כ לבה-מאתר אטרף - דף 13 - סקס אדיר

לבה-מאתר אטרף

121
דיברתי איתה כמה פעמים.
חלק נכבד משיחות היא יזמה והתקשרה אלי (דווקה אהבתי את הגישה שלה).
סוג של מחמאה. :)
השיחות איתה מאוד נעימות ופתוחות ומאוד מגרות.
אבל
לפי הדיווחים בנושא הריח גורמים לי להרתע (אני מאוד רגיש לריחות)...
השאלה באמת אם יש ריחות לא נעימים כאלה של סקס חמוץ עד טונה באוויר במיטה ובאזורים האינטימיים???

לבה-מאתר אטרף

122
לשונאי- אחלה דיווח

איש חם- הריח שלה בכוס רגיל לגמרי לא הרחתי משהו מיוחד בטח שלא חמוץ או טונה ואני הייתי שם הרבה זמן
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

לבה-מאתר אטרף

124
לבה או אין לבה .

את לבה הכרתי דרך אתר אטרף במודעה שמשכה את העינים
כמובן דיברנו בפון כמו שחבריי הזכירו למעלה מייד שולחת מספר טלפון להתרשמות
ספרה שהיא בת 53 זורמת ויודעת להשפריץ.

קבענו להיפגש אצלה בשעה 11 בבוקר הגעתי לאזור שלה כמובן שאין חניה ולמי שאין פנגו אז גם ישלם דוח חניה בהמשך כי היחידים שמוכרים כרטיסי חניה זה הבית קפה ליד הכיכר שם

עליתי לקומה ראשונה ,דופק בדלת, פותחת לי אישה מבוגרת מיד שאלתי לגילה כי אמרתי לה שהיא יותר מ53 לדבריה כמובן שהודתה אח"כ שהיא בת 63 ולא 53

אומרת לי בוא נשב נשתה משהו באמת בית מעוצב באומנות , הכינה לי קפה עם 3 גרירי קפה ודלי מים אבל בסדר עברנו את זה

התחילה לנסות למזמז אותי קצת וניסתה לגרום לי להישאר , האמת הצליחה .

אמנם בת 63 ורואים את הגיל אבל בכל זאת אני בחור בן 27 נראה טוב וחטוב אמרתי לה חמודה אני 400 שקל לא מוכן לשלם אם תרצי אני נותן מקסימום 150 ש"ח , כמובן התחיל דין ודברים ובסופו סגרנו על 170 ש"ח .

נכנסתי להתקלח בהחלט מקלחת טובה הכל נקי ואסטטי .

יצאתי מהמקלחת והיא חיכתה לי במיטה עם הבייבי דול והגרביוני רשת שלה , זה עדין לא עוזר את עת עדין מקומטת בלויה עם חזה נפול אבל שהזין עומד השכל בתחת ..

שהורדתי את המגבת היא צעקה ואוו איזה גודל ואז זרקה עקיצה אני מקווה שאתה יודע להשתמש איתו , כמובן שזה גרם לי רק לרצות להוכיח לה מה אני יודע לעשות ,

היא תפסה את הזין שלי והתחילה למצוץ אותו בצורה איטית ועדינה ניסתה להכניס את כולו אך ללא הצלחה .

עברנו ל69 ובאמת נגלה לי כוס של ילדה בת 22 נקי מריח טוב ישר התחלתי לאכול לה אותו והיא התחילה ברעידות ובהשפרצות ,

אמרה לי אני רוצה להרגיש את הזין שלך בתוך הכוס שלי , העמדתי אותה על 4 והתחלתי בדוגי חזק וארוך אולי 30 דקות אני מפמם אותה היא משפריצה וצועקת ממש הזכירה לי את סטלה המגמרת , עברנו לרכיבה עליי והתחילה לדהור ראבק האישה בת 63 ודוהרת כמו ספורטאית בת 20 רכבה עליי ומשפריצה אחרי הרכיבה אמרה לי תשמע זין כזה לא קיבלתי עד היום אני חייבת לשתות משהו לפני שאני מתייבשת אמרתי לה סבבה ואז החזרתי לה בעקיצה חמודה עוד לא התחלנו ואני כבר שעה אצלה ורק מזיין .

