כ בת ימית מבוגרת - דף 8 - סקס אדיר

בת ימית מבוגרת

72
כפותיים קיבלת את בפרטי
מהיום תהייה אחראי ותעביר לכולם
דרך אגב מה זה כפותיים שתי כפות ?או שתי כפיות
דרך אגב השבוע היא היתה עם החברה שלה זה היה כמו גן עדן המבוגרות האלו שכחו את מה שאני עוד לא יודע כמו סרט כחול אחת מוצצת את הזין והשניה את הביצים ומתחלפות כשאתה אומר להן אני כותב כאן מנסיון ניתן להגיע לסקס איתה אחרי כמה פעמים והיא בת זונה בסקס

נ.ב כפותיים היקר כששולחים לך הודעה פרטית פה באתר השולח יודע אם קראת או לא
אפשר לענות ב"תודה"לא קורה כלום

כוסמין2013-10-11 13:44:34
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

בת ימית מבוגרת

75
גם אני החלטתי לבקר את לנה (זהו שמה ולא לולה). התקשרתי בסוף היום כדי לקבוע איתה פגישה והיא ענתה מיד. ביקשתי יום ושעה שנוחים לי, אך היא אמרה לי "תתקשר כשתהיה במקום" וניתקה. התקשרתי שוב כדי להודיע לה שאני מגיע מרחוק ולכן מעדיף לקבוע מראש שעה. קבענו לשעה מסויימת וביקשה שאתקשר חצי שעה לפני. הגעתי לכתובת שמסרה לי ליד הטיילת בבת ים והתקשרתי מספר פעמים עד שענתה. הזכרתי לה שקבענו לשעה מסויימת ואז אמרה לי שהיא עסוקה ושאבוא רק עוד שעה. בלית ברירה, עשיתי סיבוב בטיילת של בת ים כדי לשרוף את הזמן. כשהגיעה השעה היעודה, התקשרתי והיא אמרה שהיא מתעכבת, אז אמרתי לה שאחכה לה בכניסה לבניין. מכיוון שלא ידעתי איך היא נראית בדיוק, המתנתי במיקום שבו היא תבין שאני ממתין דווקא לה. עברו מולי מספר נשים שמתאימות לתיאור הכללי שלה שמופיע פה. אחרי כחצי שעה איחור התקשרתי שוב והיא אמרה שהיא כבר בבית ורק אז נכנסתי. שימו לב, עמידה בזמנים זה כנראה לא הצד החזק שלה.

לנה היא בחורה בסוף שנות הארבעים להערכתי, ממוצא רוסי, גבוהה יחסית, שזופה מאוד בשיזוף יפייפה בכל הגוף, שיער אדום (לא בלונדינית כמו שכתבו פה), פנים נאות, שפתיים מודגשות, חזה גדול אך סיליקוני, בטן קטנה ותחת מדהים.

העברית שלה סבירה וניתן לתקשר איתה. ביקשתי טיפול של שעה ונעניתי שאי אפשר, כי כבר יש לה תור לכל היום. סיכמנו על 200 ש"ח לחצי שעה שכוללת בודי ומציצה שאותם שילמתי מראש.

התקלחתי בזריזות ונשכבתי על המיטה המתקפלת. היא התפשטה לחלוטין, שאלה מה אני מעדיף ועניתי ששמן ואז היא החלה בעיסוי בהחלט נמרץ ומקצועי. מהר מאוד הגיעה לאזור שכולנו אוהבים והשקיעה שם עבודה טובה. ביקשה שאתהפך והחלה במציצה מושקעת בליגה בינלאומית עם עבודת יד קלה. נתנה לי ללטף אותה בכל גופה ובהחלט נעים ללטף את גופה החלק. פיתחנו שיחה קלה והיא בהחלט אישיות מעניינת. ניתן לנשק אותה, אך היא לא מנשקת בחזרה. עלתה עליי לבודי נחמד והשקיעה מעצמה. אני תמיד זקוק להרבה זמן כדי לגמור ומסגרת הזמן הלחוצה הזו לא איפשרה לי זאת. הודעתי לה על כך והלכתי להתקלח.

נפרדנו לשלום, לא לפני שהיא הודיעה לי שישנה מעסה בשם אוקסנה, שהיא חברה טובה שלה שמקבלת באיזור באר שבע. לצערי לא היה לה את המספר שלה זמין באותו רגע. אם מישהו מכיר מי הגברת ומה מספרה, אשמח לקבל !

לסיכום: חוויה מעניינת וזולה יחסית עם פוטנציאל לעוד בתוספת זמן הכרחית.
יחס גורר יחס

בת ימית מבוגרת

77
אכן לולה
ובבקשה אל תקלקלו אותה היא מבקשת 200 ל45 דקות לא משנה כמה תישארו העיקר שלא יעלה לה השתן
לגבי אוקסנה זו עוד לנה אחת שהיתה מקבלת ברחוב החשמונאים בבת ים עם הקול הצרוד

כוסמין2013-10-17 14:43:07

בת ימית מבוגרת

79
הרגשתי אחריות מכיוון שאני פתחתי את הפוסט פה
אז ככה בפעם האחרונה שהייתי איתה היתה מישהי חדשה תקתקנית בנשמה שסחפה את לנה איתה אני מציע שמי שהולך ויש איתה מישהי עם שיער שחור קצר לבקש להיות לבד עם לנה
עם לנה נימצאת עם עוד בחורה בשם לנה אחלה רק תהנו

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”