כ אנג'לינה - חוויה של פעם בחיים - דף 7 - סקס אדיר

אנג'לינה - חוויה של פעם בחיים

61
ראסטי רק היום קלטתי את המידע שהעברת על נטלי כוכבת הפורנו שאספת אותה מבית המשפט לפני הגמילה.
זה מראה רק דבר אחד אני לפני כמה חודשים טובים דיווחתי שבילתי איתה 3 שעות תמורת 300 שקל,זה מראה רק דבר אחד הסמים מורידים את כולם לריצפה,ואם סיפור החיים שלה אמיתי לפי מה שסיפרה לי באותו ערב שאלה של זמן עד שהיא תחזור למעגל הסם/זנות.
כניראה שזה נכןון מה שאומרים הסמים /זנות מובלים אוו לקבר אוו לכלא.

64
סופרמן כרגע נודע לי שלא רק לי אתה חופר בקשר אליה בפרטי אלא לכל מען דבעי!

גבר, באמת עכשיו - אין לך כבוד? לא לאנשים אבל לעצמך?

שאלת פה, שאלת ת'הוא, בכית אלף פעם על מר גורלך ועל כך שלא יצא לך - איי איי איי - לפגוש בה מקרוב.

אז הנה הסיכום יא פוץ:
המשך כביש 5 לכיוון מלון מנדרין, הפניה הראשונה שתהיה לך אתה פונה.
גם אם זה לא נראה לך כפניה וגם אם הענק הירוק עומד שם - אתה פונה.
איך שאתה פונה, שים לב! איך שאתה פונה היא אמורה לעמוד מימינך.
עומדת? אסוף!
לא עומדת? התקדם 10 מטר ומימינך יהיה לך מה שפעם היה הכניסה לחניון הגדול של גן הארועים.
כיום יש שם מחסום. סע עד המחסום, תעצור, כבה מנוע.
אל תצא מהרכב אלא בשביל להשתין. חכה.
חכה לרכב הזה שיבוא, יעצור, יתמהמה חצי דקה ובסוף תצא ממנו אנג'לה.
כשהיא תצא, רגלי רוץ אליה(!) ושריין פרטים במקום. כן, עוד מחוץ לאוטו.
בהצלחה! רבאק.

65
ZARAZA אחד!,אני נוסע לא פעם ולא פעמיים כדי לראות אותה,ועל הדרך שורף זמן,דלק,ועצבים אז כן זה מעצבן,ואני שאלתי כדי

להיות בטוח

שלא אפספס אותה,באשר אליך והתמזל מזלך ויצא לך לראות אותה,אולי רק שלא יתמזל מזלך תבין אחרים!

לכלכת(יכולת לרשום לי את זה בפרטי)
אצבע למטה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

67

* האם הפלאי יצא לחפש את אנג'לינה בפעם ה - 1734?

* האם מוסלי נהג באחריות כשכתב לו 'המשך כביש 5'? צחוק

* האם הפלאי יצליח להבחין באותה פניה מדוברת?

* האם הענק הירוק יעמוד שם? ואם כן - האם סופרמן יצליח לגבור עליו?

* האם הפלאי יצליח סוף סוף למצוא את אנג'לינה החמקמקה?

* למה לעזאזל באמת לא פותחים 'סוכנות של סוזוקי באלנו' בתל ברוך? צחוק

קריצה !Stay tuned, more to come

קישקשתא2013-09-07 21:04:23
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

68
טוב אז לאחר השרשור שלי טיול במוצאי שבת ולאחר המלצות חברי הפורום החלטתי לנסוע לתל ברוך כשמטרת העל היא לדגום זונה ב200 (או אנגלה או כריסטינה)

כריסטינה לא הייתה וכמעט שאפסו כוחותי וויתרתי מצאתי את אנגלה המדוברת
אכן היא לא נראית כמו זונה אבל היא גם לא יפהפיה - הזכירה לי את ריטה הזמרת (יש לה שפתיים בולטות - טוב לגברים חרמנים)

(באותו רגע אני חייב לציין שלא עפתי באויר ממנה הסיליקון עם הסטפלס הפשוט שלבשה וכל החבילה לא גרם לי לעוף (אפילו במעט מעט המלאכותיות שלה מזכירה קוקס) אם לא השרשור הזה סביר להניח שלא הייתי מעלה אותה (כחובב צעירות אפילו)

שאלתי מה היא מציעה ואז אמרה מציצה סקס ואפשר בלי גומי מציצה ואפשר לגמור בפה. אמרתי טוב

