כ ז'ני - דף 21 - סקס אדיר

ז'ני

202
פעם רבתי עם אישתי ואחרי הוויכוח הקשה אמרתי לה "אולי נעשה שלום בית???"

היא אמרה "אין בעיה תכין לעצמך מזוודה עם בגדים וצא החוצה..."

אמרתי לה "ומה זה קשור???"

היא אמרה- "שתהיה בחוץ עם המזוודה אתה יכול לנופף ולומר "שלום בית... שלום בית".
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ז'ני

204
[QUOTE=Stripper Janet] ואגב אם מישהו רוצה את המספר לא חובה לבקש ממישהו בפורום, יתאפשר לקבל אותו אצלי [/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

206
חזרתי אתמול מתיילנד - בנקוק פטיה וקנצבורי-היה מעולה מכל הבחינות אבל לא מספק מבחינה מיניתבכי
הטיול היה טיול קבוצתי מאורגן ויצאתי לטיול יחד עם אישתי .לצערי -פרט לפעם אחת -לא הצלחתי להתחמק ולכן -שוב
לצערי ,אין באפשרותי להעשיר את הפורום בחוויות מיניות מתילנד.

מה שכן -החלטתי שכפיצוי עבורי ,אני חייב לקחת את ז'ני.
ז'ני
ענתה רק בפעם הרבעית שהתקשרתי ובקולה הסקסי הדריכה אותי לנקודת המפגש,
שם (כיאה לנסיכה אמיתיתחיוך)נתנה לי להמתין כ-20 דקות.

ההתבאסות מההמתנה חלפה כשז'ני פתחה את דלת המכונית ועמדה עולי במלו הדרה ,לבושה
חצאית קצרה ללא תחתוניםחיוך חושפת רגלים ארוכות חלקות ובטן הריונית יפיפיה של חודש שביעי.
נסענו לחניון הקרוב תוך כדי שיחה קלילה ,באווירה נינוחה וכייפית ושם ז'ני התפשטה בתנועות חתוליות ,מתמסרת ללא תנאי
לליטופי ונשיקותיי על כל גופה החלק והריחני תוך שהיא נאנחת אנחות הנאה המגבירות את תאוותי אליה.לאחר שבקשה ממני
שאהיה עדין , ז'ני נשכבת על הגב ואני חודר אליה ,ניזהר לא להשען על ביטנה ותוך מספר שניות מגיע לפורקן אדיר שמשכיח
ממני את תיילנד וזונותיה שאותן פיספסתי.ז'ני נשארה שוכבת ברגלים מפושקות מאוננת לעצמה(גמרתי מהר מידייEmbarrassed)כשלפתע
-וזה קטע מגניב-היא עוצרת ואומרת לי "היא בעטה" אני שואל "מי?" והיא לוקחת את ידי ,מניחה על ביטנה ואומרת "התינוקת ,התינוקת בועטת" ובאותו רגע בדיוק התינוקת -הפלא המדהים הזה ,בעטה שוב ואני מצאתי את עצמי צוחק בהנאה כמו אב גאה ,וז'ני צוחקת גם היא מנחה את ידי על ביטנה .מדהיםחיוך.
לסיכום:
תיילנד -9
ז'ני- 10
לז'ני -תודה על חצי שעה כייפית ,תמשיכי להיות מקסימה ונהדרת כמו שאת.

ז'ני

209
אני חייב לציין שיש אמת בפרסום... ז'ני מדהימה היא עכשיו בדיוק מתקלחת.

דיווח בהמשך אלא אם כן יש פה נהג מונית שמחזיר אותה.

ז'ני

210
אחרי כל הדיווחים על ג'ני הרגשתי שאני חייב לדגום אותה...
יש לציין שמבחינת שירות לקוראי הפורום היא 10-שלחתי לה הודעה פרטית תוך כמה שעות היא ענתה לי,קבענו בשדרות הר ציון.
הסברתי לה שאני בא עם קטנוע,היא אמרה לי שאין בעיה רק שאני אהיה חייב "לנסוע לאט".
קבענו בתחנת האוטובוס בשדרות הר-ציון היו שם שתי מכוניות שחיכו לה,היא לא עלתה לאף אחת מהן ואיך שהיגעתי היא ניגשה אלי.
לא היה קשה לזהות אותי,אני היחידי עם קטנוע שם ברדיוס קילומטר. Approve

