כ טנטרה מדהימה בראשון - דף 2 - סקס אדיר

טנטרה מדהימה בראשון

11
אתמול הייתי אצלה שוב.
היא אכן הורידה את הזמן עבור 300 זוזים, וכרגע הם 45 דקות. עבור 500 תקבלו שעה ורבע
בכל מקרה העיסוי עצמו נעים וחושני כמו שהיה.
פרט אחד חשוב לכל ידידיי:
היא לא אוהבת את הפורום, לא מתאים לה בכלל שבפורום: סקס אדיר, יהיה כתוב על העיסוי שלה.
ולכן מי שאומר שהגיע בהמלצת הפורום או כל פורום אחר שהוא היא מסננת אותו מיד בתחילה! היא טוענת שאלה שבאים מפורומים מפתחים פנטזיות הזויות, והיא יש לה את הגבולות הברורים שלה.
איך שלא יהיה, אני מקווה שהיא תמשיך לתועלת כולנו...

טנטרה מדהימה בראשון

12
בהמשך לחיפושיי אחר מעסה טנטרית איכותית, מנוע החיפוש של הפורום שלח אותי לפוסט הזה. מה שמשך לי את העין, היה הדיווח של המשתמש "שיוש", שכתב שיש אופציה לעיסוי של שעתיים. אני תמיד מחפש את המקומות שמציעים את החבילה הארוכה ביותר, כדי למצות את הבילוי מבחינת יחס עלות לתועלת, כי אני מגיע מרחוק. הדעות פה היו ברובן חיוביות, כך שהחלטתי שהמטרה שווה דגימה.

השגתי את הטלפון שלה דרך ה"פ מאחד החברים שכבר היה אצלה, רק כדי להריץ חיפוש בגוגל ולגלות שהייתי יכול למצוא אותו לבד בפרסום שלה פה (בתקווה שלא יצונזר): http://www.sexondbar.com/forum17.asp?FType=3028304&MsgID=123

שימו לב שאין לה פרסום ב-"משפוחה" כמו שנכתב. לדעתי משפוחה התחילו לצנזר מודעות מהסוג המיני, כי גם לבחורה אחרת מהפורום שבוודאות הייתה מפרסמת שם, נעלמה מודעת הפירסום ובמקומה מופיעה הודעת אזהרה לגבי תוכן מיני.

התקשרתי למספר הזה, 052-3780225 וענתה לי שירה ללא המתנות מיותרות. נשמעה מבחינת קול כבחורה צעירה ומסבירת פנים, ללא מבטא שמסגיר מוצא. ביקשתי להיפגש עימה והיא מיד שאלה אם כבר הייתי אצלה. עניתי שלא, אז היא הסבירה לי את מהות הטיפול אצלה, שזה מפגש עיסוי טנטרי ללא מין והדגישה שהיא אומנם מורידה בגדים, אך נשארת עם ביקיני לכל אורך הטיפול. נתנה מחירון דיי גבוה לשעה, אז שאלתי אם יש חבילה יותר ארוכה. אמרה שאפשר לשלם 1300 ש"ח לשעתיים וחצי. אמרתי לעצמי שאם היא דורשת סכום כזה לזמן כזה ארוך יחסית, היא כנראה ממש טובה, אז החלטתי לשים את כספי על קרן הצבי ולקבוע איתה פגישה. ביקשתי כתובת והיא רק אמרה שהיא גרה במערב רשל"צ. ביקשתי כתובת מדוייקת וקיבלתי. היא לא טרחה לשאול שאלות סינון נוספות חוץ מהשם שלי, כנראה שהסכום כבר היווה מסנן יעיל ביותר לגבי איכותי כלקוח...

הגעתי כהרגלי רבע שעה לפני הזמן לכתובת המדוייקת שנתנה לי והתקשרתי. היא שלחה אותי רחוק יותר, ממש לסוף הרחוב וביקשה שאתקשר שוב כשאגיע. כמו כן אמרה שיהיה עיכוב של מספר דקות, כי היא טרם מוכנה. הלכתי באיטיות כדי לתת לה זמן להתארגן והגעתי עד לכתובת המדוייקת, מרחק של כ-15 דקות הליכה. זו וילה יוקרתית בת 3 קומות ברחוב שקט בשכונה שכולה וילות. התקשרתי בדיוק בזמן שקבענו מראש, אך נתבקשתי להמתין שוב, כי היא עדיין לא הייתה מוכנה. המתנתי מול השער, כשהעוברים ושבים ברחוב מביטים בי בתמהון וחושדים בי שאני אולי איזה פורץ, שאוסף מודיעין לקראת שוד. רק לאחר כ-10 דקות איחור היא פתחה לי את האינטרקום, נכנסתי בשער והיא פתחה לי את הדלת לביתה.

