ז'ני
254לא נמאס לכם לריב כמו ילדים קטנים כול אדם עושה מה שמרגיש לו לנכון,
אתם לא יכולים לשפוט אדם על סמך מספר משפטים שנכתבו , אתם לא יודעים מה קרה באותו רגע בשטח.
אוו מה גרם לו להיתנהג בצורה כזו ואני משער שכול צייד בעל ותק ניתקל במהלך השנים במישהי שנתנה לו יחס שונה ומיוחד ממה שמקובל אצל בחורה עובדת.
אתם גם לא יודעים מה גרם לה להתייחס בצורה שונה, ולא לחשוב עליך כעל חלק מהקופה של אותו ערב.
אתם לא יכולים לשפוט אדם על סמך מספר משפטים שנכתבו , אתם לא יודעים מה קרה באותו רגע בשטח.
אוו מה גרם לו להיתנהג בצורה כזו ואני משער שכול צייד בעל ותק ניתקל במהלך השנים במישהי שנתנה לו יחס שונה ומיוחד ממה שמקובל אצל בחורה עובדת.
אתם גם לא יודעים מה גרם לה להתייחס בצורה שונה, ולא לחשוב עליך כעל חלק מהקופה של אותו ערב.
ז'ני
255[QUOTE=adirsh23]לא נמאס לכם לריב כמו ילדים קטנים כול אדם עושה מה שמרגיש לו לנכון,
אתם גם לא יודעים מה גרם לה להתייחס בצורה שונה, ולא לחשוב עליך כעל חלק מהקופה של אותו ערב.[/QUOTE]
אתם גם לא יודעים מה גרם לה להתייחס בצורה שונה, ולא לחשוב עליך כעל חלק מהקופה של אותו ערב.[/QUOTE]
האומנם אדריש 23 ??? האומנם???
[QUOTE=adirsh23] אחים שלי מעריך את הכנות שלכם ושיתוף החוויה."הגיע הזמן שתבינו שאבא שלכם רצה בן צנחן בסוף קיבל בן ניטחן"[/QUOTE]
[QUOTE=adirsh23]הסיבה החידה שנכנסתי לפה בגלל שראיתי כותרת בדיוק מעל הפורום האהוב עלי איך כול זה התחיל אצלכם כניראה שעושה לכם טוב לקבל בתחת למה שלא תמכרו את הישבן שלכם למרבה במחיר במילא אתם מוציאים. על זה כסף אז לפחות תקבלו הנאה כפולה לחריץ ולכיס [/QUOTE]
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ז'ני
257[QUOTE=adirsh23]
פרופסור אתה מנסה לפתוח עוד חזית על מה שכבר יש לך פה ?[/QUOTE]
הפרופסור 2013-10-01 16:52:34
פרופסור אתה מנסה לפתוח עוד חזית על מה שכבר יש לך פה ?[/QUOTE]
מה אתה רוצה ממני???
בסך הכול הראתי לך מה אתה כתבת... אם אתה באמת כועס אתה צריך לכעוס על עצמך!
יכולת לצאת גדול ולכתוב... "איזה שטויות כתבתי פעם ואני מצטער אם פגעתי במישהו".
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ז'ני
258HRMANY יקירי,
סביר להניח שהתכוונת אלי כ"חולם בהקיץ", כי זה אחרי התגובה שלי.
אבל לא תאמין, אני לא נגרר למקומות הנמוכים האלה.
זה לא עולה כסף לפרגן וכשאני רואה שאחד הקולגות שלנו, במקרה הזה
הפרופסור, מרגיש בעננים מפגישה עם ג'ני המדהימה, זה עושה לי כייף.
ולך תדע, אולי גם היא מצאה את בחיר ליבה?
בכבוד ובברכת "חייבים לזיין"
ק.
סביר להניח שהתכוונת אלי כ"חולם בהקיץ", כי זה אחרי התגובה שלי.
אבל לא תאמין, אני לא נגרר למקומות הנמוכים האלה.
זה לא עולה כסף לפרגן וכשאני רואה שאחד הקולגות שלנו, במקרה הזה
הפרופסור, מרגיש בעננים מפגישה עם ג'ני המדהימה, זה עושה לי כייף.
ולך תדע, אולי גם היא מצאה את בחיר ליבה?
בכבוד ובברכת "חייבים לזיין"
ק.