קצת פרטים טכניים: עיסוי ברחובות דרך יד 2 מופיע תחת "מקום חדש! פרטי, שקט, עיסוי שוודי משולב ברמה גבוה+פילינג גוף+מסג" טאילנדי חזק. מחירים מ-150, עובדת מ 10:00 עד 21:00 לא כולל שבת." 150 שקלים (מאוחר יותר הבנתי שזה לחצי שעה).
נדמה לי שזו רשת קטנה, כלומר פקידה שמפנה למספר בתים אבל לא שאלתי יותר מידי כך שאני לא בטוח. העיסוי בוצע בבית פרטי בשכונת מגורים חדשה יחסית ברחובות.
התקשרתי, לא שאלתי שום שאלה (אני בדרך כלל לא שואל, מעדיף להיות מופתע) וקבעתי. אפילו לא היה לי מושג שזה עיסוי ארוטי בכלל, פשוט היה בא לי עיסוי (מת על זה). 

קיבלה אותי בחורה (רוסיה, קוראת לעצמה מאיה) רזה, שטוחה וחביבה למראה (להערכתי בין 30-40, אני גרוע בניחוש גילאים). מקלחת ויאלה למיטה. די מהר הבנתי שזה אירוטי לפי זה שהיא לא מיהרה לצאת מהחדר כאשר התחלתי להתפשט ועודף ממחטות הנייר על השידה בחדר רמזו על כך שמנגבים כאן משהו.

על המיטת עיסוי היא שמה נייר תעשייתי, לא נעים לשכב על זה כל כך (פעם הבאה נמליץ על להחליף את זה).
עכשיו לחלק החשוב. איך שהיא התחילה, ידעתי שזו תחילתה של ידידות מופלאה :). פשוט מרגישים את זה במגע ויש לה מגע פשוט מדהים. אני לא מומחה בתיאורי תחושות כמו אחרים כאן, אבל היא יודעת להשתמש בציפורניים שלה באומנות. היא ממש לא רעה בעיסוי ויש לה יופי של כוח בידיים, מידי פעם היא גם שולחת נגיעות מרטיטות לאזורים האסטרטגיים וניכר שהיא פשוט יודעת לגעת ומה לעשות. לי זה הרגיש כל כך טוב שעוד באמצע העיסוי נתתי לי טיפ נדיב, היא שאלה "מה אתה רוצה שאני אעשה" אני אמרתי "זה מגיע לך". אני אף פעם לא מבקש ממעסות משהו, אצלי זה תמיד עניין של כימיה בכדי שירגיש הכי טבעי שאפשר בסיטואציה הלא טבעית הזו.
שימו לב שכל העיסוי בוצע כאשר היא לבושה וללא בודי. כאמור, אני לא נוהג לבקש שום דבר אבל ניראה מה יהיה בפעם הבאה, קצת היה חסר לי להרגיש גוף של אישה.
היא לא כל כך טובה בעברית, אבל אפשר לנהל איתה שיחה.
העיסוי מתבצע בממד, נקי ומסודר והמקלחת נקיה עם מים חמים ושפע של סבון נוזלי. מקלחת לפני ואחרי אפשרית.
היא בחורה עדינה וטובת לב אז מי שהולך שיהיה ג'נטלמן, זה גם תמיד משתלם.
052-2630827
052-2630827