כ אז חזרנו מחול והפעם הפתעה - סקס אדיר

אז חזרנו מחול והפעם הפתעה

1
לפני כיפור יצאתי לחו"ל לעבודה קטנה ומאחר והיה כיפור באמצע וחזרה ביום שני לא חשבתי שאספיק משהו.
אבל יצא שביום ראשון (שבת בחו"ל) אף אחת כמעט לא עובדת הצלחתי לקבל טלפון חזרה מהבחורה הזו
במתיאות היא נראית הרבה הרבה יותר טוב.
לצערי המחיר שהיא דרשה היה קצת גבוהה למה שאני רגיל וגם ציינתי בפניה שזה נשמע מעט יקר לתעריף
היא אמרה נכון אתה צודק אבל זה יום שבת ובלי קשר אני לא כמו השאר.
מייד אמרתי "אין מצב שהיא ישראלית" כי זה נשמע ממש דומה :-)
בכל אופן קבענו במלון שלי לקראת 3 בצהריים כי היה לה איזה סידורים עם חברים.
היא הגיעה תקתקה בדלת ופתחתי ומולי עמדה כוסית על מדהימה !!!
התמונות עושות איתה עוול.
מיד נכנסה ודפקה לי חיבוק ודחפה יד למכנסיים שלי והבחור התעורר תוך 3 שניות.
ביקשה להתקלח כי הלכה ברגל איזה 5 דקות וקצת חם לה,אחרי 5 דקות קראה לי לבוא לעזור לה להתנגב.
כמבון שנכנסתי שלגופי רק תחתון בוקסר של הומור סימספון היא מייד דפקה צחוק ואמרה שיהיה מגניב למצוץ להומור את האף.
תוך כדי הניגוב אני קולט את הזין שלה והוא פשוט מדהים, הצורה הגודל העובי הנקיות שבו בכלל כאילו עיצבו אותו בפוטו שופ.
מיד ירדה עלך הברכיים והתחילה למצוץ דרך התחתון ולנשוך קלות.
ואחרי אזיה כמה דקות שלפה אותו החוצה והחלה במציצה מושקעת שטרם זכיתי לה גרון עמוק כולל ליקוקי הביצים תול כדי שכל הזין בתוך הפה שלה.
מלמעלה זה נראה כל כך מחרמן שאמרתי לה שתפסיק כי אני גומר עוד שניה.
היא הסכימה לשלוף אותו מהפה שלה רק בכדי לומר מלא אותי כי זה מה שמעורר אותי ונותן לי להיות חרמנית יותר.
אני לא צריך שיבקשו פעמים ותוך אולי חצי דקה רוקנתי את כל מה שהצטבר לי שבוע לתוך גרונה.
היא המשיכה למצוץ שהשפיך שלי נוזל על הזין ומטפטף על יה בהתלהבות מטורפת.
אח"כ ליקקה את מה שנזל לי על הרגל וניגבה עם היד את מה שנזל על החזה שלה וליקקה גם.
אמרה בוא לסלון ואחרי 20 שניות מצאתי עצמי על הספה מקבל מציצה שהעירה זקפה מטורפת שלי
(בד"כ לוקח לי 5-10 דקות להתעורר שוב) היא מוצצת והתחת שלה מול המראה ואני מביט ורואה איך היא משחקת לעצמה בחור של התחת והזין כלפי מטה מתנדד והפה שלה קורע לי את הצורה.
היא יורקת עליו ומרביצה לעצמה איתו בפנים בקיצור היא מביאה אותי לרמת חרמנות שלעולם לא חוייתי.
אחרי כמה דקות כאלו גמרתי שוב וזה פעמיים בפחות מ 40 דקות.
קיצר אמרתי לה שאני דמור לגמרי וחייב לנוח.
היא אמרה סבבה בוא נשתה יין ואח"כ אתה תפנק אותי.
ובאמת ככה היה כי אחרי רבע שעה מצאתי אותי ואותה ב 69 אגרסיבי במיוחד וקצת קשה לעכל את הזין שלה כי הוא רחב וגדול ועומד כמו ברזל.
אחרי איזה כמה דקות שאלה עם לגמור לי בפה ועניתי שלא הכי בא לי אז היא אמרה בוא תזיין אוי שאוכל לגמור טוב.
הלבשתי חליפת סקי וניגשתי לעבודה ואמרתי לה שמאחר וגמרתי כבר פעמיים זה בטח יקח לי זמן ואם זה יכאב או יהיה לה קשה
שתגיד.
היא חייכה ואמרה אין לי מה לדאוג וככה היה באמת הזין נכנ ספנימה כאילו יש לה כוס ! ולא הרגשתי כל כך את שרירי התחת שלוחצים בד"כ.
אחרי כמה דקות טובות שאני מאחורה ביקשה לשבת עליי ואז הרגשתי דבר שלעולם לא הרגשתי.
פעם ראשונה שמישהי עליי שאני בתחת שלה וזה מדהים התחושה והתענוג שבזיון כזה.
אחרי כמה דקות נוספות אמרה לי שלא להבהל כי שניה לפני שהיא גומרת היא צועקת חזק.
ואכן היא צרכה חזק וחזק מאד והשפריצה לי על כל הבטן והחזה ואפילו עד הצוואר הגיעה.
אני מהאטרף מילאתי החליפה בשלישית עוד לא הספקתי להרגע היא יצאה מעל הזין שלי שלפה את הקונדום שפכה על החזה שלי והחלה ללקק את השפיך שךי ושלה.
הבחורה פשוט מטורפת בכל הקשור לשפיך (אני מנסיון כזה מגיע מוכן לאחר שדאגתי להכניס לגוף פירות מתוקים)
1200 ש"ח לשעה וחצי של סקס מטורף שלא חוויתי מעולם.
היא נשארה עוד איזה שעה +- וצחקנו ודיברנו וכמובן שתוך כדי מידי פעם ירדה למטה לאיזה מציצונת
לפני שהלכה שאלה האם אני מסופק או שתתן לי איזה קוייקי נוסף.
סירבתי בנימוס ואמרתי שאני חייב מאוחר בלילה שאחזור הביתה לדאוג לחברה ואם לא יהיה לי חומר זה בעייה.
היא שאלה האם החברה יודעת וסיפרתי לה שהיא גם בעניינים.
היא השביעה אותי שבפעם הבאה שאני מגיע אני מביא את החברה והיא חייבת לבוא להיות עם שנינו וללמד אותה למצוץ כמוהה.
כמעט והזמנתי טיסת גוביינא לחברה :-).
אין ספק שזה הזיון הכי טוב והכי מושקע והכי מטריף שחוויתי.

