כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 54 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

531
[QUOTE=yellow-horny]אני קורא לא מתלהב אבל קורא![/QUOTE]
[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=administrator] [QUOTE=פררו רושה]אשמח לקרוא את חוות דעת יתר חבריי הפורום היקרים על הדברים האחרונים אותם כתבתי , לטוב ולרע, אתם יכולים להפציץ חופשי חופשי.
כפי שכתבתי אין בכוונתי להגיב יותר למשתמש מעליי.
דבריכם יתקבלו בברכה.
חג שמח.

[/QUOTE]

אבקש שתרגיע את הבקשות שלך
את התגובות על מה שאתה עושה אני מקבל בה"פ אצלי וזה מעורר זעם לגולשים

עדיף באמת שלא יגיבו כאן את מה שהם באמת חושבים על הדברים שלך
אני לא אוהב חירחורי ריב ובטוח לא מעוניין שגם חברי הפורום יכנסו לזה.

[/QUOTE]
אתה מבין פקושה? נסה לקרוא בין השורות...
כפי שכבר ציינתי בעבר - אתה משתמש סוג ב' - הסיבה היחידה לכך שאתה עדיין נמצא אתנו,
היא העובדה ששרון משלמת על זה (המודעות בסקסאדיר).
לנסות ולפתוח בתחרות פופולריות ולהזמין אנשים לכתוב מה הם חושבים עלייך - זאת טעות מרה.
לא סובלים אותך ואת 'פועלך' בפורום ואם לא המודעות ששרון משלמת עליהן - הפורום כבר מזמן היה מקיא אותך מקרבו.
אז תתפנה לך בבקשה לכתוב את הפנטזיה השבועית שכמו שצעיר לנצח ציין, אף אחד לא קורא
(טוב נו, אולי חוץ מ - yelllow horny) ושב בשקט!

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

532
בואו נעשה משחק סימולציה.
נניח. כן?
רק נניח שיום אחד אנחנו יושבים בבית קפה וידיד שלכם נכנס פנימה, רואה אותנו ומבקש להצטרף ומתחילים לקשקש על הא ועל דא.
לפתע נכנס מאן דהוא לבית הקפה ומתיישב ליד שולחן לבדו ומזמין לעצמו קפה.
הידיד שהצטרף אלינו, רואה אותו, מבליע חיוך ובקריצה שואל אותנו:
- "אתם יודעים מי זה, נכון?"
- "לא. אין לנו מושג".
- "וואלה?" הוא שואל. ואז מייד עונה - "זה LAVELLE הלבלר של שרון מהפורום".
- "וואלה..." אנחנו עונים.

עכשיו הפרשנות האישית נתונה לכל אחד מכם לחשוב על התרחיש הזה, ומה היה עובר לו בראש לו היו מפגישים אותו פיזית עם הדמות הזו שקוראת לעצמה כך.
אשאיר לדמיונכם הפרוע מה היה עובר לי בראש, לו הייתי נתקל בו בידיעה שזה הוא.

I fart in your general direction

533
נראה לך שיש לו זמן ללכת לבתי קפה? Wacko
שפוט של זונה שכל חייו סובבים סביב ליחצן אותה - זה מה שהוא עושה עם החיים שלו האומלל. בכי
אני לא רוצה להיות במקומו ביום שהוא יקלוט איזה אידיוט הוא היה ואיך הוא בזבז את החיים שלו על הפארסה הזאת.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

534
אני רוצה לצאת שנייה מה"קופסא"אני לא יודע אם מכירים אותו פה
אולי הבחור גם נכה פיזית הרי ברור שייש פה איזו בעיה עם ההערצה לשרון
דמיינתי לעצמי את הסיטואציה של גאנר בבית הקפה רק שהוא נכה על כסא גלגלים ורק מפנטז ולא עושה כלום
נקווה שלא
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

535
[QUOTE=gunner]בואו נעשה משחק סימולציה.
נניח. כן?
רק נניח שיום אחד אנחנו יושבים בבית קפה וידיד שלכם נכנס פנימה, רואה אותנו ומבקש להצטרף ומתחילים לקשקש על הא ועל דא.
לפתע נכנס מאן דהוא לבית הקפה ומתיישב ליד שולחן לבדו ומזמין לעצמו קפה.
הידיד שהצטרף אלינו, רואה אותו, מבליע חיוך ובקריצה שואל אותנו:
- "אתם יודעים מי זה, נכון?"
- "לא. אין לנו מושג".
- "וואלה?" הוא שואל. ואז מייד עונה - "זה LAVELLE הלבלר של שרון מהפורום".
- "וואלה..." אנחנו עונים.

