למרות שלאחרונה נעלמתי מהאתר בגלל שמצאתי אהבה...
אבל לגופו של עניין
לשאלת כל החברים החדשים וה"תמימים" שבסך הכל רוצים מספר טלפון..
אז כן!!!
יש טעם לפגם שבהודעה הראשונה אתם מבקשים טלפון
קודם תתרמו
תספרו חוויות
תכתבו דברים חדשים
ואז
אחרי שיהיה לכם קרדיט כלשהו של מדווחים אמינים
רק אז אתם רשאים לבקש מספרי טלפון
ואם כל מה שאתם עושים זה לדגום בחורות שכבר כתבו עליהן כאן..
אז לא צריך אתכם!!!
נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה
252צעיר לנצח איזה מזל שאתה לא מנהל הפורום ולא אתה קובע אם צריך אותנו או לא תאמין לי שהאחרון שיקבל מספרי טל של פרטיות יהיה אתה אני חושב שבגלל שקיבלת איזה כוכב ליד השם משתמש שלך האף קצת עלה לך למעלה ואל תשכח שגם אתה היית בזמנו חדש בפורום אז כל מה שנותר לי להגיד לך זה תהנה אם האהבה שמצאת וואל תתיימר להיות יועץ של ההנהלה כי אני בטוח שלא תתקבל כי גם המון דיווחים אין לך פה בפורום אלה יותר בקשות של מספרי טל מאחרים אם שכחת תכנס לתכתובות שלך ותראה
כל מה שביקשנו אני וקודמיי זה מס טל ולא שתשלם לנו על התענוג
כל מה שביקשנו אני וקודמיי זה מס טל ולא שתשלם לנו על התענוג
253[QUOTE=Roni1001] צעיר לנצח איזה מזל שאתה לא מנהל הפורום ולא אתה קובע אם צריך אותנו או לא תאמין לי שהאחרון שיקבל מספרי טל של פרטיות יהיה אתה אני חושב שבגלל שקיבלת איזה כוכב ליד השם משתמש שלך האף קצת עלה לך למעלה ואל תשכח שגם אתה היית בזמנו חדש בפורום אז כל מה שנותר לי להגיד לך זה תהנה אם האהבה שמצאת וואל תתיימר להיות יועץ של ההנהלה כי אני בטוח שלא תתקבל כי גם המון דיווחים אין לך פה בפורום אלה יותר בקשות של מספרי טל מאחרים אם שכחת תכנס לתכתובות שלך ותראה
כל מה שביקשנו אני וקודמיי זה מס טל ולא שתשלם לנו על התענוג [/QUOTE]
וואלה לא הייתי אף פעם מעז לפתוח פה על משהו הרבה יותר פז״ם ממני,
יש לך אומץ וזה יפה !
ובקשר לפרשייה שמסעירה את הפורום בימים האחרונים
שימו לב כל המשתמשים החדשים, אני חושב שהרבה יחשבו כמוני
אני חושב שזה טעות לחלק מספרי טלפון של בחורות פרטיות לכל אחד שחושק בהן
מכיוון שלמצוא פרטית זולה, ומוגדרת כאחת שנותנת מעצמה (נגדיר את זה ככה) זה קשה בימינו
לכן נגיד שנרשמים לפורום בכל חודש עשרות אנשים שלא תורמים (זאת אומרת שלא מסכנים את כספם מציאת מציאות חדשות אלא כבר דוגמים והורסים בחורות שדווח עליהם ) -למה הורסים? שאלה יפה
שימו לב בחורה עובדת הגיעה למצב הזה מחוסר ברירה נשאר (או מלצרות או זנות) זנות יותר כסף אז למה לא ? (רוב הנשים זו מחוסר ברירה או חוסר ידיעת השפה) קיצר הדבר היחיד שאישה עושה טוב זה לרוב לפתוח רגליים ולבשל .
עכשיו עם ריבוי הקליינטים מתחילה השחיקה של הבחורה וככה היא מתחילה לזלזל בעבודתה.
ונגיד שאני וותיק שרוצה לחזור לאחת שהדגמתי לפני חודשיים ומסתבר שאני מצאתי את ״המציאה הזו״
דיווחתי עליה ופיזרתי את המספר שלה רק למספר מועט של חברים והם לא שמרו על ״חילוק איטי״ של המספר ומסרו אותו לכל אחד ואחד
עכשיו שימו לב מה קורה פה :
מתרבים האנשים שהורסים בחורות, ולא תורמים חזרה וככה כולם מפסידים .
לתשומת לבכם כל המשתמשים החדשים צריך קודם לתת ואז לדעת לקחת
שתהיה שבת שלום .RC 2013-10-11 15:04:02
כל מה שביקשנו אני וקודמיי זה מס טל ולא שתשלם לנו על התענוג [/QUOTE]
וואלה לא הייתי אף פעם מעז לפתוח פה על משהו הרבה יותר פז״ם ממני,
יש לך אומץ וזה יפה !
ובקשר לפרשייה שמסעירה את הפורום בימים האחרונים
שימו לב כל המשתמשים החדשים, אני חושב שהרבה יחשבו כמוני
אני חושב שזה טעות לחלק מספרי טלפון של בחורות פרטיות לכל אחד שחושק בהן
מכיוון שלמצוא פרטית זולה, ומוגדרת כאחת שנותנת מעצמה (נגדיר את זה ככה) זה קשה בימינו
לכן נגיד שנרשמים לפורום בכל חודש עשרות אנשים שלא תורמים (זאת אומרת שלא מסכנים את כספם מציאת מציאות חדשות אלא כבר דוגמים והורסים בחורות שדווח עליהם ) -למה הורסים? שאלה יפה
שימו לב בחורה עובדת הגיעה למצב הזה מחוסר ברירה נשאר (או מלצרות או זנות) זנות יותר כסף אז למה לא ? (רוב הנשים זו מחוסר ברירה או חוסר ידיעת השפה) קיצר הדבר היחיד שאישה עושה טוב זה לרוב לפתוח רגליים ולבשל .
עכשיו עם ריבוי הקליינטים מתחילה השחיקה של הבחורה וככה היא מתחילה לזלזל בעבודתה.
ונגיד שאני וותיק שרוצה לחזור לאחת שהדגמתי לפני חודשיים ומסתבר שאני מצאתי את ״המציאה הזו״
דיווחתי עליה ופיזרתי את המספר שלה רק למספר מועט של חברים והם לא שמרו על ״חילוק איטי״ של המספר ומסרו אותו לכל אחד ואחד
עכשיו שימו לב מה קורה פה :
מתרבים האנשים שהורסים בחורות, ולא תורמים חזרה וככה כולם מפסידים .
לתשומת לבכם כל המשתמשים החדשים צריך קודם לתת ואז לדעת לקחת
שתהיה שבת שלום .
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״
254[QUOTE=RC] קיצר הדבר היחיד שאישה עושה טוב זה לרוב לפתוח רגליים ולבשל .
[/QUOTE]
[/QUOTE]
כן - RC הוא פמיניסט ידוע... 

