כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 303 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3022
הייתי בביתה של שרון לפני מספר שבועות ואני חייב לציין שיש לה ישבן פשוט מושלם! אני יותר בקטע של ציצי אבל הישבן שלה מדהים והיה כיף מאוד להכנס לתוכו. ידעתי מראש שאין GFE בתפריט ככה שלא התאכזבתי ואפילו אפשר לאמר שיצאתי די מרוצה לעומת כמה אנשים פה שכעסו על השירות. אם יודעים מראש למה לצפות ובאמת מקבלים את זה זה עוזר להעביר את החוויה בכיף.
מאמין שאחזור בעתיד

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3023
באתי זיינתי הלכתי.אחר הצהריים הבאתי לה זיון בינוני.
התרגשתי קצת והיא השתדלה.
תודה לך אשה יפה.מאוד אהבתי את השיער שלך ותחת מזהב טהור.
זהו אליהו זיין בינוני הפעם.נישוקים וחיבוקים אין.
V על שרון יש.סליחה שאני חלש בתאורים.

ריש מעשים לא דיבורים.

UMA2013-10-10 07:13:56

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3024
טוב להלן דיווח ראשון שלי:

לאחר קריאה מדוקדקת של השרשור על שרון, החלטתי רק מתוך סקרנות להמר על הבחורה. התיאום הטלפוני הוא יעיל , המשיבון מודיע מתי היא פנויה. לאחר תיאום,הגעתי לדירתה במרכז תל אביב. בגדול יש הבדל משמעותי בין מראה הגוף שהוא מצוין פלוס, והפנים שהם במקרה הטוב ממוצעות. שרון אינה פרגית צעירה והדבר ניכר, אך היא שומרת על עצמה היטב ולכן כפי שהיא סיכמה זאת היא די כוסית.

שרון אומרת לך שלום ומציעה לך כוס מים ומקלחת. דירתה מאוד נקייה ומסודרת, ומהרגע שהגעת הכל מתואם ומתוקתק. אני אישית חושב שהצורה בה הדברים התנהלו היא די מדהימה, התזמון של התנוחות, הזמנים וכמה זמן היא צריכה להשקיע בכל פוזיציה. לזכותה של שרון ניתן לומר שהיא מאוד שירותית, מעולם שמעתי אותה מתלוננת או אומרת לא. המציצה שלה די טובה, הסקס הוא מאוד סטנדרטי והתחת שלה הוא יצירת אומנות.

למרות זאת כפי שצוין בעבר החוויה היא מאוד אמביוולנטית. שרון היא אדם מאוד לא יצרי, והיא לא נותנת לך שום תחושה שהיא נהנית ממה שהיא עושה. אני אישית יכול להבין אותה, אבל בגדול אתה מרגיש שאתה נמצא עם רופאה כוסית בקופת חולים שבמקום לבדוק לך את הביצים מוצצת אותם. התחושה מאוד מורידה מהחוויה כולה, ודווקא מאוד חבל. כי שרון יודעת את העבודה, יש לה את המראה הנכון והיא מאוד שירותית, אבל שום דבר לא מצליח לרומם את המפגש מיותר מבסדר אפילו בסדר גמור.

לסיכום אני יכול להגיד שאני חושב שהעסקה של שרון היא סבירה בנוף הישראלי. נכון שיש כאן הטעיה שתפגוש מישהי בת 20, אבל לפחות היא כוסית. עבור 400 שקל שווה לבוא לפחות פעם רק בשביל לזיין לה את התחת ותו לא. אני מניח ששרון היא אשת שיווק מעולה, היא הצליחה למתג את עצמה כחוויה חד פעמית שצרכן זונות חייב לעבור. המציאות היא פושרת, אבל גוף מצוין ושירות סביר הופכים זאת לחוויה טובה אולי אפילו פלוס. כמו לקנות שווארמה שמריחה מצוין בחנות, שיש לה טעם סביר ולבסוף שוכחים אותה שזורקים אותה לפח.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3025
די לא יכול להיות היא לא באמת בת 20מבולבל
והיא לא חיית מין שלא יודעת שובעDead
והיא לא יפיפיה הורסתכועס
יכול להיות שכל היחצ״נים(ידועים גם כלבלרים) שיקרו?בכי
לא יכול להיות...

[QUOTE=gama light]טוב להלן דיווח ראשון שלי:

לאחר קריאה מדוקדקת של השרשור על שרון, החלטתי רק מתוך סקרנות להמר על הבחורה. התיאום הטלפוני הוא יעיל , המשיבון מודיע מתי היא פנויה. לאחר תיאום,הגעתי לדירתה במרכז תל אביב. בגדול יש הבדל משמעותי בין מראה הגוף שהוא מצוין פלוס, והפנים שהם במקרה הטוב ממוצעות. שרון אינה פרגית צעירה והדבר ניכר, אך היא שומרת על עצמה היטב ולכן כפי שהיא סיכמה זאת היא די כוסית.

שרון אומרת לך שלום ומציעה לך כוס מים ומקלחת. דירתה מאוד נקייה ומסודרת, ומהרגע שהגעת הכל מתואם ומתוקתק. אני אישית חושב שהצורה בה הדברים התנהלו היא די מדהימה, התזמון של התנוחות, הזמנים וכמה זמן היא צריכה להשקיע בכל פוזיציה. לזכותה של שרון ניתן לומר שהיא מאוד שירותית, מעולם שמעתי אותה מתלוננת או אומרת לא. המציצה שלה די טובה, הסקס הוא מאוד סטנדרטי והתחת שלה הוא יצירת אומנות.