3
איך אפשר לגמור כל כך הרבה פעמים בקצת זמן? אתה לקחת משהו?
לי זה קרה פעם אחת, שזיינתי ומיד אחרי זה ראיתי מישהי והלכתי לכספומט שלפתי מזומןן, וזיינתי גם אותה, כמובן שלקח הרבה יותר זמן לגמור ולא יצא הרבה, אבל זו הפעם היחידה ,טוב בעצם היה לי עוד פעם אחת שגמרתי בזיון פעמיים ופחות משעה,
אבל זה לא סטנדרטי אצלי בכלל

5
החיים שלך דבש, כל שני וחמישי אתה בחו"ל, ואתה עוד מתלונן?
קיצר, אמרת שוודיה, קבל אתר:
תקיש distintas בגןגל, אחרי שאתה נכנס לקישור, תבחר איזו ארץ שאתה רוצה מהדגלים, זה לא משנה, רק תשנה את השפה לאנגלית, למעלה מצד ימין.
רד עד סוף הדף ותבחר שוודיה. ברגע נתון זה יש שם 8 קוקסינליות בסטוקהולם, לשתיים מהן הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים: אלה וסבטלנה.
תבדוק בעצמך, למה לפסול ישר?
דרך אגב, אם היית בודק באתר הזה לפני אמסטרדם, אולי הייתי מגלה עוד כמה אופציות מעניינות. תמיד כדאי לבדוק שם כי זה אתר מעודכן וכלל עולמי. הוא לא מכסה את כל האופציות, אבל כמעט תמיד יתן לך הרבה מבחר של כוסיות על.
תהנה.

10
אלון אחלה דיווח כמו שאר הדיווחים אינני יודע אם בדיווח אתה מתכוונן לסברין או ללינור(הקישור מוביל לשתיהן),אציין שיצא לי להיות עם סברין לפני שנתיים בערך באוטו והייתה חוויה באמת מיוחדת חצי שעה(אני גמרתי וגם היא) אני חושב שהיא גם אחת מאלה שפשוט אוהבות סקס
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”