כ לין מקרליבך 21 - דף 4 - סקס אדיר

לין מקרליבך 21

32

את לין פגשתי בתחילת השבוע בפעם הריאשונה

הגעתי במיוחד בישבילה כבר מחוץ לדירה שאלתי אים היא פנויה
מכיוון שאני אוהב דיסקרטיות והפקידה אמרה לי שעוד 10 דקות היא מיתפנה ועדיף לי להמתין לה בפנים
כדי שאני אהיה הבא בתור למזלי ניכנסתי והמתנתי אחרי חמש דקות כבר חיכינו לה ארבעה אנשים אחרי עוד עשר דקות
כבר נהיה עשרה אנשים שהמתנו לה כבר השומר בכניסה אמר לכול אלה שהמשיכו להגיע בישבילה לחזור עוד שלוש שעות

מה שמצחיק שהבחורות במקום מנסות לגרות אנשים להיכנס איתן אבל כולם נעולים על לין

היו כאלה שרצו שאמכור להם את הטור שלי למזלי לא הסכמתי לאחר ארבעים דקות של המתנה בלא דיסקרטיות

ניכנסתי לחדרה הבחורה אש במיטה מפנקת אותך כמו מאהבת ניראת פיגוז

האמת היה לי חשש שהיא תתקתק אותי כי שהיא יצאה ללוות את הלקוח הקודם וניכנסה לחדר היא היתה מופתעת מהכמות לקוחות שמחכים לה אבל יאמר ליזכותה שהיתה איתי לא חשבה לרגע על הלקוחות בחוץ היתי איתה שלושים וחמש דקות

אחרי האקט הריאשון כבר רציתי ללכת אבל היא לא ויתרה לי ורצתה שאמשיך לעוד אקט מכיוון שהיתי כבר גמור ביקשתי ממנה מאסז

אפשר להגיד שיש לה תודעת שרות טובה ביגלל זה היא מקבלת את רוב הלקוחות

למרות כל זה סביר להניח שאני לא אגיע אליה יותר מכיוון שהמקום לא דיסקרטי לחלוטין ואתה ניפגש שם עים יצורים לא מהעולם הזה

לדעתי היא צריכה להפוך לפרטית להיות לבד בלי בנות נוספות היא רק תרוויח מיזה

אבל מי שמתאים לו החוסר דיסקרטיות אני ממליץ לו לרוץ אליה

לין מקרליבך 21

33
[QUOTE=ed22575]
היו כאלה שרצו שאמכור להם את הטור שלי
[/QUOTE]
מזכיר לי את אלה שהיו פעם מגיעים מוקדם למשרד הפנים או משרד הרישוי, לוקחים הרבה מספרים ואז היו מוכרים אותם לכאלה שהגיעו יותר מאוחר והיו צריכים לחכות שעות בתור.

יכול להיות אחלה סטארט אפ - למכור תורים ללין צחוק
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

לין מקרליבך 21

38
[QUOTE=ed22575]

היה לקוח אחד שהציע לי 100 שקל שאוותר לו על התור שלי

הוא היה כולו רותח אש להיכנס איתה אני מאמין שמרוב שהוא היה חם כבר להיפגש איתה

גם במאה חמישים היה מסכים לפצות אותי

[/QUOTE]

פרייאר שלא מכרת ...
הייתי מוכר ואם הייתי כ״כ ״חם״ להיכנס הייתי חוזר מחר
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

לין מקרליבך 21

40

סודנים ואריטראים לא ראיתי שם ניראה לי ביגלל המחיר אז תיראה אותם הרבה באזור התחנה המרכזית

ששם הארוח באזור עולה בן מאה למאה ועשרים שקלים

אבל היו הרבה מבני דודנו שהם באים בקבוצות

ולגבי האריטראים והסודנים הבנתי שיש להם כבר רשימה בבחירות לחברות לעירית תל אביב אז אחרי הבחירות הם יהיו מסודרים

ותיראה אותם מיסתובבים חופשי בכול המכונים הנחשבים בעיר מבולבל

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”