כ MARI - חדשה בדרום תל אביב - דף 4 - סקס אדיר

MARI - חדשה בדרום תל אביב

32
[QUOTE=קרומבה] יודה יקירי,
דיווח ציורי (יפה מאד).
אני אישית, פחות אוהב את החדרים הסיטונאים, אבל מראש אני יודע שהבחורה לא מחפשת חברים ושיחות, אלא להספיק כמה שיותר לקוחות. אבל אתה תמשיך לכתוב, כי אתה כותב לעילא...[/QUOTE]

אתה לא צודק בהכללתך.
נכון שעקרונית אתה צודק שזאת הגישה. אבל גם אצל רוב הלקוחות זאת הגישה: לזיין וללכת.
אבל לא רק מניסיוני אלה גם מניסיון 2של חברי שהם לא ממוצא רוסי אבל בעלי אופי דומה לשלי - חלק מבחורות מאוד נהנות לדבר ולגלות מה יש בלבם שמרגישות יחס חם וידידותי. בגלל שברור שאצל יודה זה היחס - אז אין סיבה שהוא לא יצליח במשינה גם לקבל זיון וגם מגעה אישית נשית.

33
המפגש המיני מרתק דווקא בשל היותו מיסתורי ורב גוני. תלוי באישיות, במצב הרוח, בפטיש, ברצון להתנסות, ב"כימיה" ובמה לא עוד. לא שיחה. יצירת קשר עין תשפר את ההנאה. באמת אי אפשר להכליל, אבל לי נדמה, שרוב הבנות הן אלה הזקוקות לשיחה. אלה שאינן זקוקות לה, אין להן עניין כלל באדם שמולן (בתוכן), כנראה מצבן נואש יותר. כולנו מכירים את השיפור בביצועים אל מול אחת "קבועה". זה הרי נובע מהכירות.
בעולמינו יש רק שתי טרגדיות, אחת השגת מה שאתה רוצה, האחרת היא אי השגתו

35

אני הייתי אצל הבחורה כשקיבלה בקונגרס החוויה די דומה למה שנכתב פה:

[QUOTE=Yoda]

חניתי באחד הרחובות הסמוכים בחניית רחוב. הפעלתי את ה- Pango ועננה בדבר חשיפת מקום הימצאי מעכירה את מחשבותי. "עד כמה שרתי החברה מאובטחים", אני שואל עצמי. את המקום חיפשתי רגלית. משלמים ארנונה, ושילוט הרחובות ומספור הבתים, על הפנים. תימני זקן שעמד במגרש ממול הבין לאן מועדות פני והצביע על השער. "שם, שם" הנחה אותי מרחוק. "כתוב לי חרמן על המצח?", מיששתי בדאגה את הראש מעל המשקפיים. עליתי במדרגות קומה אחת. דירה משופצת. מקלחת עדיין רטובה, סמרטוט ריצפה זרוק בפינה. החדר עצמו מואר וממוזג. המיטה רחבה וממלאת את כל החדר. המצעים לא ממש נקיים. אין לי ניסיון עם בנות המקבלות לקוחות בסרט נע. ומהר מאוד מצאתי עצמי מחובק עם כוסית אמיתית בעלת רגליים ארוכות ויפות מאוד. שיפוץ פחחות קטן, והיתה יכולה להיות רקדנית נפלאה על עמוד. פניה נאות וחיכניות ורק מבטה מנותק משהו. פטמותיה הבולטות והמגרות מחפות על חזה קטן ונפול שהיה מכוסה בחזיה גדולה ממידותיו. מיד החלה מארי בעבודה, מנסה לזרז את התהליך. תוך זמן לא רב הגיע הפורקן ומבחינתה היא עשתה את שלה. סיימה עם עוד לקוח. הניסיון לשיחה, בחדר הסמוך בו יש ספה וכורסא לא עלה יפה. ביקשתי לנצל את הזמן שהיה נדמה לי ששילמתי עבורו, ליצור זיכרון של האישה. לייצר רצון לחזור ולבקר. "אם אתה רוצה לדבר, פעם הבאה תבקש קודם" ענתה, והחלה לנגב את חדר המקלחת. לבחורה יש פוטנציאל אולם אינה רוצה ליצור קשר כלל.