עכשיו הפרשנות האישית נתונה לכל אחד מכם לחשוב על התרחיש הזה, ומה היה עובר לו בראש לו היו מפגישים אותו פיזית עם הדמות הזו שקוראת לעצמה כך.
אשאיר לדמיונכם הפרוע מה היה עובר לי בראש, לו הייתי נתקל בו בידיעה שזה הוא.

[/QUOTE]

ראשית, בהתחשב בכמות המשאבים והזמן שהוא משקיע בשרון אני בספק אם יש ללבלר זמן או כסף לפקוד גם בתי קפה.

BE THAT AS IT MAY , מזל שהמפגש הזה יתרחש בבית קפה, כי אני ממש אצטרך מהנוזל הזה על מנת להישאר עירני. לכתובים מבית יוצר הלבלר יש מן נטייה מוזרה להרדים אותי (נשמע מוכר לעוד משהו), ולא הייתי רוצה שזה יקרה באמצע הרחוב או על כביש 4 חס וחלילה. פדיחה במקרה הראשון וממש סכנת חיים בשני.

536
לבאלי מוצ״ש עובר,ועוד מעט חנוכה.
נרדמת?הבוסית תכעסצחוק

לבלר נאמן,לבלר חרמן,
שמונה ימים סיפורו כתב.
כל הפורום התפלא:
מאליו הוא מחרטט!

כל הפורום התכנס
והכריז:אך זהו נס!
אילולא לבלר זה נשאר
פורומנו לא הואר.

לבלר חרמן לבלר נאמן...

גם כל משתמש,משתמש דנדש
יעמוד מופתע,כל שבוע מחדש.
איך לבלרנו הגיבור
לעולם ישפיע אור.

אליהו שרוצה סיפור לפני השינהקריצה

537
[QUOTE=אליהו]תכיני קנדון() חזק וגדול מותק [/QUOTE]

אוינק אוינק ואוקטביה פופינס בזיון לוהט בתוך קנדון! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני עובד בחברת היי טק. יש לי בוסית מעצבנת שיושבת לי כל הזמן על הוריד, שמה אוקטביה פופינס והיא כוסית מטורפת. כולם אצלינו בעבודה מפנטזים יום ולילה איך להשחיל את אוקטביה ועד היום אף אחד לא הצליח במשימה כי היא ממש קשה להשגה. האם עבדכם הנאמן יהיה הראשון? תמשיכו לקרוא ותגלו קריצה

יום אחד במהלך המשמרת שלי בעבודה, הבוסית אוקטביה פופינס לפתע ניגשה אליי והחליטה לבדוק את היסטוריית האינטרנט שלי. אין לה משהו יותר טוב לעשות? שאלתי את עצמי ונלחצתי בטירוף!

"מה זה אדון אוינק אוינק, אני רואה שההיסטוריה שלך מלאה באתרי פורנו!" אמרה אוקטביה פופינס בקולה הנוקשה וחיוך שובב הופיע על פניה היפות. ניסיתי לשכנע אותה שזאת לא ההיסטוריה שלי ושמישהו אחר גלש באתרים האלה, אבל זה לא עזר ואוקטביה קיבלה את כל הראיות שרצתה.

"OK אוינק אוינק אני נאלצת לפטר אותך! נתפסת על חם בדיוק בזמן, יש לנו עכשיו קיצוץ עובדים. הנה מכתב הפיטורים שלך! שאני לא אראה אותך פה מחר! ואתה יכול גם לא להשאר בעבודה היום, גם ככה לא תקבל על זה משכורת!" צחקקה אוקטביה והגישה לי את מכתב הפיטורים בכי

קמתי מהכיסא ויצאתי עצוב ועצבני מהמשרד. בלי משכורת ועם שכר דירה מנופח לא היה באפשרותי לשלם לבעל הבית, אז בצער רב החלטתי לעבור לחיות בחצר בתוך קנדון צחוק

20131011 202311 F(600)

20131011 202319(600)

בניתי את הקנדון בחצר וזחלתי לתוכו בזהירות. דווקא בכלל לא רע בתוך הקנדון חשבתי לעצמי... החלטתי לנצל את הזמן הפנוי ולעשות ביד. בלי אתרי הפורנו, נשאר לי רק לפנטז על הבוסית שלי אוקטביה פופינס. אחחחח היא כזאת כוסית מטורפת! הייתי מת לשחק עם אוינק אוינק הקשיח שלי בכוס שלה! Tongue

לפתע שמעתי נביחות מחוץ לקנדון "האב האב האב... האב האב האב" Shockedצחוק הקול נשמע לי מוכר והייתי בטוח שזאת כלבה... הממממ לא בא לי לזיין כלבה אלא אם כן זאת הבוסית שלי שהיא כלבה לא קטנה צחוקקריצה חבל שלא ביקשתי מיליון דולר כי ברגע שפקחתי את עיניי ראיתי מולי את אוקטביה פופינס זוחלת לתוך הקנדון TongueTongueTongueצחוקמוחא כפייהStar

