MARI - חדשה בדרום תל אביב
31דיווח ציורי (יפה מאד).
אני אישית, פחות אוהב את החדרים הסיטונאים, אבל מראש אני יודע שהבחורה לא מחפשת חברים ושיחות, אלא להספיק כמה שיותר לקוחות. אבל אתה תמשיך לכתוב, כי אתה כותב לעילא...
כ
אני הייתי אצל הבחורה כשקיבלה בקונגרס החוויה די דומה למה שנכתב פה:
חניתי באחד הרחובות הסמוכים בחניית רחוב. הפעלתי את ה- Pango ועננה בדבר חשיפת מקום הימצאי מעכירה את מחשבותי. "עד כמה שרתי החברה מאובטחים", אני שואל עצמי. את המקום חיפשתי רגלית. משלמים ארנונה, ושילוט הרחובות ומספור הבתים, על הפנים. תימני זקן שעמד במגרש ממול הבין לאן מועדות פני והצביע על השער. "שם, שם" הנחה אותי מרחוק. "כתוב לי חרמן על המצח?", מיששתי בדאגה את הראש מעל המשקפיים. עליתי במדרגות קומה אחת. דירה משופצת. מקלחת עדיין רטובה, סמרטוט ריצפה זרוק בפינה. החדר עצמו מואר וממוזג. המיטה רחבה וממלאת את כל החדר. המצעים לא ממש נקיים. אין לי ניסיון עם בנות המקבלות לקוחות בסרט נע. ומהר מאוד מצאתי עצמי מחובק עם כוסית אמיתית בעלת רגליים ארוכות ויפות מאוד. שיפוץ פחחות קטן, והיתה יכולה להיות רקדנית נפלאה על עמוד. פניה נאות וחיכניות ורק מבטה מנותק משהו. פטמותיה הבולטות והמגרות מחפות על חזה קטן ונפול שהיה מכוסה בחזיה גדולה ממידותיו. מיד החלה מארי בעבודה, מנסה לזרז את התהליך. תוך זמן לא רב הגיע הפורקן ומבחינתה היא עשתה את שלה. סיימה עם עוד לקוח. הניסיון לשיחה, בחדר הסמוך בו יש ספה וכורסא לא עלה יפה. ביקשתי לנצל את הזמן שהיה נדמה לי ששילמתי עבורו, ליצור זיכרון של האישה. לייצר רצון לחזור ולבקר. "אם אתה רוצה לדבר, פעם הבאה תבקש קודם" ענתה, והחלה לנגב את חדר המקלחת. לבחורה יש פוטנציאל אולם אינה רוצה ליצור קשר כלל.
לסיכום: כוסית חייכנית עם פוטנציאל גדול. כנראה זו לא היא. זה אני. מישהו אחר, היודע להתנהל שונה, אולי יצליח לנצל את הזמן טוב יותר. מתאים למי שמבקש פורקן מהיר מאוד. חוויה אחרת שאינה מתאימה לכל אחד . .
[/QUOTE]חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”