לסיכום: כוסית חייכנית עם פוטנציאל גדול. כנראה זו לא היא. זה אני. מישהו אחר, היודע להתנהל שונה, אולי יצליח לנצל את הזמן טוב יותר. מתאים למי שמבקש פורקן מהיר מאוד. חוויה אחרת שאינה מתאימה לכל אחד . .

[/QUOTE]

NeverNotEnough2013-09-15 18:03:21
מי שמאונן לא מזיין

37
שלום חברים , אני מכיר את מרי עוד מימיה בקונגרס 5 לפני כ 5 שנים.
ההיתי שם לקוח קבוע שלה ואף התפתח ביננו קשר כלשהו כאשר היא נתתנה לי את מספרה האישי. לאחר כמה פגישות איתה בדירת הקונגרס היא הצליחה קצת להפתח אליי וסיפרה לי את סיפורה הטראגי אגב יש לה ילדה קטנה.
הבחורה נחמדה אך סובלת ממחלת שכחה קלה.כאמור לאחר שסיפרה לי את ההיסטוריה שלה החלטתי שאני יורד מהעניין ולא מתחיל איתה בקשר למרות שאני רווק ואנחנו כמעט באותו גיל. ההסטוריה של הבחורה התחיל בארץ בתור נערת ליווי במלונות באילת כך ע"פ סיפוריה האישים.
פעם האחרונה שהתארחתי אצל מרי היה לפני כ שנה בבעל העקידה הבחורה כבר לא מה שהיתה בקונגרס והשתנתה לרעה כשהגעתי גם היתה תחת השפעת סם כלשהו כנראה חשיש או גראס או משהו בסגנון מה שהוריד לי ממנה סופית ומאז לא חזרתי.
מה שנכון הבחורה הפכה להיות תקתקנית וכבר לא בעלת תודעת שירות כמו בימיה בקונגרס 5 חבל דווקא עכשיו שהיא מארחת לבד ושם היתה בתיקתוקיה.
היה נראה שנפגעה מקשר רומנטי כזה או אחר.

38
דגמתי את הבחורה הגעתי לרחוב סלמה התקשרתי ישר נכנסתי חיכתה לי אם חזייה ותחתון מבחינת מראה היא סקסית מאוד התחלנו להתמזמז מציצה חשופה כמובן היא פשוט לא רצתה שאלך אחרי שגמרתי ולטענתה גם היא גמרה התלבשתי ורציתי לללכת והיא התחילה לנשק אותי פשוט לא רצתה שאלך גם אחרי שהתלבשתי לבסוף הלכתי עלות 250 סהכ היה כיף

39
הייתי אצלה בפעם הראשונה לפני שנתיים לערך בעקידה.המפגש התחיל בכיף אבל לא נהנתי בגלל התעקשות שלה שהייתה לא לעניין.אחרי שנה וחצי החלטתי לנסות מחדש כשהייתה בסלמה והייתה יופי של פגישה כמו שתיארו קודמי,אמרה שזוכרת אותי לטובה והתנפלה עלי בנשיקות עומק ,מיזמוזים הדדיים מחרמנים,מציצות חשופות ארוכות,ליקוקי ביצים,עברה ל69 אבל לא שיתפתי פעולה ורק כשביקשתי עברנו לסקס במגוון תנוחות בלי שום לחץ מצידה.הייתי כ30 דקות כולל מקלחות זריזות.200 שקל.
נפגשתי אתה מאז עוד פעם שהייתה בה גם התלהבות ואז ניסיתי את הגמירה בפה והיא בלעה כמו גדולה... בפעם האחרונה שנפגשנו לפני שבועיים בקשתי לעשות הכל עם קונדום.החלטתי שאסור לסמוך על המזל יתר על המידה.הייתה פחות התלהבות אבל דיברנו יותר מאשר במפגשים הקודמים ומבחינתה הייתה ממש נכונות להמשיך בשיחה אבל אני מיהרתי...
מה שלא אהבתי אלה הגניחות המזויפות למיניה...ואת אי החלפת הסדין בנוסח התיקטוקיות.חושב שבשלב זה מיציתי קשר זה. לשיפוטכם
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”