כ מישל סלמה 175 - סקס אדיר

מישל סלמה 175

1
בעבר פקדתי את סלמה 175 דיי הרבה .הקבוע שלי היתה מישל בחורה שמנה עם תחת מדהים.משום מה אני לא רואה כמעט דיווחים בענינה .אני עשיתי את השטות בהעדרה ניכנסתי עם מישהיא אחרת . לימים כשנודע לה ביקשה ממני לא להגיע יותר .
עד היום אני מתגעגע כמעט שנתיים. מדובר בבחורה מאד שרירותית עם פוטנציאל אדיר שבתוספת כמה פרוטות תעשה ככול שתחפוץ
אנאלי כמובן כלול בתפריט

by

מישל סלמה 175

2
אני גם הייתי עם מישל הרבה. דווקא הופתעתי שהיא אמרה לך דבר כזה, לא כל כך מתאים לאופי שלה.
בכל אופן, לך אליה אם תרצה, ממש לא הגיוני שהיא לא תקבל אותך כי היית עם מישהי אחרת. מה זה השטויות האלה?!
והיא מזדיינת עם עוד מאה גברים אחרים כל שבוע!
קיצור, אני גם מופתע שיש מעט דיווחים עליה כאן. היא נותנת ממש GFE, ועל פניו נראית שהיא גם אוהבת אנאלי. (תמיד מאוננת כשאני תוקע אותה מאחורה).

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

מישל סלמה 175

4
[QUOTE=Danny] אני גם הייתי עם מישל הרבה. דווקא הופתעתי שהיא אמרה לך דבר כזה, לא כל כך מתאים לאופי שלה. 
בכל אופן, לך אליה אם תרצה, ממש לא הגיוני שהיא לא תקבל אותך כי היית עם מישהי אחרת. מה זה השטויות האלה?!
קיצור, אני גם מופתע שיש מעט דיווחים עליה כאן. היא נותנת ממש GFE, ועל פניו נראית שהיא גם אוהבת אנאלי. (תמיד מאוננת כשאני תוקע אותה מאחורה). 
[/QUOTE]

אם אתה לקוח קבוע אצל מישל,
התואיל בטובך לפרט יותר על המראה שלה? שמנה ? מלאה ? איך היא בפנים ? מטופחת? שומרת על עצמה ?
לק בציפורני הרגליים ובידיים ? בישום? (אל תחסוך בפירוט כל פרט ופרט חשוב)
ובנוסף ״bb123" ציין שהיא לא כ״כ נחמדה אך אתה מטיל ספק בדבריו ,
אופייני לכל נערות הליווי מצבי רוח משתנים מזה אני לא מתרגש
אם ישנה כימייה אין עם זה בעיה ,
והאם תוכל לציין את המחיר שהגברת דורשת עבור אנאלי ?
יש הגבלה של זמן ??? אקסטרות? מ׳ס האקטים?
.
.
.
(שורה תחתונה אל תחסוך בפרטים) ...

ואם משהו היה לאחרונה הסלמה 175 יוכל לתת לי פרטים יותר עדכניים. מבחינת בנות שעובדות ? זמני פעילות וכ״ו
אני נגד להאכיל את כל התיקתוקיות האלה אך (ופה מתעוררת השאלה), לפעמים גם בתיקתוקיות האלו אפשר למצוא משהו מעניין
למשל : מציאתה של לנה מהעלייה 47 שכרגע עובדת בתור פרטית, אגב לא זמינה כמו פעם
(שרמוטה קטנה לרוב שאני יוצא הביתה אחת ל... היא נזכרת לא לענות)
אני מריח שלדירה הזו יש פוטנציאל מסויים.

נ.ב : "Danny" יקר רק שתדע התמונה שלך מאוד מחרמנת וזה לא בריא לי, בסופו של דבר אני אתחיל ״לכבוש עמדות״
ולזה אין אנו רוצים להגיע .💧💦👊👌💪👋👋👋

המשך ערב נעים .RC2013-09-23 22:09:38
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

מישל סלמה 175

5
[QUOTE=RC] [QUOTE=Danny] אני גם הייתי עם מישל הרבה. דווקא הופתעתי שהיא אמרה לך דבר כזה, לא כל כך מתאים לאופי שלה.
[/QUOTE]

אם אתה לקוח קבוע אצל מישל,

התואיל בטובך לפרט יותר על המראה שלה? שמנה ? מלאה ? איך היא בפנים ? מטופחת? שומרת על עצמה ?

לק בציפורני הרגליים ובידיים ? בישום? (אל תחסוך בפירוט כל פרט ופרט חשוב)

ובנוסף ״bb123" ציין שהיא לא כ״כ נחמדה אך אתה מטיל ספק בדבריו ,

אופייני לכל נערות הליווי מצבי רוח משתנים מזה אני לא מתרגש

אם ישנה כימייה אין עם זה בעיה ,

והאם תוכל לציין את המחיר שהגברת דורשת עבור אנאלי ?

יש הגבלה של זמן ??? אקסטרות? מ׳ס האקטים?

