אחרי שכל היום הייתי כלוא בבית בחוסר מעש... יום כיפור וזה זה וזה.
אפילו חיפשתי מי זאת המשתמשת אורלי מהפורום, רקדנית מקצועית מאילת שהיה לה בכיפור יום הולדת.
קיבלתי בפרטית את הנייד של מירי-אפילו לא נתתי ליום הכיפור להסתיים עשיתי אליה טלפון ב 19.00.
השיחה הייתה קצרה ועניינית בסגנון-
"מירי שלום מדבר ***** קיבלתי את הנייד מחבר אפשר לבוא?"
קיבלתי אישור ואת הכתובת רחוב הדר חולון.
הגעתי למקום עוד שיחה מלמטה, היא אמרה לי לעלות לקומה 7 דירה **. אין מעלית...
סתם... יש שתי מעליות.
דירה של רוסים טיפוסית קצת בלאגן מלא חפצים ילדה בת 5 בלונדינית וניראה לי שהייתה גם האימא שלה בת 30 וכמובן מירי בת 45+ שהכניסה אותי לדירה ומיד לחדר העיסוי.
גם חדר העיסוי מלא באינסטרומנטים מיטת יחיד מיטת עיסוי שידה ארון ומה לא...
מירי אמרה לי לחכות שהיא תתארגן.
שמעתי מקלחת שמעתי ילדה בוכה בקיצור סרט של השכבה לשינה מי שיש לו ילדים קטנים כבר מכיר את הנושא מקרוב.
בחדר יש LCD קטנה עם ממיר של יס, ישר העברתי לערוץ VH1 להיטי שנות השמונים אחלה של נוסטלגיה.
מירי נכנסה לחדר אחרי מקלחת עם חלוק רוסי ישן ולא מגרה כלל.
כפי שאתם מבינים לפי הגיל שציינתי קודם גם אם היא הייתה שמה ביבי-דול היא לא הייתה אטרקציה.
שילמתי 200 שקלים התפשטתי ונשכבתי על מיטת העיסוי.
מירי התחילה בעיסוי חזק וטוב כמו שאני אוהב יש לה הרבה כוח בידיים לי באופן אישי היא קצת הכאיבה, אבל ככה בדיוק אני אוהב את זה.
לאחר ה-40 דקות של עיסוי שבמהלכן היא עשתה לי שתי נגיעות בזיין כאילו בטעות.
(ראוי לציין שלא דיברתי איתה על כלום שקשור למין)
הרגשתי שזה הרגע והתחלתי למשש לה את הישבן, היא ישר הבניה את הרמז ושאלה "אז איך אתה רוצה את הפינוק?"
עניתי "בודי בין הרגלים". היא הורידה את החלוק היא הייתה ערומה מתחת, יש לה גוף נחמד מאוד לבת 47 שמנמונת כוס מגולח חלק ביותר.
מירי שלפה קונדום מהכיס ואז הבנתי שהיא רוצה זיון אז אמרתי יפה שלום לפנטזיה לגמור לה בין הרגליים.
היא הלבישה לי את הקונדום ונשכבה על המיטה לרוחב כשפלג גוף תחתון שלה מחוץ למיטה, ראיתי את הכוס החלק שלה ואמרתי לעצמי שאני חייב לתת לה לק ליפני שאני מכניס את הזיין שלי.
מירי לא סירבה לירידה ואפילו נהנתה, ירדתי לה כמה דקות והחלטתי לצרף את האצבע לחגיגה יש בחורות שמתנגדות אבל מירי קיבלה זאת באהבה.
ואז... הרגשתי את תופעת הרחם המתכווץ שהזכיר לי את דפיקות הקונגו של לבה מגבעתיים.
אמרתי לעצמי בלב "האומנם... יש לי משפריצה"
המשכתי עם עבודת לשון במרץ על הדגדן הקטן שלה, כשהאצבע שהייתה על ההדק בתקופת הסדיר, כרגע עושה פלאות בנקודת הג'י של מירי הקטנה.
כל דקה בערך מירי עוברת התכווצויות של גמירה והשפרצה... אין.
לאחר עוד מספר דקות של גמירות התחלתי להרגיש בקילוחים עדינים מהכוס, הקילוחים העדינים עברו לקילוחים עזים עם זרימה שלא מביישת את רפטינג נהר הירדן.
לאחר שגמרה לפחות 20 פעם התחלתי עם גיוונים, הכנסת הזין לכוס ל10-20 פימפומים וחזרה לירידה של דקה עד להשפרצה.
בזיון איתה הכוס רחב אבל אחרי כמה פימפומים הוא מתכווץ כמו רצועת חנק על הזיין שמסבה עונג רב.
המשכתי בסשן הזה דקות ארוכות עד הגמירה החזקה וטובה.
מירי ירדה מהמיטה ועברה למיטה הרגילה שאתן לה בדוגי, אני לא יודע אם היא חשבה שלא גמרתי או שהיא רצתה עוד מספר, הסברתי לה בעדינות שכבר גמרתי את הסוס.
אני בחור אחד של גמירה אחת.
התנגבתי במגבונים-לא שאלתי לגבי מקלחת בגלל הנפשות בבית, למרות שנראה לי שאם הייתי מבקש מקלחת הייתי מקבל.
נתתי לה טיפ 100 שקל היה מעולה.
והלכתי הביתה... מה יש לי עוד לחפש שם?
לסיכום-
בת 47 רוסיה ניראת סביר לגילה
נקייה אסתטית כוס מגולח נקי בלי טיפת ריח רע.
חזה בינוני + נופל.
לדבריה מקבלת כל יום מ 18.00 עד 22.00 זה מצוין עבורי כולל מוצאי שבת.
מחיר 200 שקל כולל זיון.
משפריצה כאילו אין מחר, מי שיענג אותה יישאר אצלה מעבר לזמן אני הייתי שעה וחצי נטו.
בגדול יש חנייה בייחוד בתחילת הרחוב שנכנסים ממעפילים.
כשמתקרבים לבית כבר אין חנייה אז מומלץ לחנות 50 מטר לפני הבית.
האם אחזור-בוודאי
שב"ש
מכיוון שאין אסמכתא על הנייד שלה באינטרנט אני אשמח לתת אותו בפרטי לכל משתמש ללא הבדלי צבע גזע או מין.
כדי לא ליצור עליה לחץ אני אתן כל שבוע רק ל 100 הראשונים שיבקשו.