בואו ואספר לכם משהו על RC שרובכם בטח לא יודעים:
RC הוא מגבניק - את זה כולם יודעים, אבל ידעתם שלפני זה RC היה חוקר במצ"ח?
יום אחד RC נקרא לחקור תאונת דרכים בין קצין ולבין חיילת.
החיילת פונתה לבית החולים בעוד הקצין פונה הביתה עם שריטות קלות.
RC החליט להתחיל קודם בחקירת החיילת ועשה דרכו לתל השומר.
כשהגיע לבית החולים גילה שהחיילת סובלת משברים בשני ידיה (לא יכולה לבשל המסכנה
) וב - 120 תפרים סה"כ במקומות שונים בגוף.

RC איחל לחיילת רפואה שלמה ושאל אותה אם היא נפגעה גם ברגליה (רצה לוודא שאם היא לא יכולה לבשל, לפחות שתוכל לפתוח את רגליה
).

RC ביקש מהחיילת לספר לו מה קרה והחיילת ספרה לו שהיא עמדה עם רכבה באור אדום וכשהאור התחלף לירוק, היא החלה לחצות את הצומת.
כשהיתה באמצע הצומת, ראתה את רכבו של הקצין שועט לעברה במהירות מטורפת (כך לדבריה), עובר באור אדום ונכנס בעוצמה ברכבה. היא איבדה את ההכרה והתעוררה בבית החולים.
RC רשם את דבריה של החיילת, הודה לה ואיחל לה שוב רפואה שלמה.
בדרכו לרכבו, חייג RC לקצין ושאל אותו מתי יהיה לו נוח להפגש - הקצין ענה לו שהוא בביתו ו RC מוזמן להגיע מתי שירצה.
RC נכנס לרכבו, הכניס את כתובתו של הקצין בנווטן ויצא לדרך.
תוך חצי שעה הגיע RC לביתו של הקצין ושמח לגלות שהקצין משחק עם ילדיו בחצר, מרגיש טוב וחוץ מכמה שריטות לא סובל משום בעיה חמורה.
הקצין בקש מאשתו להכין ל RC לימונדה ושניהם ישבו למתן עדות.
RC ביקש מהקצין: 'ספר לי מה קרה'.
הקצין סיפר ל RC שהוא מיהר מאד לפגישה עם הרמטכ"ל בקריה, נסע במהירות של 120, חצה את הצומת באדום ונכנס ברכבה של החיילת שחצתה את הצומת באור ירוק.
RC הודה לקצין, סיים את כוס הלימונדה וחזר לרכבו.
משם נסע RC חזרה לבית החולים, בכדי למסור לחיילת את ממצאיו.
הוא הגיע אל חדרה של החיילת ואמר לה: 'את צודקת, הכל התרחש בדיוק איך שסיפרת לי'!
יופי ענתה לו החיילת - אז אתה תדווח למצ"ח שהקצין אשם בתאונה ולא אני?
מה פתאום? ענה לה RC - בדו"ח שלי אכתוב שאת אשמה בתאונה.
אבל איך? שאלה אותו החיילת - אם אתה אומר שהקצין אישר את דבריי, איך זה יכול להיות שאני אשמה? 