למרות זאת כפי שצוין בעבר החוויה היא מאוד אמביוולנטית. שרון היא אדם מאוד לא יצרי, והיא לא נותנת לך שום תחושה שהיא נהנית ממה שהיא עושה. אני אישית יכול להבין אותה, אבל בגדול אתה מרגיש שאתה נמצא עם רופאה כוסית בקופת חולים שבמקום לבדוק לך את הביצים מוצצת אותם. התחושה מאוד מורידה מהחוויה כולה, ודווקא מאוד חבל. כי שרון יודעת את העבודה, יש לה את המראה הנכון והיא מאוד שירותית, אבל שום דבר לא מצליח לרומם את המפגש מיותר מבסדר אפילו בסדר גמור.

לסיכום אני יכול להגיד שאני חושב שהעסקה של שרון היא סבירה בנוף הישראלי. נכון שיש כאן הטעיה שתפגוש מישהי בת 20, אבל לפחות היא כוסית. עבור 400 שקל שווה לבוא לפחות פעם רק בשביל לזיין לה את התחת ותו לא. אני מניח ששרון היא אשת שיווק מעולה, היא הצליחה למתג את עצמה כחוויה חד פעמית שצרכן זונות חייב לעבור. המציאות היא פושרת, אבל גוף מצוין ושירות סביר הופכים זאת לחוויה טובה אולי אפילו פלוס. כמו לקנות שווארמה שמריחה מצוין בחנות, שיש לה טעם סביר ולבסוף שוכחים אותה שזורקים אותה לפח.

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3026
[QUOTE=אחים שלו גברים]
והיא לא יפיפיה הורסתכועס
לא יכול להיות...[/QUOTE]

מישהו כאן לא הצליח להתאפק אחרי חודשים של "שקט תעשייתי"
ושוב חוזר הניגון עם כל האוינק אוינק האווילי הזה.
לא חראם?

I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3027
[QUOTE=gunner] [QUOTE=אחים שלו גברים]
והיא לא יפיפיה הורסתכועס
לא יכול להיות...[/QUOTE]

מישהו כאן לא הצליח להתאפק אחרי חודשים של "שקט תעשייתי"

ושוב חוזר הניגון עם כל האוינק אוינק האווילי הזה.

לא חראם?

[/QUOTE]
צודק

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3028
שימו לב שלאו דווקא מדובר בדיווח שלילי. מדובר בדיווח אובייקטיבי מנקודת מבטו של מדווח (ולא יחצן).
דיווח מאוזן - דיווח שמונה את היתרונות ואת החסרונות של שרון.
רק מה הקטע עם הדיווח הזה? הוא סותר (ולא בפעם הראשונה) את הטענות של יחצניה של שרון, שמדובר בנימפומנית וחיית מין שלא יודעת שובע.
אהה כן - והוא מגלה לנו תגלית מדהימה - ששרון כבר לא באמת בת 20 קריצה (מסתבר שכבר מ 2010 עוסקים בסוגייה הזאת). קריצה

[QUOTE=gama light]טוב להלן דיווח ראשון שלי:

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3029
שרון היא אחת הבחורות ההגונות פה
אתה יכול לדעת מה תקבל אם תדע להסביר את עצמך טוב מה אתה רוצה
לא הוגן להקיז את דמה כל הזמן 90% מהנשים פה לא בגיל המפורסם
ולא חיות במיטה
אז מה קורה עם שרון?
נוח פה בפורום להשמיץ אותה יש מין קואליציה לא מובנת.
אני אישית לא בא להתחתן פה עם אף אחת לא מעניין אותי לדבר איתה על מזג האויר בקזחטאן
בא לספק את עצמי עם הפנטזיה שבאתי
אומר לה יפה תודה
אף פעם היא לא לקחה לי דקה אפילו ההפך הוא הנכון

אחלה שבוע לכולכם
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3030
[QUOTE=כוסמין] 90% מהנשים פה לא בגיל המפורסם
ולא חיות במיטה
נוח פה בפורום להשמיץ אותה יש מין קואליציה לא מובנת.
[/QUOTE]
כנראה שלא הבנת - משמיצים את יחצניה/לבלריה שטוענים שלא רק שהיא חיה במיטה, אלא שהיא 'נימפומנית וחיית סקס שלא יודעת שובע'.

אני מחזיק ממך אדם אמין - האם לדעתך מדובר בנימפומנית כמו ש Lavelle ופררו רושה טוענים?
rd06 - (לקוח מרוצה של שרון) - האם לדעתך מדובר בנימפומנית כמו שהיחצנים טוענים?
yellow horny (לקוח קבוע של שרון) - האם מדובר בנימפומנית?
לומברוזו (לקוח ותיק מאד של שרון) - האם מדובר בנימפומנית כמו שהיחצנים טוענים?

ושוב כוסמין - הטענות הן נגד היחצנים ולא נגד שרון (שחבל שלא משכילה להבין שהם סתם הורסים לה עם סיפורי האלף לילה ולילה שלהם).

וכן כוסמין - מצווה לחבוט ביחצנים בפורום סקס!
[QUOTE=gunner]
יחצנים - לא לקפוץ. אתם לא נחשבים. מיניתם עצמכם ליחצנים? זה כמו שתמנו עצמכם לשקי אגרוף.
נא לא להתלונן על החבטות. הן חלק מהתפריט שלכם.
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”