נתגלתה בפניי בחורה צעירה יחסית, רזה, בעלת גובה ממוצע, מבנה גוף חטוב, פנים סבירות עד נאות, בהירת עור ובעלת שיער שחורדיני עם תסרוקת לא ברורה. היא הובילה אותי במעלה המדרגות לקומה העליונה בביתה שנראה מפואר ביותר. הכניסה אותי לחדר הטיפולים האפלולי שמואר באור נירות בלבד, שבו ישנה מיטת טיפולים ומיטה זוגית, מה שכבר הכניס לי כל מיני רעיונות לראש...

ביקשה שאתפשט וציינה שהתשלום מראש, מה שגם היה כתוב על הקיר באותיות קידוש הלבנה. שילמתי והיא הודתה לי מבלי לספור את הכסף, כנראה שבסכום כזה, יש מידה מסויימת של אמון הדדי...

ביקשתי להתקלח כי ממש הזעתי מהשמש הקופחת בהמתנה בחוץ, אז היא נתנה לי מגבת ושלחה אותי למקלחת הסמוכה. זה מקלחון סטנדרטי, עם מבחר סבונים נוזליים איכותיים, שמפו ושפע של מים חמים. חזרתי לחדר והיא כבר חיכתה לי עירומה, אך עם ביקיני. היא הייתה ללא חזייה, בניגוד למה שכתב שיוש. יתכן שבסקאלת המחיר הזה היא יותר זורמת. לעיניי נתגלה מחזה מרהיב של שדיים עגולים, גדולים ויפים, שלאחר מכן, במהלך הטיפול, התגלו כעבודת סיליקון טובה...

נתבקשתי לשכב על מיטת הטיפולים והיא החלה למרוח אותי בשמן חם. לכל אורך הטיפול כמעט שלא הוציאה מילה כך שאין לי יותר מידי מה לספר לכם עליה כאדם. המגע שלה היה עדין, מדגדג ומאוד כייפי. היא החלה במעבר שיטתי של מגע מרפרף לכל אורך גופי. המשיכה בעיסוי עדין וחושני ללא שום לחיצות או טכניקות עיסוי קלאסיות. בהתחלה הייתי פאסיבי ונהניתי מהמגע שלה, אך לאט לאט התחלתי ללטף אותה, תוך כדי שהיא מעסה אותי. בכל פעם שהיא נצמדה אליי ליד ראשי, ניצלתי את ההזדמנות ונישקתי את ירכייה. בשלב מסויים היא עלתה עליי לתנוחה של חצי בודי, אז ניצלתי את ההזדמנות לנשק את שדיה המדהימים ואת שאר גופה, ללא התנגדות מצידה. היא לא זרמה לנשיקות בפה וגם לא נישקה בחזרה. רק לקראת סוף הטיפול שמתי לב שהיא עונדת טבעת נישואין, מה שמסביר זאת. הטיפול שלה היה ארוך, מושקע ויסודי והיה נראה שהיא גם ניהנית מהאקטיביות שלי. שמרתי על כבודה בכך שלא ניסיתי להחדיר ידיים לתוך הביקיני, אך בהחלט ליטפתי אותה באזור הביקיני עם לחץ מתון של האגודל שלי על הנקודה הרגישה. היא ביקשה שאתהפך ואז קצב האירועים הלך ועלה..

היא חזרה למסע הדיגדוגים והליטופים שלה על כל חלקי גופי הקדמי, כשהיא משתמשת בחזה המפואר שלה כנשק אישי. בשלב מסויים, כשידי הייתה מטיילת שם באזור הביקיני, היא בהפתעה גמורה אחזה את ידי, העבירה אותה בין רגליה, הידקה אותן בחוזקה ועלתה עליי כך שיכולתי לחכך את זרועי ואמתי בביקיני שלה, תוך כדי שכף ידי הימנית מעסה את גבה. כמובן שהדבר גרם לי לזקפה חזקה מאוד, בלי קשר למגע המרפרף שלה. היא ביצעה את העיסוי הטנטרי בדיוק כפי שציפיתי, כלומר עם גירוי עדין באזור המפשעה, בניית מתח מיני שמתבטא בזקפה, פיזור האנרגיה המינית לכל הגוף עד לירידת הזקפה ואז חזרה על התהליך שוב שוב, כשבכל פעם מגיעים לפסגה גבוהה יותר של עונג מיני. כשראתה שאני כבר מתנשף, עצרה הכל כי הגיע הזמן למנה העיקרית...