לוקחת לאיזה חור (מתלוננת על המזגן קר לה למסכנה וגברים חולים על מזגן
200 הון לדוד סאם או במקרה שלה בינת עמי (לי אין ספק שהיא ערביה שמרדה - כנראה נוצריה)
כל הזמן מסתכלת מהחלונות כאילו מוטרדת. אפילו שלקחה לחור מאד מרוחק.
התפשטה ומה אומר לכם. גום מושלם ללא רבב עבודה טובה בחזה (מבחינת נראות) מבחינת מגע הרגיש לי קשה מידי וציצי מת. ראיתי סיליקון טובים יותר. זה המבנה שלה - הרופא עשה עבודה טובה.
מריחה מצויין.
התחילה למצוץ ואכן מוצצת לאט ועדין (נהניתי נורא) לא מנסה לגמר אותך מהר, אחכ הבנתי שהיא לא יודעת למצוץ הרדקור (מה שעבדכם הנאמן אוהב)
לאחד כמה זמן קונדום ומסיונרית וראיתי את הציצים שלה שאני בפנים וטראח גמרתי אבל חלש. - המשכתי לפמפם אחרי כמה תנוחות איבדתי עניין וגם זקפה (אני לא אוהב לזיין עם קונדום, לא אוהב לזיין ברחוב - בגלל זה מעדיף בפה) מה גם שלא הייתי חרמן ממש הגמירה הזו הייתה השלישית היום. היא חזרה למצוץ והוא שוב התקשה. ראיתי שאני לא גומר מהמציצה שלה ולא היה לי כח לכוון אותה.
בדרכ בשלב זה הייתי אמור להתחיל לזיין לה את הפה אבל היא הייתה עדינה מידי אז ויתרתי
לבשתי שוב קונדום וחדרתי שוב, ושוב איבדתי עניין

חשוב מאד!!!!! בשלב הזה היא הציעה שאחדור בלי קונדום - עבדכם אמר שהוא שונא קונדום אך שללתי את זה על הסף והסברתי לה את חומרת הדבר (היא ממש נאיבית וטיפשה סלחו לי זה לא יאומן שהיא הציעה את זה) גם בין המציצה לסקס היא זרקה משהו אך חשבתי שהבנתי לא נכון היא ראתה את זה וחזרה בה וכאילו הבהירה שסקס רק עם גומי. בקיצור הרגשתי שאני מסביר לאחייניתי חינוך מיני.
אני לפחות מקווה שהיא איכשהו נדלקה עלי ועל הזין שלי והציעה רק לי את זה אבל אני נוטה להאמין שלא כך הדבר.
בשלב הזה הבנתי שאני צריך להוסיף לה עוד כסף והצעתי לה וזהו היא מצצה עוד ועוד יכלתי להישאר כך שעה בסוף עשיתי לעצמי ביד וגמרתי בפיה.

לסיכום:
חוויה מעניינית
בחורה חמודה מאד לא מלחיצה - מישהי אחרת ברחוב הייתה אומרת יאאלה לא עומד סלמתתתתת
נראית טוב מאד לרחוב - אני לא כל כך אהתי את מראה הזמרת ריטה שלה
גום מדהים + חזה מדהים. אך הציצי לא ממש נעים למגע.
מוצצת כמו חברה ולא כמו זונה.
האם אחזור? אני בניתי את עצמי כאחד שאוהב ברחוב מציצות חזקות. אז סביר להניח שלא. אבל בהחלט חוויה מעניינת.

לא הסכימה לתת פלא במעין התגוננות כזו. אמרתי לה שמותר לה ושזה בסדר גמור.

תודה לרסטי ששפך אור עליה.
כולי תקווה שהיא לא תחטוף מחלה מהשטויות שהיא מציעה.

בברכה
יוני
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

69

שלום לכולם .

אפשר להסביר לי איפה בדיוק היא עומדת

אם אני בא מכיוון דרום לצפון בנתיבי איילון אני ממשיך במחלף גלילות ממשיך על כביש מס' 2.

וברמזור לוקח שמאלה ואז ימינה לכיוון יוניצמן ואז פניה ראשונה ימינה .

שם היא עומדת?

מישהו יכול להסביר יותר בבירור?

70
[QUOTE=קישקשתא]טוב - היום בבוקר היתה לי התקפת צחוק כמו שהרבה זמן לא היתה לי. צחוק
אשכרה דמיינתי את הסיטואציה: סופרמן דופק רונדלים ב 1 לפנות בוקר בתל ברוך ומחפש את 'הסוכנות של סוזוקי בלאנו'. צחוק
דמיינתי לעצמי אותו, כולו עצבני ומקלל את מוסלי: 'איפה לעזאזל הוא ראה פה סוכנות של סוזוקי בלאנו'? כועס

צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק
[/QUOTE]

קיש , הכל מסחרי אצלו..

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”