[QUOTE=chico]לקסר, כל מה שאתה אומר נכון לשנים 2008-09, מקסימום 2010.
אנחנו יודעים שהשנים לא עושות טוב לבנות המקצוע, ומי שחושב שאחרי 5 שנים רמת השירות עולה ומשתבחת, חי בסרט קשה. הייתי אצל הבחורה כמה וכמה פעמים, ואכן נהניתי, אבל עם הזמן ניכרה שחיקה ועייפות החומר, והדיבורים על אנאלי וגמירה בפה בכלל נשמעים לי מופרכים לאללה. מבחינתי, אנג'לינה היא כמו "מלרוז פלייס". זכרון רחוק שכדאי להשאירו כזכרון מתוק, כי אם אפגש איתה שוב, או אראה שוב את הסדרה הנ"ל, אתאכזב קשות.
[/QUOTE]
לא מדוייק, למרות שבגדול אתה צודק אבל לא עד הסוף. לכל כלל יש גם יוצא מן הכלל.
נכון שאנג'לינה פעילה בתחום כבר למעלה מ-5 שנים. נכון גם שהרבה זמן לא נפגשתי איתה ובאמת שאין לי מושג איך היא היום(מסתמך על הדיווחים).
פשוט אמרתי שמהיכרותי איתה היא הייתה פתוחה להתנסות בדברים חדשים, ולכן לא יפתיע אותי אם היא השתפרה עוד יותר. אגב, גמירה בפה היא דווקא איפשרה עוד בזמנו. אפילו ביקשה ממני לא פעם לגמור לה בפה

... רק שאני לא ממש מהמתלהבים מזה...
מה שאני יודע בוודאות ושכחתי להוסיף בתגובתי הקודמת זה
שאנג'לינה מעולם לא עבדה ברציפות. כלומר, זה לא שהיא 5 שנים
ברצף פעילה בתחום. היו לה הפסקות רבות שאני יודע עליהן וגם כשעבדה מעולם לא פעלה ב'שיטת הרכבת'(נכנס-יוצא, נכנס-יוצא). הייתה מקבלת אולי 2-3 ביום ככל הידוע לי. וגם לא עבדה כל יום. היו תקופות שעבדה יותר, היו תקופות שפחות, והיו תקופות שלא הייתה פעילה כלל. הכל לפי החשק שלה. גם לפירסום שלה היו גילגולים בשמות שונים(נקראה בין היתר
רומי, נטע, יסמין ועוד...).
דווקא בזמנו שביקרתי אותה לא הרגשתי בעייפות החומר כדבריך. להיפך. היא השתבחה בכל פגישה מאחר ולמדה להכיר אותי יותר ויותר

. אבל כאמור - אין לי מושג איך היא כיום. רק אומר מהיכרותי איתה שלא אופתע אם היא ניסתה ועודנה מנסה דברים חדשים.