היא פיסקה את רגליי פיסוק רחב מאוד, עלתה עם כל גופה על המיטה והתיישבה בין רגליי, כשהביקיני שלה מתחכך לי בביצים. לקחה את רגליי והניחה אותן מסביב למותניה, כך שיכולתי לחבק אותה בעזרת רגליי. ליטפה אותי היטב בכל האזור הדרומי והחלה בעיסוי יסודי של החזה שלה על הזין שלי. עשתה את הכל באיטיות ובחושניות ולא מתוך מטרה לגמור וללכת. הגעתי לפסגות גבוהות מאוד של הנאה והיא כשראתה זאת, עצרה, המתינה שאסדיר את נשימתי ורק אז חזרה לפנק אותי. התכופפה ועשתה לי בודי מסאג' איכותי עם החזה שלה והתרכזה ב-TIT FUCK חזק ומרוכז עד שלא יכולתי למשוך את השיא עוד והתזתי לכל עבר את פרי תאוותי על כל החזה שלה. היא לא התרגשה והמשיכה לשחק איתי בלי לנגב אותי אפילו. לקח לי המון זמן להסדיר את הנשימה מהגמירה המדהימה, אז היא הנחתה אותי לנשום מהאף ולנשוף מהפה. המשיכה לפנק אותי עוד כמחצית השעה בדגדוגים וליטופים כשאני גם מנסה להתגרות ממנה שוב לסיבוב שני. הייתי כבר ממש מרוקן, אז זה לא צלח בידי ולכן היא שיחררה אותי למקלחת. התקלחתי וכשהתלבשתי, היא כיבדה אותי בכוס מים, התקלחה והחליפה את הסדין ללקוח הבא. ליוותה אותי לדלת ורק אז הבנתי שהיא רוסיה, כי היא צעקה משהו ברוסית לכלב שלה. נפרדנו לשלום כמעט ללא מילים. כנראה שדיבורים זה לא הצד החזק שלה...

רק כשיצאתי מביתה הצצתי בשעון והבחנתי ששהיתי במחיצתה שעתיים ועשר דקות. כלומר במילים אחרות היא סוג של תיקתקה אותי בעשרים דקות...

ניהנתי מאוד מהטיפול המסור שלה ואני חייב לציין שהיא הייתה מרוכזת כולה בי ולא ענתה לטלפון שרטט מספר פעמים במהלך הטיפול.

האם אחזור ? כנראה שלא, גם בגלל האיחור שלחלוטין לא מקובל עליי, במיוחד שמהתרשמותי לא היה לקוח לפניי וגם בגלל שהמחיר ממש בקצה הגבוה של הסקאלה, מה שלא מתחלק על השכל לתקתק אותי. אצל דניאל מהקריות שהיא הקבועה שלי, אני משלם פחות ומקבל יותר זמן ויותר פינוק. אולי אשמור אותה למקרים מיוחדים כגון יום הולדת.

עיסוי_קצף2012-10-07 16:15:25
יחס גורר יחס

טנטרה מדהימה בראשון

16
חברים, את המחיר לא אני קובע...
הטיפול שלה ארוך וזה מה שאני אוהב.
היא עושה משהו שקרוב מאוד לטנטרה שזה גם מה שאני מאוד אוהב.
הטיפול שלה היה מהנה מאוד והחוויה זכורה לי עד היום.
אני לא מחפש זיונים. להשוות עיסוי לזיון זה להשוות מין שאינו במינו (pun intended).
נכון שהמחיר ממש, אבל ממש גבוה, אבל לצערי את מספר המעסות הטנטריות שהן לא מעל גיל 50, ניתן לספור בלי יותר מידי אצבעות...

עיסוי_קצף2013-03-01 19:32:01
יחס גורר יחס

טנטרה מדהימה בראשון

19
[QUOTE=אוליב]

ידידי עיסוי קצף -
דרך אגב כשכתבת חזה מפואר למה התכוונת?
[/QUOTE]
אוליב ידידי, בדיוק כפי שכתבתי בהודעה.
לדעתי האישית החזה שלה יפה מאוד וגדול בטעם, אך סיליקוני !
לדעתי לא בקנה מידה בכלל שאתה רגיל עם סמדר...
יחס גורר יחס
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”