אתחיל בזה שתפסה אותי חרמות מתחילת שבוע והייתי חייב לשחרר לחץ.
ניסיתי לקבוע עם מספר קבועות ללא הצלחה לבסוף קבעתי עם
עינבר (''הכוכבת פורנו'') בבקשה לא לבקש את מספר הנייד כי לא אוכל למסור עקב הפסקת פעילותה כאן.
קבענו לשעה חמש הייתי מאושר עד הגג וכל היום מפנטז מה אני הולך לעשות לה.
לקחתי בשעה ארבע כדור טייגר קינג להגברת הלחץ בגוף ותכננתי על שלושה מספרים עליה.
ובווווווםםם מתקשר ואומרת שיש אצלה חברה קרציה ולא תוכל לקבל אותי , התבאסתי רצח ואמרתי שאני חייב ''לנצל '' את הכדור ניסיתי עוד מספר פרטיות - נאדה.
נזכר שבזמנו בקשתי מחבר פורום את הטלפון של איריס מפ''ת למרות שהייתה לי הרגשה זה לא בשבילי אבל זרמתי בגלל האנאלי.
הרמתי לה טלפון ישר ענתה שאלה מי זה מה זה כמה זה אמרתי לי מה קורה זה גיא נפגשנו מזמן והייתי רוצה שוב להפגש אמרה מתיי?אמרתי מה מתי?עכשיו!!!
טוב תגיע לרחוב XXX הגעתי תוך 20 דקות.
מתקשר אומרת תעלה -עולה פותחת את הדלת ואומרת מה נשמע חתיך שלי כמה זמן לא ראיתי אותך (בחיים שלי לא נפגשנו)וואיי וואי איזה חתיך אתה בוא תכנס.ואני בתוך תוכי אומר
חרמן לא חרמן כדור לא כדור בדבר הזה אני לא נוגע!!!!
ישר נשכבה על המיטה ופותחת רגלים.
אלתרתי תרגיל 669 שולף את הנייד מהכיס מדבר אל אישתי כאילו ונבהל- אומר לאיריס נשמה שלי -אשתי התקשרה הילדה בהתקפת אסטמה חייב להביא לה
דחוףףףףף משאף , והיא אומרת עזוב עכשיו בוא לפה תלך אחר כך אמרתי לה מפתאום הילדה ''בהתקפה'' ופה נשמתי לרווחה אמרה לי טוב מאמי תלך אליה מהר אמרתי לה נשמה אני
הולך וחוזר מאוחר יותר יאללה ביי.
חבר'ה אחת הפעמים שהיו לי סיוטים בלילה נשבע לכם.
הקיצר החלטתי לפנק את עצמי ביג טיים למרות שאני לא מגיע לסכומים כאלו אבל קבעתי להיום עם הנימפה ייישששששששששש.
שנה טובה
וצום קל(למי שצם).
frid2013-09-11 09:16:57