כ ז'ני - דף 28 - סקס אדיר

ז'ני

271
קיש... תראה הייתי עם ז׳ני 5 פעמים כבר... איני מצליח להבין מדוע אתם חושבים שאני מאוהב בה??? הרי ברור שפה אין מצב שהיא תרד מהרחוב ודבר שני אני אדם שלא משלה את עצמו.מה שכן נעים לי להיות עם ז׳ני בתור החצי שעה הנעימה הזו ובגלל זה רצחתי לשמח אותה בתור קליינט בלבד!!! אצלי יש הפרדה בין הראש ללב!!! טוב אז אולי קצת הגזמתי אמש בתגובה הראשונה שלי פה אך רציתי לשמח אותה לפני יום הולדתה.עצם ההתנהלות של ז׳ני היא שאני אומר לה היכן אני נימצא והיא ישר מצלצלת אליי כך עושה תמיד ואים היא אינה יכולה להגיע היא אומרת לי להיכן לבוא הרי זה אינטרס שלי להינות איתה בסך הכל.מה שדה אמש זה שהיא פשוט לא היה לא בא לראות את פרצופי.! אז להגיד שאני מאוהב בה זה שטות אחת גדולה וחסרת בסיס...

ז'ני

272
חזרתי עכשיו מתאילנד נכנסתי ונדהמתי מהקישקושים.חרמני ידידי שים לב למה שהקוץ אומר לך.עצתי לך תרגיע את עצמך קח פסק זמן אל תעשה מעצמך צחוק.פשוט לא נעים לי להסביר לך פה את עובדות החיים אים תרצה פנה אליי בפרטי ואני אסביר לך מה קרה.

ז'ני

273
חרמני הגעתי למקום שאמרת שתיהיה שלוש פעמיים ולא היית שם תאמין שאני מנסה להספיק לראות את כולם משום מה אני רואה שאתה מנסה לחפש קצת לריב איתי כרצונך אולי סתם אמרת שבאת ושהבאת פרחים...!
בכביש עם מי שיוצא לי לעלות ראשון אני עולה מטומטם סתם לחכות לאיזה מישהו מסויים כבר יכולתי לעבוד במכון או בליווי ככה העבודה הולכת ... אם היית קובע איתי מוקדם יותר ולחדר או באמת מחכה ומבין אותי המצב היה אחר.
מוזמן לבוא בכל יום אחר ,
שיהיה יום טוב
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

274
שמעת חרמני?חיוך
הכל כאן נאמר לך באהבה.
עוד תהיינה לך אהבות וגם אכזבות.
אני מניח שאתה בחור צעיר שהחיים לפניו.
זוגיות כן,אבל לא כזאת..
ואל תהיה סמרטוט של אף אחת גם בעתיד.

ז'ני

275
ז'ני ז'ני,

נראה לי שלפני שבועיים בערך, עצרתי לידך בהר ציון, אבל לא העליתי אותך, כי קלטתי שאת בהריון (אלא אם כן יש עוד מישהי בהריון) וזה לא עושה לי את זה.
אבל אחרי כל התיאורים כאן, אני חייב לומר שאני קצת מצטער. במיוחד שרק
עכשיו קלטתי שאת משתתפת פעילה בפורום. מבטיח שבפעם הבאה אעצור ואקח
אותך ללא סקס. סתם להכיר (כמובן בתשלום :-).
אם לא נתראה עד הלידה, שתהיה לידה טבעית וקלה. אם את צריכה
ליווי בלידה, או דולה, אשמח לעזור.

בהצלחה,

ק.

ז'ני

276
חרמני הוא לא סמרטוט, אתם לא מכירים אותו כמוני וטוב שכך... אני מאחלת לו את כל הטוב שבעולם
סביר להניח שתכתבו לו את מה שתכתבו לו כי אתם גברים
אבל אני וחרמני ידידים טובים הוא בכל זאת יעדיף לשמוע בקולי הוא לא אחד שבאמת שם על מה שאתם אומרים לו
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

ז'ני

277
ז׳ני אני כן קבעתי איתך!!! ואת יודעת כבר מה הראש שלי ומה אני אוהב אז אל תחפשי גרסת כיסוי והפרחים היה אמיתי לחלוטין!!!!! את מפקפקת באמון שלי??? הרי אני ״מאוהב בך״ ואין סיבה שאשקר בעניין!!

ז'ני

278
ק היקר ומה איתי מה אני עז?
אמנם אין לי בטן הריונית ו
בין רגליי נכונה לך הפתעה אך אם בהינף ארנקך עסקינן אז למה לא,
אאני מוכן לקבל ממך כמה מאות שקלונים בתמורה לסיפור חיי. מה אתה אומר על זה?

ז'ני

279
[QUOTE=Stripper Janet]חרמני הוא לא סמרטוט, אתם לא מכירים אותו כמוני וטוב שכך... אני מאחלת לו את כל הטוב שבעולם
סביר להניח שתכתבו לו את מה שתכתבו לו כי אתם גברים
אבל אני וחרמני ידידים טובים הוא בכל זאת יעדיף לשמוע בקולי הוא לא אחד שבאמת שם על מה שאתם אומרים לו
[/QUOTE]
הוא לא סמרטוט אבל הוא בכל זאת יעדיף לשמוע בקולך?
מה זאת אומרת 'לשמוע בקולך'?
חרמני הוא ילד קטן? הוא מוגבל? למה הוא צריך 'לשמוע בקולך'?
את נהנית מכל זה, אהה ג'אנט? קריצה את נהנית מלשחק לאומלל הזה בראש... קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

280
קיש אתה מדבר שטויות ומנסה להכניס פה לבנאדם רעיונות סתם לראש בשביל מה?
אם לא בא לך על בחורות שעובדות ברחוב אוקיי סבבה לא בכוח יש מלא בחורות שעובדות
שאי אפשר לדעת אם הן כן או לא כי כל הרעיון הוא דיסקרטיות...
יש כאן בן אדם כמו חרמני שהפנטזיה שלו זה ללכת לאישה עובדת ברחוב ולהתאהב בה ולא מפריע לו שהיא
בהריון זכותו פעם הייתי ביקורתית מאוד כלפיי אנשים היום אני אחרת יותר מקבלת אותם כפי שהם.
תודה רבה על תרומתך לצחוקים של הפורום, רק שים לב מתיי אתה צוחק עם אנשים ומתיי אתה צוחק עליהם...חחח
אני בכל זאת נהנית לקרוא את מה שאתה רושם.
קרומבה אשמח לפגוש אותך בקרוב... רק תמהר עם כל הסיבובים בהר ציון
בסוף ניפגש בחדר לידה בטעות.
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”