שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני עובד בחברת היי טק. יש לי בוסית מעצבנת שיושבת לי כל הזמן על הוריד, שמה אוקטביה פופינס והיא כוסית מטורפת. כולם אצלינו בעבודה מפנטזים יום ולילה איך להשחיל את אוקטביה ועד היום אף אחד לא הצליח במשימה כי היא ממש קשה להשגה. האם עבדכם הנאמן יהיה הראשון? תמשיכו לקרוא ותגלו

יום אחד במהלך המשמרת שלי בעבודה, הבוסית אוקטביה פופינס לפתע ניגשה אליי והחליטה לבדוק את היסטוריית האינטרנט שלי. אין לה משהו יותר טוב לעשות? שאלתי את עצמי ונלחצתי בטירוף!
"מה זה אדון אוינק אוינק, אני רואה שההיסטוריה שלך מלאה באתרי פורנו!" אמרה אוקטביה פופינס בקולה הנוקשה וחיוך שובב הופיע על פניה היפות. ניסיתי לשכנע אותה שזאת לא ההיסטוריה שלי ושמישהו אחר גלש באתרים האלה, אבל זה לא עזר ואוקטביה קיבלה את כל הראיות שרצתה.
"OK אוינק אוינק אני נאלצת לפטר אותך! נתפסת על חם בדיוק בזמן, יש לנו עכשיו קיצוץ עובדים. הנה מכתב הפיטורים שלך! שאני לא אראה אותך פה מחר! ואתה יכול גם לא להשאר בעבודה היום, גם ככה לא תקבל על זה משכורת!" צחקקה אוקטביה והגישה לי את מכתב הפיטורים

קמתי מהכיסא ויצאתי עצוב ועצבני מהמשרד. בלי משכורת ועם שכר דירה מנופח לא היה באפשרותי לשלם לבעל הבית, אז בצער רב החלטתי לעבור לחיות בחצר בתוך קנדון

בניתי את הקנדון בחצר וזחלתי לתוכו בזהירות. דווקא בכלל לא רע בתוך הקנדון חשבתי לעצמי... החלטתי לנצל את הזמן הפנוי ולעשות ביד. בלי אתרי הפורנו, נשאר לי רק לפנטז על הבוסית שלי אוקטביה פופינס. אחחחח היא כזאת כוסית מטורפת! הייתי מת לשחק עם אוינק אוינק הקשיח שלי בכוס שלה!

"שלום לך אוינק אוינק זאת אני!" הודיעה לי חגיגית אוקטביה והתחככה בגופי עם גופה הסקסי

"אוייי אוקטביה פופינס זאת את? אני לא מאמין למראה עיניי! מה את עושה פה בתוך הקנדון שלי?" שאלתי אותה בהלם ובהפתעה וליטפתי את ישבנה

"שמעתי שאתה גר בתוך קנדון אז החלטתי לקפוץ ולבדוק מה שלומך... דווקא מאוד כיף פה! הנה אפילו הבאתי לך כרית!"

אמרה אוקטביה בהתלהבות ונתנה לי כרית נקיה וריחנית.
לקחתי את הכרית בשמחה ושמתי אותה מתחת לראשי. הייתי עדיין בהלם שאוקטביה זחלה לתוך הקנדון שלי ועוד בעירום מלא אחרי שפיטרה אותי מהעבודה. אוקטביה סיפרה לי שהיא פיטרה את כל העובדים כי כולם גלשו באתרי פורנו אז היא נשארה לבד בעבודה ועכשיו אין לה אף זין שיפרק לה טוב טוב ת'כוס

אבל לא עוד! הבוסית שלי אוקטביה פופינס הייתה איתי!

היא הסתובבה אליי ל 69 והגישה לי את ישבנה העסיסי! הדבקתי את לשוני לחור התחת שלה וליקקתי אותו בשקיקה!

אוקטביה התנפלה על הזין שלי ומצצה אותו בחרמנות

לפתע אוקטביה הצמידה את האף שלי לכוס שלה ובמהרה הוא החליק פנימה

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה. אחחח בתוך הקנדון היה כל כך חמים ונעים! חוויה אינטימית שאי אפשר לתאר!

