כ מוריה בכרמל... - דף 3 - סקס אדיר

מוריה בכרמל...

27
שלום לכולם, היום ביקרתי שוב במוריה, ופגשתי בבחורה חדשה שם העונה לשם מאשה/מריה...
אקדים את הסיכום לכאן לפני הדיווח המלא, נהנתי מעל ומעבר למצופה... באמת בחורה יפה, צעירה וחייכנית
משרה אווירה מאד נעימה וזורמת.
התקשרתי למאדאם ושאלתי על ויקה נעניתי כי ויקה לא נמצאת אך ישנה בחורה אחרת בת 21 צעירה יפה וסקסית
כשהגעתי עיקבה אותי בחוץ כ20 דקות (כנראה מישהו הקדים אותי ...) אמרה שתתקשר ברגע שתתפנה,
ובאמת התקשרה והודיעה שאני יכול להכנס, לעיני נגלתה בחורה נאה בפנים עם גוף יפה מאד, לא דוגמנית על
אך מפאת גילה הצעיר מאד סקסית ומושכת... סיכמתי על 40 דקות עם שני מספרים, ואופציה להעריך לשעה בתוספת עוד 200
לא ממש זול אבל רציתי לקחת את הזמן מפני שהרבה זמן לא ביקרתי, לאחר העברת האתנן לידי העסק, חזרה לחדר והתחילה להתפשט
נגלתה לעיני בחורה סקסית עם מראה של בת השכן.. התחלנו בהתמזמזויות ובירידה שלי אליה, ואז לדעתי נשבר הקרח , והכימיה שלי איתה
פרחה... נהנתה מאד לדעתי למרות שלא הסכימה ל69... טענה שלא אוהבת.המשכנו למציצה חשופה
לאחר מכן הולבשתי והחלה ברכיבה עד לגמירה שלא אחרה לבוא.
לאחר הנקיונות שאלה אם ארצה להתקלח.. באופן אישי אני תמיד מעדיף להתקלח בבית והגעתי כבר נקי ורחוץ למפגש ולכן סירבתי.
היא נגשה להתקלח ולאחר כ5 דקות חזרה עם כוס מים, ביקשתי ממנה עיסוי והיא הסכימה (לא ממש מקצועית בעיסוי).
שיחה קלה ואז חרמנותי חזרה והיא החלה שוב במציצה שלאחריה שוב רכיבה ומעבר לדוגי, לאחר זמן מה ובעודי נמצא בעיצומו של פימפום
נשמעו דפיקות בדלת כמובן שהחלטתי שאני לא אצא בחי גמירה שניה והעברתי לידיה את ה200 הנותרים.. (ההפסקה באמצע קצת גרעה ברמת השירות לו ציפיתי) בכל אופן לא אאריך יותר מדי חח כימיה נהדרת נשיקות על השפתיים ירידות הדדיות סקס מפתיע לטובה וזורם (בלי משחקי גניחות מופרזות) נתנה הרגשה שבאמת סקס עם חברה ... מאד נהניתי ובאמת שממליץ בחום.
לסיכום:
מראה:8.5 בת השכן חלקה ונקיה ומריחה מצויין למטה
יחס: 8 חייכנית ונחמדה זורמת (לי הייתה כימיה נהדרת איתה אבל זה אולי אינדוידואלי)
סקס:אחד הטובים השקיעה גם במציצה ארוכה וליקוקים
דירה: 7 דירה נקייה מיקום די דיסקרטי למרות שעל רחוב ראשי
דיסקרטיות :8.5 השתפרה מהפעם הקודמת (למי שקרא את הדיווח הקודם שלי חחח)
סה״כ נהניתי וממליץ אחזור לשם כשכיסי ירשה לי
תהנו
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”