כ דורין - סקס אדיר

דורין

1
שלום לכולם,
זהו הדיווח הראשון שלי על בחורה שלא ניראלי שמופיעה באתר.

אז שמה הוא דורין,

דרך בן צבי בתל אביב, בתחנת אוטובוס שלפני התחנת דלק ''סונול''.
אם אין לכם ג'יפי'אס שעומדים ברמזור של הר ציון פינת קיבוץ גלויות ממשיכים ישר, ניראלי שהכביש עולה על מן גשר כזה ואז יש ירידה, וברמזור פונים שמאלה אתם תראו תחנת אוטובוס יחסית ארוכה בצד ימין (ואם ממשיכים ישר יש תחנת דלק סונול), דורין אמורה להיות שם.

שעות עבודה:
לפי מה שטוענת, עובדת כל היום בשעות הערב, אין לה ממש שעות קבועות אבל היא טוענת שהיא שם כל יום. אני יודע שבשת היא נמצאת, לא יודע לגבי ימי שישי..
אני דגמתי אותה כמה פעמים מתי שהו בין 22:00 ל24:00, אבל שוב, זה משתנה ותלוי בה.

איך היא נראית?:
אני מאמין שהיא בסביבות ה40-45, רזה גובה ממוצע, שיער שחור ארוך בדרך כלל אסוף, ציצי בינוני אפילו קטן. עור בהיר יחסית אפילו קצת לבן, נראית סבבה בסה''כ. היא לבושה כולה בשחור.

השירות:
קודם כל, אני חייב לציין שהיא בחורה נורא חמודה, חייכנית, אין לה סרסור או משו היא עובדת לבד, לא מכריחים אותה לבוא לאוטו כמו כל הקוקס בתל ברוך ולהגיד לך: ''מה קורה מאמי''..
הייתי כבר עם כמה זונות בחיים שלי ובדרך כלל לא היה לי יותר מידי על מה לדבר איתן, איתה אני פשוט יושב באוטו אחרי שגמרתי ומדברים קצת על הכל במשך איזה 10 דק רבע שעה.סיכום: בחורה ממש חמודה!

לוקחת 50 שח למציצה, 100 לזיון. אפשר מציצה חשופה ב100 במקום ב50.
בכמה פעמים שהייתי אצלה לא זיינתי אותה מסיבות אישיות, אז אני יכול רק להגיד לכם איך המציצה.
קודם כל היא מתחילה בנשיקות על כל הגוף וליקוק פטמות שנורא נורא מחרמן (היא עושה שם משו עם הלשון פסיכי ), מלבישה גומי ומתחילה במציצה איטית ועדינה, לא ממהרת, לא לוחצת עליך לגמור, לוקחת את הכל ברגוע, בקיצור מציצה טובה מאוד !

היא לא נראית לי מוכרת יותר מידי משום שלא עובדת בהר ציון, אני גיליתי אותה במזל אחרי ערב כושל בהר ציון שלא מצאתי כלום, אז לשמור עליה בבקשה קריצה

דורין

4
סופרמן עד שכתוב פה דיווח טוב הרסת את הכל עם השאלות שלך...
סופר תמיד אתה נופל... מה יהיה איתך מתיי תלמד לטוס?

UMA2013-10-12 12:30:48
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

דורין

5
הורמוני הריון(אף אחד לא ביקש ממך להתערב)מה נהיית קישקשתא 2 ,מתי תלמדי לא לשחק ברגשות של אנשים ג'ניה ?

ולצחוק עליהם,דוגמת חרמני ?

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

דורין

8
סופרמן ידידי אתה עם מעל 2000 הודעות הייתה צריך להיות על דרך המלך כבר ולא תחת פיקוח .. לא יודע איך הגעתה למצב הזה...וחבל שכך... כנראה שלא אוהבים פה אנשים חופרים.. לדוגמא על דורין.. סע ותראה מי זו הבן אדם נתן כתובת מדויקת.... ועזוב בבקשה את היחסים לכאורה שלי ושל ז׳ני את הטעויות שלי כבר עשיתי... בקשתי השהייה זמנית להירגע קצת .... נקווה שיבינו את זה..

דורין

9
[QUOTE=Stripper Janet]

סופרמן עד שכתוב פה דיווח טוב הרסת את הכל עם השאלות שלך...
סופר תמיד אתה נופל... מה יהיה איתך מתיי תלמד לטוס?

[/QUOTE]
ג'ני, לא לעניין בכלל!
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”