כ לבה-מאתר אטרף - דף 15 - סקס אדיר

לבה-מאתר אטרף

141
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=מבוגרות]הכל טוב אבל 170 יותר משעה לעומת 400 ..אפילו אם אני אלן דילון לא נראה לי שזה אפשרי[/QUOTE]

[QUOTE=חובב שמציץ]גונר

אני איתך בענין אותו משפט.

לי זה אפילו נשמע מעט יותר כמו Wishfull Thinking מאשר משהו שאכן קרה.

יש לי נסיון אצל יותר מגברת קבועה אחת, איתה העברתי שעות מהנות כולל גמירות ושיאים מצידה ומעולם אף אחת לא ויתר על כספה.

ותחשבו על זה....................

[/QUOTE]
[QUOTE=te_nte]האנאלי אצלה מחוץ לתחום לא?[/QUOTE]
אין מה לעשות - ככה זה כשאתה 'בן 27 נראה טוב וחטוב ויש לך זין 24 ס"מ בעובי רד בול שחום ויפה'.

לדעתי הבחור יצא סתם פראייר והיה צריך להתעקש על זה שלבה תשלם לו על שרותיו.
[/QUOTE]

צחוקצחוקצחוק
מי שמאונן לא מזיין

לבה-מאתר אטרף

142
בחיאת מרחיב חורים - ספר לי, שתף אותי...
היו לך סה"כ 3 הודעות בניק הקודם שלך.
לא רבת (ריב וירטואלי כמובן) עם אף אחד מחברי הפורום, לא הושמת תחת פיקוח, לא הושעית!
מה גרם לך לפתוח ניק חדש?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

לבה-מאתר אטרף

144
מכיר את לבה
מבקר אותה
היא אוהבת פינוקים וטיפים. ומי שמכיר אותה, יודע שמעדיפה זיון טוב על פני בעלי ממדים.
לא מגבילה בזמן, כדבריך: נמרה אמיתית.
כל מבקריה מסיימים תשושים ורק אתה היחיד שהצליח להתישה.
"ניסיתי להכניס את כולו לפה אך ללא הצלחה." ומיד המשכת בזיון עמוק לתוך הגרון עד מצב חנק ולמרות זאת היא מבקשת עוד?
בחיים לא ראיתי אצלה KY . האם הבאת איתך מהבית ומרחת גם בפה ובגרון?
כשנכנסת שאלה אותך האם אתה יודע להשתמש בזין כזה גדול. נעלבת ואחרי ששרפת לה את הכוס התרסת "יודע או לא יודע להשתמש!!"

לבה-מאתר אטרף

145
יפה לך שאתה מכיר את לבה

לא יודע מה אתה עושה איתה או לא אבל לבה היא נימפומנית אמיתית והיא בהחלט אוהבת איכות אבל ברגע שיש לה גם איכות וגם גודל אז ההתרגשות היא אדירה .

זה לא שלא ראיתה אצלה KY אז כנראה שאין לך ציוד שמצדיק שימוש ב KY ולכן לא ראית .
יש ללבה גם ימים קשים עם סקס מזעזע ושמגיע לה משהו טוב אז היא מציעה הצעות , כדאי שתנסו לספק אותה ותראו שגם אתם תקבלו הצעות דומות
לגבי המחיר חברים תחשבו לבד כמה לשלם לאישה בת 63 שנראת בגיל הזה אומנם פנתרה אבל יש גבול גם להגיון

אני לא מספר סיפורים ולא מבלבל את המוח

מרחיב חורים2013-10-09 20:55:34

לבה-מאתר אטרף

149
אני מצטרף חדש בפורום אבל קורא ותיק שלא הצליח להירשם די הרבה זמן.
הייתי אצל לבה לפני כמה שבועות. כל התאורים מדויקים החל מדירת הקיטש דרך גופה הגדול ועד המזרקה הפסוקה אבל הבלתי נפסקת.
היא מדברת הרבה, לא חופרת, אבל כל הזמן מהללת את נימפומניותה (ואללה! הצלחתי לכתוב את זה). גם זה בסדר. לנו נימפומניות עושה טוב. לב ורגליים פתוחים, פה קולט זרגים וגמירות. מה עוד צריך?

יצאתי ממנה בתחושה שמשהו אצלה שונה שבשבילי היה לא נוח. האישה כמעט ולא סופרת את מי שבא אליה מעבר לדיל העסקי-שרותי.
מה שמעניין אותה זה שיראו כמה היא "משפריצה גדולה" בקיצור: במקום פיפ שאו הגעתי ל"שפריץ שאו".

היא לא המוביל הלאומי אלא המשפריץ הלאומי. זה המופע. בכרטיס הכניסה יש שני חלקים: אחד עולה 400 ש"ח השני הפעלת ה"שפריצר" בלשון בזין או ביד (הכל מתקבל בברכה). כמו כמה אחרים פה הרגשתי שאני כלי לספוק צרכיה במקום שלפחות תהיה קצת הדדיות.

גב' לבה (את שמך לא נסגיר כי אנחנו בניגוד אליך מחויבים לדיסרטיות) היקרה. ראיתי את ה"שפריץ שאו" שלך. היה נחמד לפעם אחת, אבל לא יותר ובטח לא תמורת 400 ש"ח.

בכל זאת למי שאוהב לחזות במזרקת כוס מבוגרת ובלתי פוסקת ושווה לו לשלם 400 ש"ח מובטחת לו "הנאה מימית"

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”