.

.

.

(שורה תחתונה אל תחסוך בפרטים) ...

ואם משהו היה לאחרונה הסלמה 175 יוכל לתת לי פרטים יותר עדכניים. מבחינת בנות שעובדות ? זמני פעילות וכ״ו

אני נגד להאכיל את כל התיקתוקיות האלה אך (ופה מתעוררת השאלה), לפעמים גם בתיקתוקיות האלו אפשר למצוא משהו מעניין

למשל : מציאתה של לנה מהעלייה 47 שכרגע עובדת בתור פרטית, אגב לא זמינה כמו פעם

(שרמוטה קטנה לרוב שאני יוצא הביתה אחת ל... היא נזכרת לא לענות)

אני מריח שלדירה הזו יש פוטנציאל מסויים.

נ.ב : "Danny" יקר רק שתדע התמונה שלך מאוד מחרמנת וזה לא בריא לי, בסופו של דבר אני אתחיל ״לכבוש עמדות״

ולזה אין אנו רוצים להגיע .💧💦👊👌💪👋👋👋

המשך ערב נעים .[/QUOTE]

אז ביקצור (או שלא בקיצור) אני אנסה לענות על שאלותיך:
1. מישל שמנה עם תחת ענקי, ציצי גדול וכבד, עור משי לבן מאוד נעים, מטופחת בעיניי (לא יורד לה, אז אין לי מושג מה קורה שם בקטע של ריח), יש עליה בושם נחמד בדרך כלל.
2. מישל היא הנערה העובדת הכי נחמדה שנתקלתי בה מימיי. מאוד נחמדה. ממש נותנת הרגשה כאילו היא חברה שלך... עדינה כזאת עם פנים נחמדות (לא מלכת היופי, אבל בהחלט לא מכוערת) היא נראית לי כ-בת 37.
3. היא לוקחת 120 לסקס רגיל, 200 לאנאלי. (אין לי מושג אם יש יותר מאקט 1, כי 1 זה תמיד מספיק לי).
4. זמן - זה מכון בדרום תל אביב, אז בדרך כלל יש דפיקות בדלת אחרי משהו כמו 25 דק'.
5. אנאלי - יש לי זין ממש גדול (לא בקטע של להשוויץ) ואין לה בעיה שאני אזיין את התחת שלה בחוזקה... ועוד היא אפילו מאוננת תוך כדי... ממש נראה שהיא אוהבת אנאלי (או שזה רק כדי לחרמן אותי שאני אגמור יותר מהר, לא יודע).
פעם עשינו אנאלי ואף אחת לא דפקה על הדלת איזה 50 דק', והיא לא אמרה כלום, לא ניסתה לזרז אותי ולא כלום. ממש סבלנית. פשוט הכנסתי את הזין שלי עמוק בתחת שלה והשארתי אותו שם בפנים איזה 10 דק' והזזתי לאט לאט רק כדי לשמור על הזקפה מדי פעם... ממש כיף איתה.
6. מציצה - ממש טובה, עושה בלי חליפה (למרות שאני מקפיד עם חליפה) יכולה לרדת די עמוק, ועושה ליקוקים בביצים והאזור שבין הביצים לתחת. ממש מגרה.
7. טלפון - בפרטי בכיף.

נ.ב. התמונה שלי - אחלה תחת אה? חשבתי בהתחלה לשים תמונה של ציצי גדול זזים כאלה, אבל התחת הזה פשוט מושלם.

בהצלחה!

מזל שיש כאן רוסיות!!!

מישל סלמה 175

8
מוחא כפייה
עכשיו, כל החברה שקיבלו ממני את המספר של המכון שבו עובדת מישל יכול לדווח כאן על החוויה שלהם.

מזל שיש כאן רוסיות!!!

מישל סלמה 175

10
קהל קדוש שלום רב

לאחר שקראי את התגובות (אמנם לא רבות) על מישל, החלטנו אני ושרביט שלי לסור לבקרה.

הדירה נמצאת ברחוב סלמה 175 שזה סוף רחוב לבנדה בעיקול / חיבור עם סוף סלמה.
מדובר בדירה ותיקה מאוד וישנה מאוד בבניין רעוע וישן גם כן. הייתי פעם עם בחורה בדירה הזו (משהי לא צעירה רזה ובהירה מאוד עם שיער ארוך שנתנה לי שירות טוב - אך לא חזרתי אליה מעולםמבולבל)

עולים קומה והדלת הראשונה משמאל בצבע לבן היא היעד. כתוב על הדלת עם מרקר גדול "גלית" או "5" או שניהם. כבר לא זוכר.

