כ רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן) - דף 25 - סקס אדיר

רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן)

242
[QUOTE=shai_hd]אנאלי? אנאלי?! אנאלי!!!
למי, לך?
אם אני זוכר נכון ניקול נרתעת אפילו ממגע באיזור ההוא...
האם מדובר בשירות חדש שלה או פנטזיה שלך?
[/QUOTE]

הדבר היחידי שציינה בפניי שהיא נרתעת ממנו הוא הכנסת אצבעות.
אני לא יודע אם זה שירות חדש שלה (ביקרתי אצלה לפני 3 חודשים) או פשוט משהו שהיא עושה רק עם כאלה שמתאימים לה מבחינת גודל וכימיה בסקס. אני גם לא שאלתי, זה קרה באופן ספונטני לחלוטין.

ולגבי פנטזיות שלי, אז תאמין לי שהן בד"כ על בחורות שנראות טיפה יותר טוב ממנה. קריצה

244
בטח שביקשה תוספת - שאשאר איתה עוד חצי שעה! Tongue קריצה

וברצינות...

אני חושב שמה שקרה לי עם ניקול היה שילוב של כמה דברים...חוסר נסיון או נאיביות מצידי (לפניה הייתי רק עם ויקי המתוקה), "כימיה טובה במיטה" (להגדרתה) וגודל כלי לא מאיים.
החוסר נסיון בא לידי ביטוי בזה שלא שאלתי על אנאלי לא בטלפון ולא בשיחה הקצרה שהיא עושה לפני -- שבה היא שואלת על הגבולות שלך ומזהירה אותך שאם תקרב את האצבע שלך לאחד החורים שלה היא תעקור לך את העיניים (לא לציטוט). כל מה שהיה לי בראש זה רימינג ונשיקות עמוקות (כן, גם איתה) ועל זה היא נענתה בשמחה. אגב, אני כמעט משוכנע שהיא גם לא הזכירה את הנושא של האנאלי, אחרת לא הייתי מתקרב לשם.

וזה באמת היה ספונטני...
היינו בתנוחה מסיונרית לקראת הסוף, שנינו מיוזעים וכנראה שהתחלתי לאבד את תחושת החיכוך. בלי לחשוב יותר מדי הוצאתי מחור אחד והחלקתי בעדינות לזה שמתחת - נכנס כמו גדול (או לא ממש גדול, תלוי איך מסתכלים על זה), והמשכנו באותה תנוחה עד הגמירה המיוחלת שלא איחרה לבוא. כל הסיפור ארך כחצי דקה.
עכשיו אני תוהה אם לערוך את ההודעה המקורית שלי...

245
מה שבטוח - מיום א' ניקול תצטרך להתמודד הרבה עם בקשות ושכנועים לאנאלי וב - 'למה לג'יימס כן ולי לא'.
[QUOTE=ג'יימס דין]
היינו בתנוחה מסיונרית לקראת הסוף, שנינו מיוזעים וכנראה שהתחלתי לאבד את תחושת החיכוך. בלי לחשוב יותר מדי הוצאתי מחור אחד והחלקתי בעדינות לזה שמתחת - נכנס כמו גדול
[/QUOTE]
ג'יימס - סתם ככה? אפילו בלי חומר מסכך? (ועוד אצל אשה שלא מורגלת באנאלי ומאד נרתעת מכך)?
קישקשתא2013-10-11 19:50:58
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

246
[QUOTE=קישקשתא] ...ג'יימס - סתם ככה? אפילו בלי חומר מסכך? (ועוד אצל אשה שלא מורגלת באנאלי ומאד נרתעת מכך)?[/QUOTE]לא בכדי היא נרתעת -אמרה לי בזמנו שיש לה בעיה מסויימת לא סימפטית בחור שמאחור (לא לדאוג, זה לא מדבק), ואני מאמין שדיברה אמת

250
תהרגו אותי אבל לא מבין איך אתם מסוגלים להתנשק צרפתית עם בחורה שלפני רגע ליקקה לך את התחתShocked. מה לך..עוד 10 לפניך היא קדחה להם טוב טוב בחור .
אני אישית לא מסוגל לטעום את החרא שלי ובטח ובטח (ובעעעעעעעע עצבני Dead) לא של אחרים.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”