כ ז'ני - דף 20 - סקס אדיר

ז'ני

192
תודה על כל התגובות פה בפורוס אני קוראת מתחרמנת ועושה בייד חחח , אני דווקא נמצאת הרבה בהר ציון בתקופה האחרונה מוזר שאתם לא רואים אותי... כנראה שאני מאוד עסוקה שם ושמחה אם אתם תופסים אותי שם בזמן הנכון או במקום הנכון איפה שצריך :) ודיי להתקשר כדיי לעשות בייד השרות בסוף יהיה כרוך בתשלום... יום מצויין מחכה לכם
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

194
ג'ני שלום,

לפני כשבועיים הבחנתי שצבעת את שיערך לצבע כתום.
כאחת שמחליפה את צבע השיער בממוצע כל עשר דקות ראוי ורצוי שתעדכני מידי פעם
את הצבע העדכני כך שלנו יהיה קל יותר לזהותך.

ז'ני

196
[QUOTE=H r m a n y]ז׳ני למה??? ככה פותחים שנה?????[/QUOTE]
מה היא שוב פעם עשתה לך? צחוק
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

198
אין מה לעשות חברים לפעמים אתה יכול לטייל באזור בזמן שז'ני נמצאת רק שהיא עסוקה עם מישהו ואתה עושה סיבוב ועוד סיבוב ועוד סיבוב בנתיים היא חוזרת לאותה נקודה רק ששוב נאספה על ידי מישהו אחר
חסיכום כול אחד והמזל שלו

ז'ני

200
ערב טוב חברים!!!! מוצאי חג סוכות מצפין קצת לת״א טלפון לז׳ני לא עונה בינתיים עושה סיבוב,רואה את ב ל י סי מה מגעילה לטעמי וחסרת נשיות. והיפ ז׳ני הנסיכה המתוקה חוזרת אליי בקול מתוק שאין כמוהו שואל היכן את??? עונה בבין יהודה מייד מכוון את הנייד שידריך אותי לאשת חלומותי!!!!! זוכרת מה הבטחת מתוקה שואל???? אומרת בטח!!!!! יש נוסעים לא ו ז ו זי ס ז׳נילה מחבקת נותת הרגשה מאוד נעימה עולים לחדר מיתפשטת והשאר זה כבר כיף גדול!!! בין לבין היא מגשימה לי פנטזיות יפה מצידה מה אגיד לכם יש מלכה בלתי מעורערת לטעמי אין לה תחליף ז׳נילה אוהב אותך תודה על הערב הקסום אותו חצי שעה שהייתי איתך היו המענגים בחיי!!!

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”