דיווח נאטשה מבוגרת בבורסה 11 על ידי קישקשתא והסלט ממשיך - לא, זאת לא אינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מישהו בשרשור על אינה (הדוד פיליפ) הציע את הטלפון של הבחורה (שעליה השרשור) בתמורה לטלפון של אינה.מה כל כך קשה להבין? כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 29 אוגוסט 2013, 17:56
דיווח נאטשה מבוגרת בבורסה 12 על ידי הפרופסור היום נסעתי בבורסה והרגשתי ריח של שום... מה הסיכוי אם הייתי נוסע בעקבות הריח הייתי מגיע לנאטשה??? "נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין. ציטוט 22 ספטמבר 2013, 16:31
דיווח נאטשה מבוגרת בבורסה 14 על ידי הפרופסור לפחות אני יודע ששום זה טוב למחלות אני מאמין שזה טוב גם לHIV... איזה מחלה תרצה להישאר בריח כזה??? "נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין. ציטוט 23 ספטמבר 2013, 00:04
דיווח נאטשה מבוגרת בבורסה 15 על ידי אלכסנדר נדגמה היום סהכ אם מתעלמים מריח השום חוויה טובה .רימינג מושקע מציצות לרוב יריקה על הכוס והזיין סקס לא בשמיים אבל יש תמורה לאגרה 200 שקלים וחמישים דקות על השעון .מקלחת לפני אחרי ולמתמידים שלל פינוקים נוספים ... ציטוט 06 ינואר 2014, 15:00
דיווח נאטשה מבוגרת בבורסה 16 על ידי RC יש הסבר למהו שלל פינוקים נוסף למתמידים ? "אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״ ציטוט 06 ינואר 2014, 23:19
דיווח נאטשה מבוגרת בבורסה 17 על ידי אלכסנדר הנוספים :בליעת התוצאה אם מבקשים יפה . שתי אקטים למי שיכול ב50 דקות ברוטו . ציטוט 07 ינואר 2014, 08:30
דיווח נאטשה מבוגרת בבורסה 18 על ידי מרחיב ישבנים איך מתעלמים מהריח של השום ? ומזיוני השכל ?לא שווה נקודה ציטוט 07 ינואר 2014, 17:28
דיווח נאטשה מבוגרת בבורסה 19 על ידי הפרופסור [QUOTE=RC]יש הסבר למהו שלל פינוקים נוסף למתמידים ? [/QUOTE] מי שקבוע אצלה מקבל בנוסף לשום גם ריח של בצל... "נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין. ציטוט 07 ינואר 2014, 18:44