כ באת לזונה?-משפחתך תדע - דף 2 - סקס אדיר

באת לזונה?-משפחתך תדע

11
ותיקק יקר. אני מסכים איתך לגבי זה שזנות זה מקצוע עוד מימיי המקרא אבל צרם לי מה שכתבת על יהודה ותמר.
ואגב שבאותו מקרא שהוא רצה לשרוף אותה לעיניי כל העם והיא רמזה לו שזה היה הוא... הוא חזר בו לעניי כל העם ואמר״צדקה ממני״.

באת לזונה?-משפחתך תדע

14
יהודה שכב עם תמר כלתו, נגיד את זה בצורה עדינה, אבל הוא עשה את זה, וזה מה יש,

בנוגע לצילומים, שימו לב שבכל סרטון שעושים או תוכנית דוקו על התחנה המרכזית והזנות, מצנזרים מספרי רישוי, וכתובות על הרכבים, וכמובן מטשטשים פנים

וזה נעשה מסיבה ברורה, שאם הם לא יעשו את זה הם יקבלו תביעה עצבנית ויפסידו את התחתונים.

באת לזונה?-משפחתך תדע

15
אז פתאום זה מה שמפריע להם בהר-ציון?!
אנשים נשואים מבוגרים עם כסף שמגיעים למקום?!
או הרוסיות שמקבלות אותם?!

לא מפריעים להם הסודאנים,
לא מפריעים להם האריתראים,
לא מפריעים להם הנרקומנים,
לא מפריעים להם הקוקסינלים,
לא מפריעים להם השיכורים,
לא מפריעים להם הכושים המתערטלים באמצע הרחוב,
לא מפריעים להם הפשעים והרציחות,
לא מפריעים להם השודדים שמתפרצים למכוניות שממתינות לרמזור אדום,
לא מפריעה להם התחנה המרכזית הסמוכה,
לא מפריעים להם כל הפיפ-שואו וההימורים,
לא מפריעים להם שוקי האופניים הגנובים,
לא מפריעים להם המשתינים והמחרבנים באמצע הרחוב (ועל קיר בית הכנסת),

רק שני ציבורים (אנשים נשואים מבוגרים עם כסף ורוסיות שמקבלות אותן) שמקפיצים לשמיים את האיכות האנושית של האזור?!
יחסית לסחי ולזוהמה של האזור, גם אם שני ציבורים אלו לא הכי מבוקשים באזורים אחרים, בהר-ציון זה שיפור קיצוני לטובה.

אבל כנראה שאנשי האזור לא דואגים באמת לאזור שלהם.
עובדה שבבחירות, כשהיה בן אדם אחד שהבטיח לדאוג לאזור שלהם ולעשות שם סדר, 98% הצביעו נגדו והצביעו כמו עדר לש"ס, ליכוד, יש עתיד, ואפילו לשמאל.
לא שאני הצבעתי בעדו, (וגם מעולם לא קיימתי יחסי מין באזור ההוא), אבל אילו הייתי גר באזור, לא הייתי חושב פעמיים והייתי מצביע בעדו ומגייס את כל מי שאני יכול.

באת לזונה?-משפחתך תדע

16
חברים יקרים,
בתור אדם שיש לו חבר קרוב שיש לו עסק ברחוב שביל המפעל הוא מאד סובל מעניין הקונדומים בחזית העסק בבוקר, השתן שאחרי לא יורד.

דווקא הסודנים וכל השאר לא היו מסתובבים באיזור זה הסמוך לקיבוץ גלויות לולא הזונות.
אז מנסים לפגוע במצפון המשתמש וכדומה.
כנל עשו בקיבוץ במרכז הארץ שמול ביתו של פלוני נפתח צימר לאוהבים, הרעש והמטרד הביאו את השכנים לכתוב שלטים דומים. עכשיו שמישהו בא לבגוד בצימר הוא ובת זוגתו רואים את השלטים ויורד להם החשק. זה הופיע בחדשות שבוע שעבר

אגב בעלי העסקים מבינים שצריך נס בשביל לשנות את האזור נכון להיום.
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

באת לזונה?-משפחתך תדע

17
ל WIZERD אם הרמה תעלה החבר שלך ישלם פי כמה על השכירות .
זה מקום עלוב שאין בו אנשים בלילה ולכן הוא מתאים .
קודם הם נלחמו בזה למעלה בהר ציון ובמקומות שיש בהם תנועה של אנשים שלא קשורים ובתים עם דיירים מסביב וכיוונו את הזנות לשם ועכשיו הם מנסים לחסלה .
אי אפשר לחסל אותה ואם הם יושבים להם על הראש שם כמו שעשו גם בתל ברוך ובבורסה אז הזונות יעברו לאזורים יותר מאוכלסים שקשה מאוד לזהות אותן שם וצריך תצפות של כמה ימים להבין מי נגד מי .

גם כך נראה לי שהם קוראים פה בפורום ובעצם הרסו את העבודה הנהדרת של סגן עם הדיווחים שלו בלייב .

אני לא הייתי קרוב לתחום בתחילת שנות ה2000 ''דור הזהב'' של המכונים וכדומה אבל לפניי כמה שנים כל סיור היה מביא לי מישהי איכותית או לפחות הייתי מפספס אותה עולה למכונית ונעלמת בשלל איזורים .

הלכתי לאיזור התעשייה של חולון לפחות שלוש או ארבע פעמים ולא היה שם כלום מלבד קוקסינליות וגם הן בודדות + בחורה שלא שווה כלום שכבר דיווחתי עליה בעבר , ליקה .

הלכתי בשעות שונות עשיתי סיבובים חוזרים באותו יום כלום .

פעם הר ציון היה מלא עכשיו כבר אתם יודעים מה .

אבל זה לא רק שם זה בכל מקום .

תהיה פריצה מחדש זה רק עניין של זמן .
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”