כ טיפול מושקע משתי נימפות - סקס אדיר

טיפול מושקע משתי נימפות

1
סיפור כללי:
בשנים האחרונות התחלתי לחבב את קונספט הפיפ שואו, תשלום סביר, כוסית או שתיים, גמירה מהירה ונעימה.
לפני זמן מה יצאתי כהרגלי ביום חמישי לסיבוב זיונים, החלטתי לפתוח עם גמירה מהירה באחד המועדונים בתובל ולהמשיך לזיון מושקע יותר במקום אחר.
בחרתי לדלג על התותי פרוטי הפחות מושקע בלשון המעטה (למרות שלפעמים יש שמה מציאות יפות), ונכנסתי לקברטו.
הופתעתי לטובה. המון כוסיות ברמה גבוהה ישבו על הספות והמקום היה ריק יחסית, ישר שנכנסתי צדה את עיניי בלונדינית בעלת חזה מרשים שישבה בחדר מבוא ועישנה סיגריה, המשכתי הלאה ובחרתי בבלונדינית אחרת בעלת חזה יפה לא פחות ופנים של דוגמנית סוג ב׳
כשלפתע החלטתי להוסיף גם את הבחורה שעישנה בחוץ. סימנתי לשתיהם שאני מעוניין, הפנו אותי לחדר מתאים, 50 שקלים הועברו לבעלים ו-50 לכל אחת מהם. שקלתי לתת גם טיפ אולם לאחר ניסיון של עשרות פעמים בפיפ שואו לסוגיו כאשר פעמים רבות מתוכם היו עם מספר בחורות יחד, למדתי שנתינת טיפ לרוב כזריקת הכסף לים, השירות לא ישתנה במידה רצינית כלל.

מפגש ואקט:
נכנסנו לחדר ונשארתי לעמוד תוך כדי שאחת מהם מפשיטה אותי והשני מלטפת את כתפיי, הושיבו אותי על הספה המפורסמת והתפשטו בעצמם עד התחתונים, ביקשתי שיורידו הכל ואכן כך עשו.
כל אחת מהם מצד אחר התחילה למזמז וללטף תוך שאני מלטף את החזה המבורך של שניהם במקביל.
הבחורה בעלת החזה הגדול יותר החלה לשפשף לי את הזין תוך שאני מורה לשנייה ללטף לי את הביצים, כמה דקות של כיף ומחשבות שאם יש גן עדן ככה הוא נראה והשפרצתי לכל כיוון.

אחרי והערות:
לסיכום היה שווה בהחלט 150 ₪ אחזור כתמיד.
הבנות היפות להערכתי נמצאות בעיקר בערבים ובסופ״ש.

טיפול מושקע משתי נימפות

3
[QUOTE=meninblack]אם לזה אתה קורא ניפמות....מבולבל[/QUOTE]
הגדרה לנימפות מתוך ויקיפדיה:

״הנימפות מתוארות בדרך כלל כנערות צעירות ויפות, חובבות מחול, מוזיקה״- מה חשפניות עושות אם לא (סוג של) מחול ומוזיקה?!

״כשכעסו, בדרך כלל בעקבות נזק שנגרם לביתן, הן נהפכו למסוכנות.״ - ניסית פעם לעצבן חשפנית ולהרוס לה את הבית? :)

טיפול מושקע משתי נימפות

6
[QUOTE=sexlover]יפה כתבת. אני מת על זה ויש לי כמה הרכבים שווים
150 ש״ח שתי בנות. עשר דקות בגן עדן
הכי שווה בעולם. עשיתי את זה כבר 4-5 פעמים בלפחות 3 הרכבים שונים
[/QUOTE]
כמוני כמוך.
כל פעם שחשקה נפשי בפורקן מהיר ונעים אני עוצר למספר דקות, אמנם זה קצר אבל במחיר זול ולרוב הבנות יפות יותר.
נ.ב
בעבר הייתי נוהג לקיים אורגיות בתל ברוך, בסכום של 200₪ אתה יכול ליצור אורגיות מעניינות...

בימבה2013-11-06 10:25:20

טיפול מושקע משתי נימפות

7
[QUOTE=בימבה]
כמוני כמוך.
כל פעם שחשקה נפשי בפורקן מהיר ונעים אני עוצר למספר דקות, אמנם זה קצר אבל במחיר זול ולרוב הבנות יפות יותר.
נ.ב
בעבר הייתי נוהג לקיים אורגיות בתל ברוך, בסכום של 200₪ אתה יכול ליצור אורגיות מעניינות...

[/QUOTE]

אורגיות בתל ברוך? איך בדיוק??
אתה מדבר על נערות בכביש?
היית מעלה שתיים יחד? :)
או מעלה אחת..מעלה בפניה את הרעיון ויחד הולכים לחפש את הזוכה המאושרת?
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!

העם דורש זרע איכותי!!

טיפול מושקע משתי נימפות

10
[QUOTE=elady]הייתי שמח לדעת מה השם של המקום כתובת ושעות פתיחה! שבת שלום לכולם[/QUOTE]
זה נמצא ברחוב תובל במתחם הבורסה ברמת גן. פשוט הקש ב-gps רחוב תובל רמת גן, זהו רחוב קצר ולאורכו מצויים שלושה פיפ שואו.

[QUOTE=סימפטי]
אורגיות בתל ברוך? איך בדיוק??
אתה מדבר על נערות בכביש?
היית מעלה שתיים יחד? :)
או מעלה אחת..מעלה בפניה את הרעיון ויחד הולכים לחפש את הזוכה המאושרת?
[/QUOTE]
כן. אני מדבר על נערות בתל ברוך.
ואיך בדיוק אני מזיין? או איך נכנסות 2 ברכב??
לרוב לפני שהייתי מעלה נערה, הייתי שואל לדעתה ואז, או שהיא הייתה ממליצה לי על מועמדת או שהייתי בוחר בעצמי.
קיימתי שמה כ-10 אורגיות שונות... אתה מוזמן לנסות בעצמך. כמעט ולא נתקלתי בסירובים.

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”