20131011 211056 F7(600)

"שלום לך אוינק אוינק זאת אני!" הודיעה לי חגיגית אוקטביה והתחככה בגופי עם גופה הסקסי Tongue

"אוייי אוקטביה פופינס זאת את? אני לא מאמין למראה עיניי! מה את עושה פה בתוך הקנדון שלי?" שאלתי אותה בהלם ובהפתעה וליטפתי את ישבנה Star

"שמעתי שאתה גר בתוך קנדון אז החלטתי לקפוץ ולבדוק מה שלומך... דווקא מאוד כיף פה! הנה אפילו הבאתי לך כרית!" Tongue אמרה אוקטביה בהתלהבות ונתנה לי כרית נקיה וריחנית.

לקחתי את הכרית בשמחה ושמתי אותה מתחת לראשי. הייתי עדיין בהלם שאוקטביה זחלה לתוך הקנדון שלי ועוד בעירום מלא אחרי שפיטרה אותי מהעבודה. אוקטביה סיפרה לי שהיא פיטרה את כל העובדים כי כולם גלשו באתרי פורנו אז היא נשארה לבד בעבודה ועכשיו אין לה אף זין שיפרק לה טוב טוב ת'כוס מבולבלצחוק

אבל לא עוד! הבוסית שלי אוקטביה פופינס הייתה איתי! קריצה היא הסתובבה אליי ל 69 והגישה לי את ישבנה העסיסי! הדבקתי את לשוני לחור התחת שלה וליקקתי אותו בשקיקה! Tongue

אוקטביה התנפלה על הזין שלי ומצצה אותו בחרמנות מוחא כפייה

לפתע אוקטביה הפתיעה אותי וחשפה את שיניה החדות. היא נשכה אותי במרץ בגופי ולא היה לי לאן לברוח בקנדון הצפוף צחוקצחוקצחוק אוקטביה התמוגגה מהצעקות שלי TongueTongueTongueצחוק

אוקטביה החמה רצתה ירידה! איכשהו הסתובבנו בתוך הקנדון ונשכבתי בין רגליה. הדבקתי את לשוני לכוס הורדרד שלה וליקקתי אותו בתאווה גדולה! אחרי כמה דקות הבוסית החרמנית שלי גמרה ברעידות והתנשפה קלות, חיוך של אושר היה מרוח על פניה היפות והיא שאלה מה דעתי לחזור לעבודה? תראו מה שירידה טובה עושה... הבוסית כבר משתוקקת שאני אחזור לעבודה צחוק

לפתע אוקטביה הצמידה את האף שלי לכוס שלה ובמהרה הוא החליק פנימה צחוק

המצח שלי השתפשף בדגדגן שלה והלשון שלי הייתה על חור ישבנה צחוק יאללה עם האוקטביה הזאת... איזה נימפומנית מטורפת שלא יודעת שובע TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

"כןןןן אתה דופק אותי עם האף עכשיו" התפרעה אוקטביה צחוקTongueTongue

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה. אחחח בתוך הקנדון היה כל כך חמים ונעים! חוויה אינטימית שאי אפשר לתאר! מוחא כפייה אוקטביה נשכבה עליי והתחילה לזלול אותי! נשכה אותי במרץ בצווארי ובאוזניי. הייתי חסר אונים מתחת לנמרה אוקטביה פופינס שטרפה אותי ברעב גדול! צחוק ליטפתי את ישבנה וזיינתי אותה מלמטה בכוס אחחחח היה לוהט בקנדון! Evil Smile

אחרי זיון מטריף בקנדון זחלנו החוצה. התיישבתי על הספסל (מיטה) ואוקטביה התיישבה עליי. בספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר וזיינתי אותה באוויר כל הדרך חזרה לקנדון. אחרי כמה דקות של זיון באוויר הושבתי את אוקטביה על קנדון (השולחן) והמשכתי לפרק את הכוס הרטוב שלה! אוקטביה חייכה לעברי ודרשה זיון נמרץ. נתתי עבודה טובה והבטתי מלמעלה איך הזין שלי שוחה בכוס הורדרד שלה, אחחח תענוג! Tongueמוחא כפייה

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר והתיישבתי איתה על הספסל (ספה). אוקטביה התחילה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית. הציצים שלה קיפצו מולי ודרשו שאני אטעם מהן במהרה, אחחח הפטמות שלה טעימות בטירוף! פשוט תענוג! Tongue

הרמתי את אוקטביה שוב באוויר ואחרי שפירקתי אותה עוד קצת באוויר הורדתי אותה על הרצפה.

