחורה עשה את העבודה פשוט איבדתי ריכוז וגמרתי פעם שנייה לתוך הפה שלה. לבסוף דיברנו עוד כמה דקות היא בהחלט לא ניסתה להיפטר ממני. והלכתי.

לסיכום:
400 ש"ח
שעה ו 10 דקות
מקום לא כל כך דיסקריטי תלוי כמה אתם בני מזל.
גוף - כמו שצריך
ציצי - חבל שלא היה יותר
שירות - מעולה
פנים - ממוצע
סקס - היא מעולה אני חסר ניסיון (צעיר) אהבתי לגרום לה לגמור זה היה מגרה.

מומלצת מאוד אבל אתם כבר יודעים זאת :)

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”