ואז ענה לה RC - מה בכלל עשית מחוץ למטבח? 

'ולפרשיה שמסעירה את הפורום בימים האחרונים' (נגנב מ - RC):
חברה - ההרשמה לפורום היתה סגורה במשך חודשים רבים.
יש שני שרשורים בפורום שהמדווחות בהן מאד מסקרנות אנשים (השרשור הזה והשרשור על שרי מבני ברק).
בשני השרשורים אי אפשר לציין מספר טלפון בפומבי והדרך היחידה של אורח שקורא בפורום להגיע לאותה נותנת שרות, היא להרשם לפורום.
הם במשך חודשים מפנטזים איך הם יורדים לאיריס, מזיינים אותה בתחת ועושים איתה ככל העולה על רוחם וכל זאת תמורת סכום סמלי.
הם מפנטזים על השדיים הענקיים של שרי מבני ברק (שאפילו gunner שראה ציץ אחד או שניים בחיים שלו, לא מפסיק לדבר עליהם).
אז סוף סוף ההרשמה נפתחה
הם סוף סוף יכולים לבקש את המספר.

אז חלק מהם כנראה עשו זאת בהודעות פרטיות וחלקם עשו זאת כאן בשרשור.
אם אני הייתי צריך מספר של מישהי, הייתי מבקש אותו בהודעה פרטית ממי שאני יודע שיש לו.
אבל שטויות - מה הביג דיל? איזה אסון כבר קרה? אז הם בקשו אותו פה בשרשור וכן - הם עדיין לא דיווחו על אף בחורה. אז מה?
במקום להוכיח אותם ולתת להם הרגשה לא נעימה, שלחו להם את המספר במידה ויש לכם אותו.
שימו עצמכם במקומם.
תאמינו לי שרובם יהיו אסירי תודה וירוצו לדווח אחרי שיפקדו את הבחורה (ובשיטה שלכם אתם מוציאים להם את הרוח מהמפרשים).
אל תשכחו שאנשים קוראים את המנטרות - 'אני אשחרר את המספר רק למי שיש לו דיווחים בפורום'.
אז חלקם מן הסתם חוששים שבתור משתמש חדש עם 0 הודעות, לא יקבלו את המספר, אז הם מעדיפים לרשום את זה פה, בתקווה שמישהו ישלח להם.
בקיצור - אל תהיו רעים

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
255אני חושב שייש הרבה צדק בדבריך אבל אני חושב שגם החדשים צריכים לדעת לבקש וגם להגיד תודה אני אישית נותן בלי הבחנה ורק חלק אומרים תודה לא שייש לי את הידע שלך אבל נימוס אלמנטרי לא יזיק
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
256כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
257אהבתי את הסיפור שלך קישקשתא הוא מזכיר לי משהו מהעבר סכסוך בין שני בני מיעוטים.
חחחחחחחחחחחחחחח לא הפסקתי לצחוק שקראתי אותו ,
ובקשר ״לפרשייה״ אפשר למצוא נקודה למחשבה בדברייך .
נ.ב: (אני שונא שקוראים לי מגבני״ק כי אני לא... (קשה להסביר)
שבת שלום .RC 2013-10-11 20:44:06
חחחחחחחחחחחחחחח לא הפסקתי לצחוק שקראתי אותו ,
ובקשר ״לפרשייה״ אפשר למצוא נקודה למחשבה בדברייך .
נ.ב: (אני שונא שקוראים לי מגבני״ק כי אני לא... (קשה להסביר)
שבת שלום .
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״
258אתה לוט"ר.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
259עם כל הכבוד לניפומנית מפ"ת...ויש כבוד היא באמת עושה טוב להרבה גברים, אבל אל לנו להתבלבל היא עושה זאת בשביל הכסף, אבל עושה זאת בחוכמה גדולה יותר מחברותיה לענף, ועובדה שהשרות הליברלי וסקס המגוון שהיא נותנת, ועם חיוך, ועוד עושה רושם שהיא נהנת מזה אפילו ברמה של ניפומנית, הרי זה עובד ומביא הרבה לקוחות, אבל מה ששונה ממנה לניפומניות שאני הכרתי (סה"כ 2) בעבר, ולמרות שיכלו הן לא ממש גבו על זה כסף, כי הן סה"כ רצו מין מזדמן טוב בתדירות גבוהה, ולא עניין אותם מקצוע הזנות, ואפילו נרתעו מזה לטענתן, למרות שקיבלו מתנות נדיבות מהבחורים שהיו איתן, שזה היה לרוב לאחר המפגש הסוער, אני לא נגד זה שזכותה לעשות מזה כסף, אבל אף פעם לא שמעתי למשל על מישהוא שהיה אצלה ולא בתשלום... נקודה למחשבה... אם תנסו להפגש איתה לא למתרת המין הטוב ולא וללא תשלום, אז תיווכחו עם הבחורה אכן ניפומנית או נותנת שירותי מין ממולחת, אגב לא לבקש טלפונים זה היה ממזמן, מה גם שהיו מחליפות פרטנרים כל הזמן, ורוצות תמיד בחורים חדשים,