אוקטביה נשכבה עליי והתחילה לזלול אותי! נשכה אותי במרץ בצווארי ובאוזניי. הייתי חסר אונים מתחת לנמרה אוקטביה פופינס שטרפה אותי ברעב גדול!

ליטפתי את ישבנה וזיינתי אותה מלמטה בכוס אחחחח היה לוהט בקנדון!

אחרי זיון מטריף בקנדון זחלנו החוצה. התיישבתי על הספסל (מיטה) ואוקטביה התיישבה עליי. בספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר וזיינתי אותה באוויר כל הדרך חזרה לקנדון. אחרי כמה דקות של זיון באוויר הושבתי את אוקטביה על קנדון (השולחן) והמשכתי לפרק את הכוס הרטוב שלה! אוקטביה חייכה לעברי ודרשה זיון נמרץ. נתתי עבודה טובה והבטתי מלמעלה איך הזין שלי שוחה בכוס הורדרד שלה, אחחח תענוג!

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר והתיישבתי איתה על הספסל (ספה). אוקטביה התחילה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית. הציצים שלה קיפצו מולי ודרשו שאני אטעם מהן במהרה, אחחח הפטמות שלה טעימות בטירוף! פשוט תענוג!

הרמתי את אוקטביה שוב באוויר ואחרי שפירקתי אותה עוד קצת באוויר הורדתי אותה על הרצפה.
אוקטביה נשכבה בקנדון ופתחה את רגליה לרווחה. זחלתי לתוך הקנדון עד שהתמקמתי מעליה והתחלתי לפרק אותה במיסיונרית חמה!

יצאנו מהקנדון ואוקטביה נשענה על הקנדון. היא הבליטה את ישבנה הסקסי ובמהרה חדרתי לכוס החם שלה מאחורה. אחחח היה פשוט מדהים לזיין אותה מאחורה כאשר היא נשענת על הקנדון. צריך לכתוב שלט בכניסה לקנדון: "כאן גרים ומזדיינים בכיף"

אוקטביה יזמה משהו באמת מטורף! היא התיישבה בדוגי על הקנדון (השולחן) והתחלתי לזיין אותה בכוס כשאני בעמידה. רגליי הארוכות והזין שלי שנוהג לעמוד דום שיחקו אותה ביג טיים!

זחלנו שוב לתוך הקנדון והזדיינו שם בכפיות פרועות!

אח"כ התהפכנו וזיינתי את אוקטביה בכוס כשהיא שוכבת על הבטן

כמה ימים אחרי הזיון עם הבוסית שלי אוקטביה פופינס בקנדון, שכבתי לי בקנדון וישנתי את שנת הצהריים היפה שלי

"אוינק אוינק למה אתה ישן בקנדון? לא הגעת לעבודה" אמרה אוקטביה והתיישבה על פניי עם ישבנה.
"אהובתי הייתי עייף... אבל איזה כיף שמצאת אותי, בדיוק אותך רציתי לראות עכשיו"

הודעתי לה חגיגית והתנפלתי על הכוס ועל התחת שלה

אוקטביה מצצה לי ת'זין ואת הביצים שלי בשקיקה ועשתה לי מציצת פוליש מחרפנת!

אחרי כמה דקות של 69 בתוך הקנדון, אוקטביה זחלה החוצה. הוצאתי את הזין שלי מחוץ לקנדון ואוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה. זיינתי את אוקטביה בזיון טרמפולינה כאשר חצי גוף שלי בתוך הקנדון והחצי השני מחוץ לקנדון

אחר כך עשינו משהו ממש מטורף! אוקטביה התיישבה בדוגי על הקנדון (שולחן) והתחילה למצוץ לי כאשר אני עומד מולה ומשקיף על התחת שלה במראה

היה פשוט מטורף! אוקטביה מצצה לי ככה במשך כמה דקות במציצה חמה ורטובה

לבסוף השפרצתי בטירוף זרע חם לפיה המתוק! היא חייכה לעברי ואמרה: "אוינק אוינק מזיין בקנדון"

ואז הראתה לי איך הזרע שוחה בפיה וגרגרה את הזרע בגרונה

סוף
Lavelle