בכל מקרה, נכנסתי ופתחה לי את הדלת משיהי בת 35 בערך מלאה ולא גבוהה ויחסית נאה. בגלל המלאות שלה לא הייתי בטוח אם זו מישל או לא וניחשתי שכנראה זו לא היא, אז שאלתי אם מישל נמצאת והיא ענתה שכן וקראה לגב' מאחורי פרגוד/וילון/שמיכה שתלויה בהפרדה מהמטבח של הבנות. מכיון שהוילון הזה לא מגיע עד הריצפה, ראיתי את כפות רגליה של מישל לפני שנפתח הוילון. כבר מהצצה זו היה לי ברור שמדובר בבחורה גדולה (על לק על אצבעות הרגליים - את מי שזה מעניין).
הופיעה לפני בחורה גדולה , גבוהה יחסית, פנים יפות קצת חולמניות.
עיניים ירוקות שיער גוונים בהיר ארוך מבט נוגה קצת, חיוך סימפטי , מפתה , "יורמי" משהו. אי מעריך כי היא בת 43-48.

נכנסנו לחדר והציעה לי להתקלח וקיבלתי את ההצעה.
המקלחת ישנה, נראית משנות החמישים של המאה הקודמת, עם חרסינה לבנה דהויה עם סבוניה מקרמיקה מובנית. יש מים חמים, יש סבון נוזלי מכמה סוגים ואין וילון.

בחזרה לחדר...

נשכבתי על המיטה ערום הגב' הגיעה והתפשטה.. היא גדולה ממש גדולה. תחת ענק אך מעוצב עגלגל חיוך ולא פחוס חלילה אך עם לא מעט צילוליטיס.

הבחורה בהירה, חזה גדול, יש בטן (לא ענקית)
למרות גודלה של הבחורה היא עם גוף סקסי, אגסית/גיטרה עם אגן רחב וטוסיק גם אך יש מותניים "תליה" ומראה מגרה ומפתה.

הוסבר לי על ידה כי טיפול עולה 120. נתתי מראש 150 והסברתי כי אני רוצה טיפול "בכיף".

הבחורה התחילה עם ליקוקי פטמות מסורתיים לעורר את המצב וכבר התחילה לגנוח כאילו עוד רגע גומרת. אין ספק שזה היה כדי לעורר את המצב אבל היה מיותר ומלאכותי מצידה.

תוך רפרופי לשון על הפטמות היא הייתה מספיק נבונה כדי לשלוח יד לשרביט בליטופים ראשוניים.
היא התחילה למצוץ. אין ספק שהיא יודעת את המלאכה, קרי בליעת השרביט עמוק ובקצב נכון, בהתחלה לאט ולא דרמתי אך ממוקד מטרה עם מספיק רטיבות. בהמשך סברתי שאולי ללא מספיק חיכוך אבל זה נוסע מטעם אישי שלי ויכולתה המרשימה לבלוע כלי, אפילו עבה כמו שלי. לאחר כ 5 דקות של עבודת מציצה משכנעת וממוקדת הייתי חייב לרדת לה. היא הסכימה ברצון, נשכבה על המיטה ופיסקה את רגליה העבות.
גליתי ישבן וחריץ בשרניים ומשמעותיים. ליקקתי להנאתי מספר דקות והיא כנראה נהנתה לפי קצב הנשימה ותנועות האגן שלה. סבבה. מי שנהנית נותנת שירות גם טוב בחזרה (בדר"כ). לאחר מכן רצתה לשים לי קנדום ואני חשקתי שוב במציצהקריצה
אמרתי לה שאני רוצה לחזור למציצה והיא מיד אמרה לי "לגמור בפה זה עוד 20 ש"ח"
ואני הנהנתי בהסכמה. היא התחילה/חזרה למצוץ היטב.
לקראת הסוף ראיתי שאני צריך זירוז כי כבר דפקו בדלת אז עברתי לסיוע ידני כדי לקרב את הקץ. בסופו של דבר כבר סיימתי ידנית. היא התרחקה קצת ממני והסתכלה על הכלי ובכל מקרה שכמעט גמרתי לא ניסתה "להשתלט" על המצב או לנסות לקבל את הכלי לפה למרות שהיה לה ברור כי אני אוטוטו משפריץ. כבר היו לי מקרים עם אחרות שבשניות הקריטיות קירבו את הפה לקבל את השפריץ כאילו הן צמאות. מישל לא הייתה כזו.
בסופו של דבר לאחר המקלחת שלי וההתלבשות היא כבר לא הייתה בחדר ועניין 20 הש"ח אקסטרה לא הועלה על ידה (למרות שיכולתי להגיד לה שכבר קיבלה מראש 30 יותר בעצם). אם הייתה מזכירה לי את העניין לא הייתי מסרב ונותן בכיף כי היה לי כיף איתה. היא נחמדה שירותית, אסטתית, ריחנית וחייכנית. בגלל שחזרה למטבח מאחורי הוילון, יצאתי מבלי לראות אותה שוב ורק זרקתי לחלל האויר "תודה" ויצאתי לרחוב מרוצה.
אני ראיתי פעם תמונה של משיהי שמזכירה אותה. אם אמצא שוב אנסה להעלות אותה לפוסט הזה, אם כי לא הבנתי כל כך את ההסבר איך לעשות את זה. אשמח לקבל הסבר מאחד החברים פה. בינתיים כל טוב

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”