כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 301 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3002
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=21952&KW=&PID=221847#221847

[QUOTE=המשוטט האדום]
אולי אובמה עדיין לא החליט אם להפציץ בסוריה
אבל האמריקאי בא להפציץ את שרון
זו דעתי.......
שנה טובה לכולם
[/QUOTE]
דודל... צחוקצחוקצחוקצחוק כשהאדמין העיר לך 'שכל 2 שורות יש לך 2 תגובות' - הוא לא התכוון לכך שאם תרשום את אותו הדבר, אז זה בסדר! צחוקצחוקצחוק
[QUOTE=administrator]
תראה מר אמריקאי...
כל 2 שורות יש לך 2 תגובות
אני מבין שאתה רוצה להגיע ל100 כמה שיותר מהר
אבל אני יכול לעשות שלא תצטרך אישור רק מ200
לכן אבקש בלי הערות מעכשיו רק דיווחים.
[/QUOTE]
חוץ מזה - גם הבוסית חושבת שזה מצחיק... קריצה
[QUOTE=שרון מתל-אביב] פעמיים בדיוק את אותה ההודעה? חחחחחחח צחוק

[/QUOTE]

קישקשתא2013-09-03 17:23:48
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3005
טוב אני שמח לבשר שגם אני נפלתי בבועת היחצנות של שרון..
הייתי אצל שרון פעם ראשונה והתאכזבתי (טוב שהלכתי על האופציה של ה- 400 ש"ח בלבד).

לא ברור לי על מה המהומה- בחורה בגיל הנושק ל- 30, מוצא -ברית המועצות (חשבתי לתומי לפני שבאתי שמדובר בישראלית אבל זו אשמתי שלא קראתי את כל האשכול עליה), גוף פצצה, פנים פחות. כל זה נראה מבטיח עם נוסיף לזה את התלבושות הסקסיות.

וכאן הכל נגמר- הבחורה מרוחקת מאד, שום GFE, אין נשיקות בפה, לא מצייצת כמעט, זקוקה להפעלה. כמו שכתבו- מכנית...

לא שווה השקעה של 400 ש"ח ובטח לא יותר מזה.

בוודאי שלא אחזור אבל היה נחמד לדעת במה מדובר.
choose life

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3006
גמר חתימה טובה לכל החברים
מאז זמן רב אני מוקסם ממלחמות הפוסטים בעד ונגד שרון. לא ברור לי למה הן מתקיימות. אותם חברים שלא נהנים מחברתה של שרון - כבודם במקומם מונח. ואילו החברים שנהנים - כל הכבוד להם גם.
האמת היא שלא ביקרתי את שרון זמן רב מאד - יותר מידי זמן - אבל עלי לציין שמאד נהנתי משרותיה הטובים בזמן שהיינו בקשר. היא לא מבטיחה בשום מקום דברים שאינה מקיימת וברור שהיחס משתנה בהתאם לכימיה שבין הצדדים. אינכם מצפים שהיא תתייחס לכולם באותו היחס. מאד משנה כיצד אתה פונה אליה ואני בטוח שהיא איננה פוגעת באילו שמכבדים אותה.
שרון נהדרת לדעתי ובהחלט אגיע בעתיד שוב. בטוח גם שישנם רבים שיש להם בחורה אחרת שהם נהנים בחברתה יותר לגיטימי.
ולאלה שלא ניסו עדיין - לדעתי שווה
אינך יכול לתאר את המפגש עם שרון משום שכל מפגש הינו שונה בהתאם לתסריט שאתה מצפה לו או בונה.
אז דמיון שמח
שנה טובה לכולנו
do good and live good

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3007
אני ביכלל לא מבין את הקטע של הנשיקות וכול זה,, בחורה עובדת זה בישביל מין זה לא בישביל נשיקות , אתם רוצים להתנשק תחפשו חברה.
שרון נותנת שרות ממש טוב כול מה שהיא אומרת מקיימת ולא מספרת סיפורים כמו רוב הבנות שמגיעים עליהם מגלים שהם עושים ההפך ממה שהובטח

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3008

בואו נראה מה קיבלנו במידה והשקענו באופציית 400 במדד תל אביב-שרוןחיוך

שרון סליחה על הכתיבה הבוטה... אבל אנחנו מקבלים אחלה 2 זיונים כאשר שרון יכולה להיות בזיון הראשון מאמנת הכושר שתמיד רצית לזיין ובזיון השני הרקדנית או המזקירה שתמיד חלמת לנענע. בניגוד להרבה אחרות אצל שרון אתה יכול לנווט/לביים את התסריט והחמודה משתפת פעולה במימוש הפנטזיות. ואכן יש אצל שרון מבחר נאה מאוד בגלריהקריצה

קיימות מגוון אפשרויות שילוב של מציצה חשופה וגמירה בפה שפשוט חולבות ממך את המוג'וTongue

והכי לדעתי ונראה לי שלא מעט יסכימו איתי שרון פשוט חמודה ומגיעה עם גוף פשוט פצצה חלק משי, למתוקה יש רגליים חבל"ז.

ודאי ודאי שרוב החברה היו מסובבים את הראש על צירו במידה והייתה חולפת על פנינו ברחוב.

שוב צריך לשתף ולבנות את הפנטזיה עם שרון לפני המפגש יש לה ראש טוב ופתוח לכל השיגעונות.

תכלס אצל שרון יש מה שלא מקבלים אצל החברה/אישה ועוד לא דיברנו על האופציות ההשקעה הנוספות שיש אצבע למעלה

אני אצא מהשפעת המצ'וקמקת הזאת ונגיע לשרון ל RECOVERY
A Gentleman never tells

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”