כ התאגיד הבת ימי - דף 2 - סקס אדיר

התאגיד הבת ימי

11
היום היו פרסומים שעל פי דוח"ות האו"ם הבעיה כבר לא קיימת בארץ.הבנות מבת ים חופשיות,יש להן מחשב ואינטרנט והן יוצאות לא רק לים אלא גם לטיולים בארץ.רובן גם רוצות לחזור לארץ.נכון שהבחירה בזנות היא בגלל כורח,אבל זה נכון לגבי רוב התעסוקות.גם הפמניסטיות האדוקות שצועקות :סחר,כפיה,אונס!,היו רוצות לעבוד במשהוא אחר.העניין הוא שהאלטרנטיבה לצעקות היא מציאת עבודה א-מ-י-ת-י-ת ולכן נמשיך לשמוע אותן,ולא משנה המצב בשטח.בקיצור,אם ניתן כבוד לבנות,זה יואיל יותר מאלפי פמניסטיות צעקניות.

התאגיד הבת ימי

12
סליחה שאני מקפיץ את הפוסט,אבל במהלך השבוע הזה הייתי בדירה בבת ים,קיבלה אותי בחורה כוסית,יפה בפנים וגם בגוף,מהשיחה שלה הבנתי שיש לה חוב של הרבה כסף ברוסיה או באוקראינה,לא יודע מאיפה היא,היא גם אמרה שהיא לא יודעת אם תחזיק מעמד שלושה חודשים למרות שציינה שזה בהסכמתה.אני רוצה להגיד דבר אחד,עוד מתקופה של תחילת האלפיים הייתי הולך אליהן ותמיד הייתי נתקל בסיפורים העצובים שהבנות סיפרו לי(מה שמצביע על העובדה שהיא לא רוצה לעבוד מרצונה)למה ומתי הן מספרות את זה?כשהן לא עובדות בזה בהסכמתן,למרות שהבת ימית שהלכתי אליה סיפרה לי שהיא עובדת משתיים בצהריים ועד השעות המאוחרות של הלילה,אמרה שהיא לא יוצאת מדירה,השבתי לה שזה באסה ככה,ממש כמו כלה,והיא ענתה שאין פה עבדות,אבל לי זה נראה שהבחורה סגורה בדירה ללא אישור לצאת,לטענתה לא רוצה להפסיד לקוחות,היה גם משהו עצוב בפנים שלה למרות שאמרה שהייחס מהבעלים שלהן הוא סוף הדרך.מה אני אגיד לכם?בחורה שרוצה לעבוד לא תספר על בעיות,כי לא תרצה להבריח לקוחות,ואם היא כן מספרת על הבעיות אז סימן שהיא רוצה לעבוד כמה שפחות מה שמצביע על זה שאלוהים יודע אם היא מקבל כסף כמו שמגיע לה,אני אישית לא יודע אם אלך ספציפית אליה,אמרה גם שהבעלים עוקבים אחרי הפורום על הבחורה,שאלה אותי מה כתבו עליה כמה פעמים בפרטי פרטים,מה שמצביע על זה שכנראה מפחדת שיהיו תגובות לא טובות ואז תקבל על הראש,בקיצור אין לדעת במאה אחוז מה יש מאחורי הקלעים.
בחורה צריכה להזדיין כל עוד רוצים אותה,אחרת יהיה מאוחר
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”