הבנתי שהבחורה היא נימפונית אמיתית ולא דבר רגיל אבל גם אני כזה יכול לזיין שעות , אחרי שחזרה מהמטבח תפסתי אותה קיפלתי אותה על הספה בחדר שלה ונתתי בה בעמידה עוד חצי שעה לערך , אחכ נתתי לה זיון גרון עמוק עד למצב של חנק והיא עוד רוצה , אמרתי לה תגיד מה עם החור מאחורה שלך הוא בעניין? ואז היא ענתה לי בכוס אני כבר לא יכולה לקבל כי כואב לי נורא אבל אני בד"כ לא עושה אנאלי אבל אני מוכנה לנסות .

אמרתי לה סבבה , התחלתי להכין לה את החור לחדירה והיא ממשיכה להשפריץ כמו ממטרה לכל אלה שטענו שיש ריח אז לא היה ריח בכלל היא מאד נקיה .

מרחתי את הקונדום עם הרבה KY ומילאתי לה את התחת גם בKY התחלתי בחדירה אנאלית עדינה ולאט לאט הגברתי את הקצב עד שקיבלה את כולו 24 ס"מ של זין בעובי רד בול שחום ויפה .

פה היא פתאום התמוטטה לי על המיטה ואמרה לי לא האמנתי שמישהו יגרום לי להיות מותשת וחלשה וחברים כולה עברה שעה וארבעים , שאלתי אותה אם היא רוצה שאני אגמור אמרה לי רק תגמור כבר כי שרפת לי את היום אני רק בלילה אחרי שינה צהרים אתחיל לקבל שוב הרסת לי את הכוס , אז חייכתי ואמרתי לה אז יודע או לא יודע ?

אמרה לי הלוואי וכולם היו כמוך ככה לא הייתי צריכה את כל הצעצועים שיש לי ותאמינו לי חברים יש לה מבחר צעצועים שלא מבייש חנות של סקס .

אז נתתי לה למצוץ עוד קצת ועוד ואז היא באה לי ביציאה תגיד מה דעתך להיות קבוע שלי בחינם אמרתי לה כן רק כדי שתעזוב אותי. יותר לא אגע בה גם עם מקל ואם תשאלו אותי לדעתי היא שמה משהו בקפה אבל זרמנו עם זה

אחרי שעתיים שהייתי אצלה נתתי לה השפרצה בגרון היא לא בולעת אבל בסיטואציה שלי היא גם בלעה כי היא קיבלה הכל בגרון היא רצה למקלחת לנסות להוציא את הכל אבל שגומרים למישהי בגרון אז אין מה לעשות

לסיכום :

מציצה 7

זיון 9 למרות שהתעייפה היא בחלט פנתרה

חפירות - 10 היא אוהבת לקדוח ולדבר

אנאלי 7 חור צר מידיי וקצת מסריח .

אם אבוא שוב בהחלט לא , רציתי לציין שהיא אוהבת להתקשר אז אל תתנו טלפון שלא תקבלו שיחות מטרידות ובנוסף היא גם מספרת על חברים פה אז תזהרו , פרופסור יקר אתה שם חם אצלה .

וכמובן שהיא גם קוראת הכל ויודעת אז לבה היקרה אני אמיתי ומספר הכל אבל תדעי שאין כמו האמת גם בגיל 63 יש לך מה להציע .

מקווה שתהנו מהדיווח חברים יקרים

מרחיב חורים2013-10-07 20:16:59

לבה-מאתר אטרף

127
סבבה לגבי הזמן אין בעיה ,לי אישית גם שעה נטו מספיק..אבל שוב מה שלא הבנתי לגבי המחיר -האם הוא גמיש כי בפעם הראשונה שראיתי 400 אמרתי היא נפלה על הראש,במיוחד בגילה ,אז יש גמישות או מה פו קורה פה?

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”