אוקטביה נשכבה בקנדון ופתחה את רגליה לרווחה. זחלתי לתוך הקנדון עד שהתמקמתי מעליה והתחלתי לפרק אותה במיסיונרית חמה! Tongue

יצאנו מהקנדון ואוקטביה נשענה על הקנדון. היא הבליטה את ישבנה הסקסי ובמהרה חדרתי לכוס החם שלה מאחורה. אחחח היה פשוט מדהים לזיין אותה מאחורה כאשר היא נשענת על הקנדון. צריך לכתוב שלט בכניסה לקנדון: "כאן גרים ומזדיינים בכיף" Tongueצחוק

אוקטביה יזמה משהו באמת מטורף! היא התיישבה בדוגי על הקנדון (השולחן) והתחלתי לזיין אותה בכוס כשאני בעמידה. רגליי הארוכות והזין שלי שנוהג לעמוד דום שיחקו אותה ביג טיים! מוחא כפייה

זחלנו שוב לתוך הקנדון והזדיינו שם בכפיות פרועות! Tongue

אח"כ התהפכנו וזיינתי את אוקטביה בכוס כשהיא שוכבת על הבטן Star

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! אוקטביה הייתה בתוך הקנדון כאשר הרגליים והתחת שלה היו מחוץ לקנדון. התמקמתי מחוץ לקנדון וזיינתי אותה ככה במרץ במשך כמה דקות טובות ולבסוף השפרצתי כמו מטורף בכוס הלוהט שלה TongueTongueTongue יצא עשן מהקנדון!!!! ApproveEvil Smile

אוקטביה הייתה כל כך מאושרת, שהחליטה לעבור לחיות איתי בקנדון וכמובן שקיבלתי קידום בעבודה Tongueמוחא כפייהקריצה מי צריך אתרי פורנו כשאפשר לזיין ת'בוסית הנימפומנית כל היום Tongueצחוק

כמה ימים אחרי הזיון עם הבוסית שלי אוקטביה פופינס בקנדון, שכבתי לי בקנדון וישנתי את שנת הצהריים היפה שלי חיוך גדול

לפתע הרגשתי על פניי משהו רך ולח... פקחתי עיניים וראיתי מולי את הטוסיק החשוף של אוקטביה! Tongue גרררר גרררר אוינק אוינק TongueTongueTongue

"אוינק אוינק למה אתה ישן בקנדון? לא הגעת לעבודה" אמרה אוקטביה והתיישבה על פניי עם ישבנה.

"אהובתי הייתי עייף... אבל איזה כיף שמצאת אותי, בדיוק אותך רציתי לראות עכשיו" Tongueמוחא כפייה הודעתי לה חגיגית והתנפלתי על הכוס ועל התחת שלה Star

אוקטביה מצצה לי ת'זין ואת הביצים שלי בשקיקה ועשתה לי מציצת פוליש מחרפנת! Tongue

אחרי כמה דקות של 69 בתוך הקנדון, אוקטביה זחלה החוצה. הוצאתי את הזין שלי מחוץ לקנדון ואוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה. זיינתי את אוקטביה בזיון טרמפולינה כאשר חצי גוף שלי בתוך הקנדון והחצי השני מחוץ לקנדון Tongueצחוק

אחר כך עשינו משהו ממש מטורף! אוקטביה התיישבה בדוגי על הקנדון (שולחן) והתחילה למצוץ לי כאשר אני עומד מולה ומשקיף על התחת שלה במראה TongueCool

היה פשוט מטורף! אוקטביה מצצה לי ככה במשך כמה דקות במציצה חמה ורטובה Tongue

לבסוף השפרצתי בטירוף זרע חם לפיה המתוק! היא חייכה לעברי ואמרה: "אוינק אוינק מזיין בקנדון" Tongueצחוק ואז הראתה לי איך הזרע שוחה בפיה וגרגרה את הזרע בגרונה מוחא כפייה

מה אני אגיד לכם חברים... זכיתי! זכיתי בבוסית נימפומנית חולת זין!!! TongueTongueTongueStarמוחא כפייהEvil Smileקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מטורף! TongueTongueTongue

הזיון בקנדון פשוט להיט! TongueTongueTongue

אחחח חירמנת לי ת'צורה עם גופך הסקסי TongueStarמוחא כפייה

נשיקות חמות לחורצ'יקים הטעימים TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

538
[QUOTE=אליהו]לבאלי מוצ״ש עובר,ועוד מעט חנוכה.
נרדמת?הבוסית תכעסצחוק
[/QUOTE]
אל דאגה אליהו - סה"כ איחר ביום, אבל סמוך על הלבלר שימשיך ליחצן כל עוד יתאפשר לו צחוק

לבלר - החתול של פקושה מוסר ש: צחוק

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”