כ ניקול ,,,מירחוב - לא ביג-דיל - דף 4 - סקס אדיר

ניקול ,,,מירחוב - לא ביג-דיל

32
[QUOTE=דניאל וייס] איפה אני מוצא אותה ? תקראו לי מטורף אבל אני מת לעשות אותה .
[/QUOTE]

שדרות הר ציון 57 שער ירוק קומה 1 למעלה... קטנה זקנה נראית לא טוב בכלל.
תבוא עם משקפיים סטייל סטיבי וונדר זה יעזור לך להיכנס איתה.

אם החלטת לוותר ממליץ שתילך על הבלונדינית עם החזה הגדול היא נראית הרבה יותר טוב.

אפרופו שדרות הר ציון 57,הייתי שם 2 או 3 פעמים ותמיד היה שם דתי שמן עם זקן גדול ומבוגר מאוד.
גם אתם נתקלתם בתופעה?

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

37
למרות הזעזוע מכך שהבחורה מוכנה להזדווג בלי הגנה, אני אפרגן לה כאן כמציצה הטובה ביותר שאני מכיר כרגע. (לאחר שיאילנה עזבה השם ייקום גרונה).
אמנם צריך להתעלם מהגיל והלוק, אבל לחובבי המציצות אני יכול לספר שבתפריט קיימת אחלה מציצה, פמפום אגרסיבי של הפה, רימינג, גרון די עמוק, גמירה בפה או בפנים.
משתפת פעולה בדיבור מלוכלך וצייתנית, כמו שאני אוהב.
מאחר ואני לא מזיין זונות, והשירותים שמעניינים אותי הם או מציצה משובחת או חזה ענק הדיווחים שלי יעסקו בעיקר בנושאים אלה.
שיהיה לכל השוכנים בפורום המשך דפיקה מהנה.

38
על ניקול תמיד יגידו משהוא טוב, כי אין על השירות שלה,אבל תמיד יהיה את ה-אבל הזה של המראה שלה שלא ממש סקסי במיוחד, האם יש מצב שניקול תעשה לנו איזה הגדלת חזה רצינית, ואולי גם תשפר קצת את הפנים עם איזה מתיחת עור, או בוטוקס, או איך שלא קוראים לזה, אני חושב שאז היא תהיה הזונה הכי מבוקשת, בתל אביב לפחות, אבל אז היא בטח תעלה בהרבה את המחיר שלה, ובטח תסנן איזה 50% מהלקוחות שלה, לא בכוונה אלא מחוסר הזמן לספק את כולם, וזה לא יהיה טוב לי, אז אולי בנתיים תשאר ככה כמות שהיא?

40
שלום לכולם
כבר שנים שאני משתמש בשירותיהן של נערות עובדות או יותר נכון נשים עובדות ולרוב מבוגרות
אבל מנה כמעט שלוש שנים שאני פוקד את ניקול

היא אומנם מבוגרת אבל לא זקנה דווקא יש לה גוף לא רע הציצים נפולים קצת היא אומרת שהיא רוצה להגדיל

בקצור בפעם הראשונה שהייתי אצלה היא פותחת את הדלת ואני עם הופעה מסודרת מגבעת לבנה ומשקפי שמש

היא נדלקה והיא אומרת לי כבר בכניסה אני עושה הכל

נכנסנו לחדר והיא מתנפלת עלי בנשיקות לוהטות ורטובות עוד לפני ששילמתי לה

העברתי את המזומן ונכנסתי לנרות את זיעת היום למרות שאני עובד בעבודה משרדית

תמיד מגולח גם במפשעה ניקול חזרה מהפקדת הכסף והיא התפשטה ובאה למיטה היא התלהבה מזה שהמפשעה שלי מגולחת

היא נישקה וליקקה את הביצים ואת כל אזור המפשעה היא ביקשה ממני להתהפך על ארבע והתחילה ברימינג חודרני שהעביר בי גלים של צמרמורת מענגת ואז עברה למציצה חשופה ורטובה ועמוקה עד שהזין שלי נתקע במחסום היא השקיעה הרבה זמן במציצה ובשאיבה של הזין אצלה כמובן שהכוס מגולח וחלק ומריח טוב ירדתי לה מספר דקות היא אמרה שהיא נהנית היא גם אוהבת לדבר בזמן בסקס ואומרת תזיין את הכוס של ניקול לאחר מספר פימפומים ביקשתי לגמור לה בפה דחפתי את הזיין עמוק לגרון וגמרתי במטח חם היא בלעה כמעט הכל

זאת היית אחת החוויות הטובות שלי בסקס ומאז אני קבוע אצלה אחת לחודש בערך

ממולצת

הלקקן הקטן
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”