כ אנג'לינה - חוויה של פעם בחיים - דף 8 - סקס אדיר

אנג'לינה - חוויה של פעם בחיים

71
גם אני ביקרתי אתמול את אנג'לינה (שממוקמת כפי שנאמר בכניסה לכביש המוביל למגדלי BLUE) , כפי שאמרו קודמי יש לה מציצה מאוד נעימה ולא מלחיצה (כנראה בגלל שהיא חדשה בתחום) היא מדברת בשקט עד לוחשת (כאילו חסרת ביטחון). החזה שלה קצת נוקשה מידי אבל מבחנית זמן היא נותנת את כולה ולא מלחיצה (ות'אמת שעבור 200 שקלים הייתי מצפה לתת יחס זמן כזה).

קצת יקרה לטעמי ושווה רק בתור חוויה חד פעמית

72
שלום לכולם,
אני כרגע לשמחתי בגמילה שנמשכת קרוב לחודשיים (באמצע היתה נפילה אחת),
והדיוחים שלכם פה על אנג'לינה או איך שלא יקראו לה פשוט גרמו לי לזרוק את הגמילה לפח ולבדוק במה מדובר.

אז ככה, לאור הדיווחים פה וההסברים איך להגיע מצאתי מיד את המיקום על הפעם הראשונה, ועוד הספקתי לראות אותה עולה לרכב (למרבה צערי).

אני מדבר על הבחורה עם השיער השחור,רגליית רזות וחטובות, עור לבן (ממה שקלטתי בלילה)וגוף של כוסית בסה"כ.

מצאתי נק' תצפית שתאפשר לי לדעת מתי הרכב שלקח אותה חוזר (באופן כללי לקחה אותו לכיוון החניה של מנדרין), והכנתי את עצמי להמתנה של 15-20 דקות.

ולכן....
נדהמתי שלאחר 6 דקות הרכב שלקח אותה חזר בנסיעה מהירה...
הדבר עורר אצלי חשש לגבי הבחורה, אבל מיהרתי לתפוס את מקומי, אך ברגע האחרון רכב אחר השתחל לפני,

איך שהבחורה יורדת מהרכב הראשון שהוריד אותה, היא חיפשה אבן בקרקע וזרקה על הרכב (פגעה בפח), ואח,כ תוך כדי שחרור קללות זרקה עוד אחת ולא פגעה.

בשלב זה התלבטתי אם היא דפוקה על כל הראש, אבל מאחר והנהג הראשון היה צעיר, הנחתי שהוא זה שיזם פרובוקציה כלשהי ולכן היא התעצבנה.

הנהג ברכב שהשתחל לפני (הרכב השני) היה בסביבות גיל 40, והנחתי שאיתו ה"עסק" יהיה רגוע יותר.

הבחורה עלתה לרכב איתו מיד, את השיחה שעושים לפני היא עשתה שהיא יושבת בתוך הרכב - והם הסתובבו ויצאו לכביש לכיוון גלילות / דרך נמיר.

בראש כבר נזכרתי בסיבוב של מוסלי איתה, ואמרתי לעצמי "הנה עוד אחד שהסתדר"...

אלא.. שעוד לפני שהגיעו לצומת אני קולט אותה פותחת דלת באמצע הנסיעה והנהג מיהר לעצור בצד ולהוריד אותה !

אז אני לא יודע עד כמה היא יפה / כוסית, ויכול להיות שיש לה אחל'ה שירות שבעולם, אבל אחרי שראיתי אותה עושה קטע לשני נהגים - זה פשוט לא שווה את זה, ובטח לא ב-200.גבינט2013-09-11 18:09:17

73
[QUOTE=גבינט]
איך שהבחורה יורדת מהרכב הראשון שהוריד אותה, היא חיפשה אבן בקרקע וזרקה על הרכב (פגעה בפח), ואח,כ תוך כדי שחרור קללות זרקה עוד אחת ולא פגעה.

בשלב זה התלבטתי אם היא דפוקה על כל הראש, אבל מאחר והנהג הראשון היה צעיר, הנחתי שהוא זה שיזם פרובוקציה כלשהי ולכן היא התעצבנה.

[/QUOTE]
יש מצב שסופרמן סוף סוף מצא אותה והתקיף אותה בסדרת שאלות אימתנית? קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

75
גבינט היקר,

התבאסתי לקרוא אם כי גם לי היו כמה פעמים שבהן עוד בבית אמרתי לעצמי שזהו,
אני מכוון את עצמי ומגיע במיוחד בכדי לחוות את זו וזו
וכשהייתי מגיע ורואה אותה, כל החשק היה יורד לי מהן לגמרי מכל מיני סיבות.
ככה שזה אכן מבאס שלא העלתה אותה אבל לך תדע -
איך שהעניינים התגלגלו באותו ערב אולי היית מצטער כפליים. הכל כנראה לטובה.
לפחות יצא לך לראות אותה...
סופרמן מסכן, אפילו לזה לא זכה.

77
אז ככה מוסלי...
קודם כל, כנראה שיש לך יכולת עירבוב רצינית אם הסוס פרא ששמו אנג'לינה הסכימה לנסוע איתך לאיזו גבעה ולקחת את הזמן... סחטיין.

מעבר לזה, כל מה שקרה זה לטובה, יכולתי לבוא בשעה איחור ולא לראות בכלל את מה שקרה עם הנהגים, ואז אולי זה היה מתפוצץ לי בפנים...

לגבי זהות הנהג, אמנם ראיתי את סוג הרכב, ואני יכול להעריך את המוצא שלו, אבל אני זוכר שהוא לא היה עם גלימה אדומה, ככה שניתן לנקות את החשוד המיידי (שמקריאה מהצד של התגובות הופך כל פוסט למעניין )

דבר נוסף לגבי הנהג (ומחמאה) - הוא הוריד אותה עם הפנים של הרכב לדרך ללא מוצא (אתר הבניה), היא זרקה עליו אבן, פגעה, והוא עוד היה צריך לעשות פרסה ולצאת משם כשיש 2 מכוניות לידו (אני והרכב שהקדים אותי9) והיא מנסה לזרוק עליו עוד אבן - ועשה את זה בקור רוח.

ומשהו שרציתי לרשום מזמן מקריאת כל מיני דיונים בפורום...
כל הירידות פה בפורום עם סופרמן (שחייבים להודות שנמצא במגמת שיפור) פשוט קורעות, כולכם (כולל סופרמן) צריכים לכתוב לקטורזה / שלום אסייג את המופע הבא !
גבינט2013-09-11 23:47:03

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”