ז'ני
267היום יום חמישי,מחליט להפתיע את ז"ני לכבוד יום הולדתה.לפני שיוצא לת"א נכנס לחנות פרחים וקונה לכבודה זר פרחים מהודר.מצלצל לעלמה ברך 3 פעמים אין מענה
.נכנס לראש העיר לאכול איזה פיתה קטנה עם שווארמה.שוב ין מענה
.מה עושים?? נוסעים להר ציון.וכמובן שז"ני לא שם... פתאום מצלצל הטלפון.מי זה שואלת? מי זה?
זה חרמני ששבוע ימים רב על ליבך עם פרופסור אמרתי בליבי.שואלת מה אתה רוצה? מהההההההה
קיצר אומרת תחכה לי בהר ציון ממתין לה שם שעה חולפת שולח לה S.M.S ללא מענה ..פתאום אחרי שעה ומשהו חוזרת אליי בהודעה איפה אתה לא ראיתי אותך שם... והיא כמובן לא באיזור!!!! מחכה שואל אני ימתין שוב אין מענה.קיצר הבחורה החליטה להיסתלבט עליי(כנראה מגיע לי) את הזר מעיף מהרכב סמוך למחלף ראשון.ערב עצוב ומתסכל במקום שנחגוג טיפה את יום הולדתה...H r m a n y 2013-10-03 22:21:29

ז'ני
270[QUOTE=H r m a n y]קיש זה מתיסכול ומחוסר הבנה מדוע היא שינתה את היתנהגותה ב180 מעלות כלפיי...[/QUOTE]
אתה לא מבין מדוע היא שינתה את התנהגותה? אז בוא ואסביר לך.
דבר ראשון בוא ונשים את הדברים על השולחן - אתה יכול להכחיש את הדברים וללכת סחור סחור, אבל הדברים ברורים כשמש:
אתה חרמני מאוהב בג'ני!
עכשיו עזוב את הבעייתיות שבעניין - עזוב את זה שמדובר בזונת רחוב בהריון. בסופו של יום היא בחורה.
מעטות הבחורות שירצו אותך בצורה שבה אתה מתנהל.
אתה לא מאתגר - בצורה שבה אתה מתנהל כל בחורה מהר מאד מבינה שהיא יכולה לסובב אותך על האצבע ולעשות איתך מה שהיא רוצה.
אתה מתחנף, אתה מתרפס, אתה מתנהג בצורה הכי לא גברית שיכולה להיות.
בחורות אוהבות להרגיש שנמצא לידן גבר בעוד אתה מתנהג כמו שטיח.
ג'ני לעולם לא תסתכל עליך בתור גבר ואם תמשיך להתנהג ככה - שום בחורה אחרת לא תסתכל עליך בתור גבר ולא תרצה אותך.
אני יודע שמדובר בדברים קשים שלא נעימים לך לשמוע - אבל יודע מה? כדאי שתתעורר ותפנים.
נ.ב - שלא תחשוב שאתה יכול לנסות לשנות גישה עם ג'ני, כי איתה זה כבר מאוחר מדי (וטוב שכך).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.