חברים שבוע בבאדן באדן
למשהו יש קצת מידע על המקום מה יש שם לעשות בנות פרטיות ?? מקומות ליד??
נוסע לבאדן באדן גרמניה
2אחי, שבוע באדן באדן ??? הייתי יומיים והיה ממש משעמם...עיר מדהימה אבל אין לך מה לעשות שם שבוע...
לך למעיינות הספא, למרחצאות הרומיות, יש בית קפה מול מלון שטיינברגר עם סטייק מעולה ממש.
אם אתה לא חובב קזינו וותר עליו חבל על הכסף של העניבה והחליפה.
זונות ??? לא ראיתי ולא נתקלתי , אני יודע שיש שם איזו וילה אבל לא נראה לי משהו שיספק לך תענוג לשבוע...
תכתוב לי הודעה פרטית ותזכיר לי אני אברר לך בדיוק את השם של המקום.
אם אתה עם רכב תעדכן אותי אני אתן לך כמה שמות של מקומות באזור .
ואל תפחד מהגרמני הגדול שישפשף לך חזק את הגב במרחצאות הרומיות...בסוף זה כיף :)
נוסע לבאדן באדן גרמניה
3להלן פרטים על המעינות החמים:
- Caracalla Therme - הלחץ והמתח פשוט נעלמים כשנכנסים למרחצאות Caracalla. הניחו לעצמיכם פשוט להנות מאמנות תענוגות הגוף, במרחב של למעלה מ-900 מטר מרובע. המרחצאות כוללות מספר גדול של תחנות של מרגוע, שיפור הגוף, וטיפולים. בין היתר תוכלו להנות מאמבטיות מערבולות, ברכות מקורות ופתוחות, מערות ומפלים, זרמים תת מימיים, יותר מ-7 סוגי סאונות שונים ואמבטיות של אדים ארומטים. בעוד אתם נהנים במרחצאות ילדיכם יוכלו להנות במתחם ילדים מיוחד עם פעילויות שמתאימות להם ומטפלות שידאגו להם. (אין כניסה למרחצאות לילדים מתחת לגיל 3).
שעות פעילות: כל יום מ- 08:00 עד 22:00.
סגור בחגים נוצריים.
טלפון: 4907221275940 - Roman-Irish Bath at the Friedrichsbad
הביקור במרחצאות הרומים אירים הוא חוויה מיוחדת במינה. תרבות הרחצה הרומית, מסורת הרחצה האירית והמעיינות הטרמים של באדן באדן משולבים בהרמוניה לכדי צרוף נפלא של אוויר חם, אדים טרמים, ועוד. ספא Friedrichsbad נראה במאה ה-19 יותר כמו ארמון נאו רנסנסי מאשר בית מרחץ. הדבר המרשים ביותר היא הבריכה העגולה שמוקפת על ידי עמודים וקשתות, ומעליה כיפה מדהימה, עם קישוטים ופיסולים. לא במקרא אמר מארק טווין לאחר שביקר במקום: במרחצאות Friedrichsbad של באדן באדן: "אתה מאבד את מימד הזמן תוך 10 דקות וקשר עם העולם תוך 20 דקות".
בספא מסתובבים בלבוש גן העדן ובחלק מהימים יש רחצה משותפת - ביום רביעי ובסופי שבוע וביום שלישי ושישי מהשעה 16:00.
טלפון: 4907221275920,
המרחצאות פתוחות מיום שני עד שבת בין השעות 09:00 עד 22:00 (ביום ראשון מהשעה 14:00).
נוסע לבאדן באדן גרמניה
4לשירותך אדוני האתר הזה
מאוד מוצלח בעיקר ניסיתי שוויץ אבל גם גרמניה עובד:
http://www.lustmap.de/baden-wuerttemberg/baden-baden.html
UMA 2013-09-21 09:23:49
מאוד מוצלח בעיקר ניסיתי שוויץ אבל גם גרמניה עובד:
http://www.lustmap.de/baden-wuerttemberg/baden-baden.html
נוסע לבאדן באדן גרמניה
5חברים תודה :)
אני יודע שיש מעודון FFK בבאדן באדן אבל לפי הבנות הוא נראה די נפילה.
יש למשהו עוד הצעות על הסביבה ??
אני יודע שיש מעודון FFK בבאדן באדן אבל לפי הבנות הוא נראה די נפילה.
יש למשהו עוד הצעות על הסביבה ??
נוסע לבאדן באדן גרמניה
6תנסה את מועדון ה- KKK
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.