כ מוריה בכרמל... - דף 4 - סקס אדיר

מוריה בכרמל...

33
שלום לכולם שוב ביקרתי את מאשה אחרי שביררתי שהיא נמצאת היה טוב כימיה מעולה... שינוי קל היה הפעם שהריח מהכוס לא היה מסביר פנים כל כך כנראה שלא טוב להתמיד עם אותה הבחורה וחייבים לגוון אשתדל למצוא משהו חדש ולעדכן בקרוב.
אל תקחו את דברי בקטע רע הבחורה משקיענית אחת המציצות הטובות שהיו לי.. אבל הפעם החוויה הייתה קצת פחות טובה אולי ציפיתי יותר מדיי, טעות של צעיר חחח בכל אופן רציתי לשתף למי שזה מעניין.
סופ״ש נעים

מוריה בכרמל...

36
ביקרתי בדירה היום שוב, בחורה חדשה, טניה.

נראית +-30 בלונדינית אמיתית. חמודה אמיתית. מציצה בלי טובה אם כי חלשה. ניסתה להלביש אותי מוקדם מידי - הסברתי לה שיש סדר לדברים...
מריחה מעולה למי שאוהב לבקר לבחורות בין הרגלים.
למרות שמגיבה ומשתפת פעולה, יש משהו די "מת" בזיון איתה - היא נמנעה מקשר עין ועל GFE אין מה לדבר. אם היתה יכולה היתה מוצצת רק עם...
לא חושב שאחזור.

מוריה בכרמל...

38
לאחר הפסקה של חודש הזין עמד ושכחתי לקרוא את הדיווח הקודם שלי... חחח...
פגשתי היום את הבחורה שנית - היא כל כך פאסיבית שעצרתי באמצע הזיון לבדוק שיש לה דופק...
אני בעד להקים קבוצת מחאה להחזיר את לנה...
מיותר. פשוט מיותר.

מוריה בכרמל...

39
חברים ביקרתי במוריה 17, אני חייב לציין שפשוט אכזבה ! אחרי הבחורה הרוסיה הצעירה שהייתה שם והרימה קצת את הרמה, הגיעה הבחורה החדשה "דבי" או לייתר דיוק אנה לפי השרשרת על הצוואר שלה.
חזה : בינוני +
יופי : אין
נכנסתי איתה למרות שהפנים שלה מכוערות, התפשטה והתגלו קעקועים על הגוף , ישבן נחמד, המציצה הייתה סבירה , הסקס עצמו סטנדרטי ולא מעורר זיקפה במיוחד..
ציון כללי : 5
לא שווה אפילו 100 שקל. מצטער שהלכתי ובטח שלא אחזור.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”