כ קריסטל 45+ ? - דף 11 - סקס אדיר

קריסטל 45+ ?

101
טוב כבר הרבה זמן אני עוקב אחרי הפורום הזה רציתי לספר לכם על מה שהיה לי עם אורית ( קריסטל כיום )
לפני בערך 10 שנים הכרתי אותה היא הייתה בת 35 או קצת יותר ואני הייתי חייל משוחרר .
הכרתי אותה באחת מהמודעות בעיתון לאישה , כמובן שדיברנו קלות ואז הזמינה אותי אליה למלון ברחוב קרניצקי ברמת גן .
עליתי לדירה שלה פתחה לי את הדלת בחורה ממוצא גרמני יפה בלונדינית חזה גדול וגוף אצילי ( ממש מרצדס S ).
התחלנו לדבר והיא החמיאה לי על המראה שלי ואז היא באה אליי לאוזן ולוחשת לי הבאת לי את המתנה ?
כמובן שהוצאתי 400 שקל והון עבר לשלטון .
אמרה לי אני מחכה לך במקלחת ואני כמו ילד ממושמע מוריד הבגדים והמחתונים ונכנס להתקלח איתה ,לפתע היא שואלת אותי אתה רוצה לעשות לי מקלחת זהב ? על מה לעזאזל היא מדברת עכשיו זאת פעם ראשונה שלי שאני משלם כסף תמורת מין שו הדה מקלחת זהב אני שואל כמו גולם ?
הסבירה לי אם אני רוצה להשתין עליה אמרתי סבבה מה כבר יכול להיות רצתה שנשתין אז נשתין עליה היא פתחה את הפה ושתתה את כל מה שהוצאתי בהנאה כאילו עכשיו היא מינמום מקבלת איזה כוסית שמפניה הפתיעה הגרמניה .Embarrassed

יצאנו מהמקלחת ושכבנו על המיטה היא התחילה ללקק אותי מהראש עד הרגלים מידי פעם הביטה לעבר ציון שהתחיל להתעורר משינת הצהרים שלו .נתנה מציצה ארוכה וטובה, ומי שמכיר אותי יודע מה אני מחזיק בין הרגלים שהיא כל כך התרגשה מהגודל של ציון שהיא פשוט החליטה לשבת עליו אפילו בלי כובע גשם מיד עצרתי אותה ואמרתי לה גברת זיון זיון אבל לא שווה סיכון ( בלעדיות שמורות לי)
היא הבינה את הרמז ומיד שלפה את הקונדום , היא התחילה לרכוב עליי איזה רבע שעה והיא לא מתעייפת ואני מלמטה נותן חזק והיא צועקת ומשתוללת הבחורה התחילה להשפריץ לי ולא הבנתי מה זה בכלל חשבתי היא משתינה עליי , לאחר שהתעייפה אמרה לי בוא תזיין אותי בדוגי אני רוצה להרגיש אותך נכנס עד הגרון , הבחורה פשוט נימפומנית אמיתית , זיינתי אותה עוד 20 דקות בדוגי , פתאום היא באה לי ביציאה תן לי אותו בתחת היא ישבה עליי וכיוונה אותו לחור שלה ואז צעקה אוי זה ענק וטוב , ישבה עליי וזיינה לי את הצורה במקום שאני אזיין אותה , ביקשה בוא תן לי אותו חזק בתחת בדוגי תקרע אותי ואני כמו ילד טוב נכנס לה ברב רבה בתחת קורע אותה והיא צועקת ורוצה עוד ועוד ואז הרגשתי שאני עומד להתפוצץ הוצאתי לה את הזין ודחפתי לה לפה חזק ועמוק עד לחנק גמרתי לה כמות מטורפת שהתחיל לצאת לה מהאף , באתי להתקלח ולהתכונן לצאת היא אומרת לי אתה לא הולך לשום מקום אני רוצה עוד הייתי בשוק בקיצור הייתי אצלה כמעט 5 שעות והיא לא נגמרת הרגה אותי .בהחלט הייתה נימפו רצינית
ומאז הייתי קבוע שלה פעם בשבוע היא הייתה מפנה לי יום אחד שהייתי מגיע ומזיין אותה והכי חשוב חברים חינם אין כסף
בהמשך הייתי מארגן איתה אורגיות עם חברים טובים , ואפילו חילופי זוגות כבת זוגתי .
, כמובן שלמדתי מימנה הרבה על נשים ושמעתי לעצתה להיות ג'יגולו . רציתי לשתף אותכם בחוויה שלי והרבה בזכותה נהייתי למנקב1 או עספור למבינים .
הייתי שמח לקבל את הפון שלה בפרטי בכדי אולי לעשות איתה איזה סרט אשמח מי שיכול להרים את הכפפה שלכם המנקב1

המנקב12013-09-17 08:47:50
המנקב1 לך ובשבילך

קריסטל 45+ ?

104
[QUOTE=המנקב1] האמת שאם תחפש בגוגל המנקב1 תוכל למצוא כמה דברים טובים ידידי 

[/QUOTE]

הלוואי שאישתי תאהב אותי כמו שאתה אוהב את עצמך...
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

קריסטל 45+ ?

107
פעם שעברה שרציתי להשיג אותה,הלכתי למלון מנדרין,מצאתי אותה בחניה של המלון.אמרה לי שיש לה המון לקוחות,ושהיא תתפנה אחרי הצהריים ונוכל לתאם פגישה.צלצלתי אליה המון פעמים,אך ללא הצלחה.
לכן,כנראה,אפשר לתפוס אותה רק בחניה של המלון ולהזמין לאוטו שלכם)

קריסטל 45+ ?

110
לפעמים הגברת מופיעה בלילה בבורסה . פגשתי אותה שם עם חברה לא החלפנו מילה בגלל קוצר זמן מיצדי.
אבל אל תשכח צעיר לנצח . היא עוד מוותיקות הבורסה .
פעם הייתה עובדת שם קבוע . ..
אולי עוד עושה מידי פעם שעות נוספות בלילה...?

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”