שמתי לה קסדה על הראש ולקחתי אותה לדירה בדרום תל אביב,בדרך קצת דיברנו וקישקשנו על מצב הזנות בתמ"י בכלל ובשדרות הר ציון בפרט,כמובן שאין לי מושג כל כך על האיזור כמו המשתמש סגן או קריסטל אבל שיחקתי אותה מינימום בוקי נאה או בוקי בן יוגלי לעניני היצאניות בדרום תל אביב.
הגענו לדירה,שילמתי לה אתן ונתתי לה להתקלח ראשונה ולהתפנות ואחרי זה אני,הבחורה צעירה נראת ממש טוב עם בטן הריונית.
בהירה עם נמשים שובבים,חזה קטן עומד חצוף לטעמי נראת מצויין-קטנה וקומפקטית כמו שאני אוהב.
ג'יני התישבה על המיטה נתנה לי להתקרב אליה והחלה במציצה חמה לאורך כל הזין שלי בעדינות כאילו יש לי זין מחרסינה.
אני מאוד אוהב את המציצות העדינות והחושניות האלה,אחרי כמה דקות השכבתי אותה והתחלתי בנשיקות קלות לאורך גופה לא עבר זמן רב ומצאתי את עצמי מנשק אותה בלהט כמו הנשיקות בזיון ליל הכלולות שלי, ז'יני נותנת לך להרגיש כאילו אתה עם מאהבת אישית.
למרות שהיא מאוד נהנתה מהירידה הרגשתי שאני לא יכול להביא אותה לגמירה אז חיש מהר הלבשתי קונדום וחדרתי אליה בעדינות כדי לשמור על הבטן ההריונית.
בירידה הרגשתי שהכוס שלה צר וקטן עם שפתיים בשרניות,הכוס שלה גם מאוד נקי עם טעם משגע.
בחדירה הייתה לי הרגשה שנכנסתי בפתחי גן עדן,היא הייתה רטובה במידה הנכונה והחיכוך שלה היה חזק,אחרי מספר דקות של מיסיונרית חזרתי לנשיקות וגיפופים לא רצתי לגמור מהר.
חזרנו שוב ומיסיונרית במשך כמה דקות אני מזיין אותה והיא מאוננת וצורחת תוך כדי גניחות מגרות ומחרמנות,אני דווקא קצת נלחצתי מהגניחות שהשכנים לא ישמעו.
אם הייתי במלונית הייתי בעצמי צורח מעונג עד לב השמיים,אבל לצערי המקום שהייתי בו לא איפשר לי.
ג'יני הציעה להתהפך ועשיתי אותה בדוגי כמה דקות דוגי ברגלים פתוחות ולאחר מכן עברנו לדוגי שהרגלים שלה צמודות.
תוך כדי שאני מפמפם אותה היא דואגת ללטף לי את הביצים ומעבירה יד על הדגדן המגורה שלה.
שמתי רוק על פי הטבעת שלה ובעדינות הכנתי את הכניסה האחורית למין אנאלי,אחרי כמה דקות באמת עברתי למין אנאלי לז'יני זה קצת כאב אז הייתי ממש עדין והכנסתי אותו לאט לאט.
הלחץ על הזין היה אדיר הרגשתי שאני אוטוטו גומר,המשכתי לפמפם אותה בחור של התחת ג'יני רמזה לי שאני יכול לתת לה ספינקים בישבן,אני לא בקטע וגם אני פי שלוש בגודל עוד בטעות אני יכול לעשות לה נזק מההתלהבות.
לא עזרו לי הרבה הניסיונות לעקב את הגמירה,גם ככה הגעתי חרמן וטעון... ג'יני מגרה כמו בת הים הקטנה ואז גמרתי בקול ששון וקול שימחה.
ג'יני נישכבה על הצד אני מחבק אותה בכפיות מאחורה כשאני מלטף את גופה הנעים ומעסה אותה.
תוך כדי מיזמוזים אחרי זיון והסדרת הנשימה אנחנו מדברים על הפורום,כמובן שהזהרתי אותה שאנחנו מדברים בקווים כללים ולא נכנסים לפרטים של שמות ומראה,כמובן אמרתי לה שגם עלי היא לא צריכה לדבר עם אף אחד.
למרות שאמרתי לא מדברים על משתמשים הייתי חיב לשאול שאלה אחת-"תגידי... סופרמן שואל הרבה שאלות?"
ז'ני היא פשוט טובת לב,היא רק חייכה ושתקה,אני ישר הבנתי שסופרמן ניפח לה את הראש בשאלות אבל היא לא תלין עליו אפילו לא לרגע.
עשינו מקלחת כל אחד בניפרד אין מצב שהבטן שלה ושלי יהיה על אותו מטר מרובע.
בזמן שהתקלחתי אני שומע את ג'ני צוחקת בקול ממש נקרעת מצחוק,אני מוציא את הראש מהמקלחת לחדר השינה ורואה אותה אוחזת בובה של סופרמן של אחד הילדים-"הנה סופרמן" צווחה באושר... לא יודע איך רצה הגורל שדווקא אחרי שהזכרתי אותו הוא הופיע בתור בובה... צחוק
וזהו... ירדנו למטה ולקחתי אותה על הקטנוע לאותה תחנת אוטובוס בשדרות הר ציון,לאורך כל הנסיעה ג'יני לא הרפתה ממני וחיבקה אותי כאילו היינו זוג בערב שישי שחוזרים מבילוי או סרט-רק הורדתי אותה וכבר עמד שני מטר ממני צייד חדש ברכב.נתתי לה נשיקת פרידה על הפה אפילו הסודנים באיזור היו המומים מהמחזה.

לסיכום-

היו מעולה ציון 10 בכול הקטגוריות.

שב"ש

נ.ב.

סופרמן ידידי אל תכעס ששאלתי אם אתה שואל הרבה שאלות,זאת הייתה שאלה מתבקשת.

א.א.א.

ונסיים בשיר שמוקדש לז'יני שנתנה לי היום זיון מהאגדות... ודרך אגב ג'יני באמת נראת כמו עליסה מארץ הפלאות Heart

הפרופסור2013-09-28 02:54:13

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”