שימו לב שלאו דווקא מדובר בדיווח שלילי. מדובר בדיווח אובייקטיבי מנקודת מבטו של מדווח (ולא יחצן).
דיווח מאוזן - דיווח שמונה את היתרונות ואת החסרונות של שרון.
רק מה הקטע עם הדיווח הזה? הוא סותר (ולא בפעם הראשונה) את הטענות של יחצניה של שרון, שמדובר בנימפומנית וחיית מין שלא יודעת שובע.
[QUOTE=gama light]טוב להלן דיווח ראשון שלי:
לאחר קריאה מדוקדקת של השרשור על שרון, החלטתי רק מתוך סקרנות להמר על הבחורה. התיאום הטלפוני הוא יעיל , המשיבון מודיע מתי היא פנויה. לאחר תיאום,הגעתי לדירתה במרכז תל אביב. בגדול יש הבדל משמעותי בין מראה הגוף שהוא מצוין פלוס, והפנים שהם במקרה הטוב ממוצעות. שרון אינה פרגית צעירה והדבר ניכר, אך היא שומרת על עצמה היטב ולכן כפי שהיא סיכמה זאת היא די כוסית.
שרון אומרת לך שלום ומציעה לך כוס מים ומקלחת. דירתה מאוד נקייה ומסודרת, ומהרגע שהגעת הכל מתואם ומתוקתק. אני אישית חושב שהצורה בה הדברים התנהלו היא די מדהימה, התזמון של התנוחות, הזמנים וכמה זמן היא צריכה להשקיע בכל פוזיציה. לזכותה של שרון ניתן לומר שהיא מאוד שירותית, מעולם שמעתי אותה מתלוננת או אומרת לא. המציצה שלה די טובה, הסקס הוא מאוד סטנדרטי והתחת שלה הוא יצירת אומנות.
למרות זאת כפי שצוין בעבר החוויה היא מאוד אמביוולנטית. שרון היא אדם מאוד לא יצרי, והיא לא נותנת לך שום תחושה שהיא נהנית ממה שהיא עושה. אני אישית יכול להבין אותה, אבל בגדול אתה מרגיש שאתה נמצא עם רופאה כוסית בקופת חולים שבמקום לבדוק לך את הביצים מוצצת אותם. התחושה מאוד מורידה מהחוויה כולה, ודווקא מאוד חבל. כי שרון יודעת את העבודה, יש לה את המראה הנכון והיא מאוד שירותית, אבל שום דבר לא מצליח לרומם את המפגש מיותר מבסדר אפילו בסדר גמור.
לסיכום אני יכול להגיד שאני חושב שהעסקה של שרון היא סבירה בנוף הישראלי. נכון שיש כאן הטעיה שתפגוש מישהי בת 20, אבל לפחות היא כוסית. עבור 400 שקל שווה לבוא לפחות פעם רק בשביל לזיין לה את התחת ותו לא. אני מניח ששרון היא אשת שיווק מעולה, היא הצליחה למתג את עצמה כחוויה חד פעמית שצרכן זונות חייב לעבור. המציאות היא פושרת, אבל גוף מצוין ושירות סביר הופכים זאת לחוויה טובה אולי אפילו פלוס. כמו לקנות שווארמה שמריחה מצוין בחנות, שיש לה טעם סביר ולבסוף שוכחים אותה שזורקים אותה לפח.
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.