כ אזהרה חמורה - סחרוב 22!!! - סקס אדיר

אזהרה חמורה - סחרוב 22!!!

1
שלום לכולם.

אני כבר די וותיק בפורום. לצערי לא מרבה בדיווחים (אין כל כך על מה במצב המידרדר והולך של התחום בארץ).

יחד עם זאת לדעתי דיווחים על נפילות הם בעלי חשיבות רבה לחברי הפורום ולכן בחרתי לשתף אתכם בנפילה כואבת במיוחד.

מדובר בספא בסחרוב 22 בראשל"צ.

קיבלתי פרטים מבחורה רוסיה השמנה עם חזה הגדול: 200 לעיסוי ותוספות נסכם במהלך הטיפול. אני הבהרתי שאני רוצה סקס ב-300 ולא מוכן לשלם יותר. היא אמרה יהיה בסדר - נסכם את זה בטיפול.

למרות שבמקרה כזה שבו הדברים לא מסוכמים מראש בד"כ אני עושה אחורה פנה משום מה החלטתי להיכנס (מה לעשות, יש לי משיכה לחזה גדול). שילמתי 200 ש"ח.

מיד כשחזרה הבחורה לחדר ועוד לפני שהתחלנו ציינה שהתוספות זה 100 למציצה ו-200 לסקס. אמרתי לה שציינתי לפני כן שאני מעונין בסקס ב-300 סה"כ ולא שקל יותר. הבחורה התעקשה שאלו המחירים.

בשלב זה אמרתי לה תודה ושאני מעונין בבחורה אחרת. הבחורה אמרה שאם אני לא רוצה אותה אצטרך לשלם שוב לבחורה אחרת כועס
כמובן שאמרתי שאני לא מוכן לשלם שוב - הרי אפילו לא נגעתי בה.

הבחורה התעקשה, ביקשתי שתקרא לפקידה. הפקידה הגיעה ואמרה גם היא שאצטרך לשלם שוב אם ברצוני להחליף בחורה.

הבהרתי שאין בכוונתי לשלם שוב ועמדתי לעזוב. בשלב זה הסכימה הפקידה להכניס אותי עם בחורה אחרת בתשלום נוסף של 100 ש"ח (סה"כ 300 ש"ח לעיסוי בלבד!).

כדי לא לצאת בלא כלום לאחר ששילמתי 200 ש"ח הסכמתי לשלם 100 נוספים (שוב טעות...).

נכנסתי עם בחורה בשם שאנל - צברית עם חזה סיליקון ובטן הריונית.

הבחורה כנראה קיבלה הוראות ברורות לעשות את המינימום האפשרי - במהלך הטיפול היא ניסתה להוציא ממני כסף נוסף עבור תוספות, כשראתה שאני לא מוכן לשלם יותר עשתה בודי סתמי (אפילו לא עשתה מסג'), והשיא היה כשטענה שאמרו לה לא לגעת לי בזין כועס
בלית ברירה עשיתי לעצמי ביד וגמרתי.

לסיכום: 300 ש"ח עבור בודי ללא מסג' וללא הרפיה ידנית. מדובר בחוויה המשפילה ביותר שעברתי בתחום (ואני בתחום כבר יותר מ-20 שנה).

אני מזהיר את כולם - אל תתקרבו למקום ותיזהרו במיוחד מהשמנה הרוסיה ומשאנל הצברית.

מקווה שדברי ימנעו מהחברים האחרים ליפול כפי שנפלתי.
UMA2013-09-29 14:17:36

2
תודה על הדיווח. נורא מצער שככה מתנהגות נותנות שרות
אבל חשוב שנלמד את הלקח ונדיר את רגליינו מסחרוב 22

חוטיני הינו הסימן הטוב לדמוקרטיה ....

הוא מפריד בין הימין לשמאל ..מבליט את שני הגושים

דואג למרכז....ומאחד את מבטי העם.....

4
מסכים עם סופרלטיב.
הבנתי שמורן שעבדה שם עברה לקבל בפרטי (מודעה עם המילים "גן עדן"..) - צפוי.
מה שלא הולך במתן שירות יילך בהונאה.
ברגע שגם הפקידה אמרה לך שבעבור החלפת בחורה תתצטרך לשלם שוב סכום מלא הייתה צריך להתקשר למשטרה!!! ולהבין שאכלת אותה.
משלא איימת לעשות כן ו"זרמת" עם הסחיטה, 100 נוספים ממך היה סכום יפה מבחינתן.
בזמן שקראתי את הודעתך, כבר אחרי ששילמת 200 אמרתי בליבי 'צא משם בחור'.
תראו מה זה. בושה וחרפה.

6
קודם כל תודה לביבי על דיווח ואני לוקח אחריות על כך שהוא נפל בבור הזה ואני הסביר את עצמי, הייתי במקום הנ"ל לפני כחוד ונפלתי בגדול עם מורן סחטה אותי ב-400 ש"ח ובתמורה קיבלתי מציצה גרוע בלבד ובודי על הפנים. חשבתי שזה קרה רק איתי כי קודם קראתי עליה רק דברים טובים ובגלל זה החלטתי לא לדווח בפורום וכנראה עשיתי טעות.. מצטער מאוד.

7
למרות שאני אישית עברתי שם חוויה טובה (עם בחורה ברזילאית עם חזה גדול לא זוכר את שמה) ממש התעצבנתי לקרוא את זה ,
אני בתל אביב חוויתי חוויה דומה במכון (היא מארחת אבל עושה גם מסאז) אצל פרטית התקשרתי לפרטים אמרה שהיא צעירה עם חזה גדול וכשנכנסתי ראיתי בחורה בת 35-40 לא רזה ואמרתי לה שאני לא מעוניין היא לא נתנה לי לצאת ואמרה שאני לא יוצא בלי לשלם כי פספסה לקוח בגללי נתתי לה לעשות ביד וברחתי משם. אני לצערי לא זוכר את שמה היא נמצאת בדיזינגוף 100 ומשהו

מזדהה ומצטער

8
[QUOTE=superuser2008]למרות שאני אישית עברתי שם חוויה טובה (עם בחורה ברזילאית עם חזה גדול לא זוכר את שמה) ממש התעצבנתי לקרוא את זה ,

אני בתל אביב חוויתי חוויה דומה במכון (היא מארחת אבל עושה גם מסאז) אצל פרטית התקשרתי לפרטים אמרה שהיא צעירה עם חזה גדול וכשנכנסתי ראיתי בחורה בת 35-40 לא רזה ואמרתי לה שאני לא מעוניין היא לא נתנה לי לצאת ואמרה שאני לא יוצא בלי לשלם כי פספסה לקוח בגללי נתתי לה לעשות ביד וברחתי משם. אני לצערי לא זוכר את שמה היא נמצאת בדיזינגוף 100 ומשהו

מזדהה ומצטער[/QUOTE]
אתה מדבר או על זאת:
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”