שלום לכם
היום הייתי עם הגב' ארזי ואני רץ לדווח
דבר ראשון, מדובר בחוויה כללית נעימה ואסטתית ביותר.
הגב' גרה באיזור כיכר המדינה, בדירה חמודה ומסודרת מצוחצחת ונקיה, מזכירה במשהו את הדירה של הגב' לבה מגבעתיים.
הגב' בסביבות גיל 45-50-, נראית ממש חמוד, לא שמנה בכלל. אפילו די חתיכה לגילה.
יש קצת ממש קצת בטן רופסת אבל היא לא שמנה. חזה בינוני קטן חביב שידע ימים טובים יותר, אך לא מפונצ'ר אלא סתם לא "נפוח" ולא עומד.
לגב' גזרה חביבה, היא מגולחת למטה למשעי מסביב, עם תלתל מצוף בקצה החריץ
הגב' ממש נאה לא מזכירה את ירדנה ארזי אולי בכיון של דפנה דקל!!! (אם הולכים על ז'אנר הזמרות).
לאחר מקלחת קצרה במקלחת חביבה עם חרסינה רטרו מגניבה (פרחים ורודים אם זה משנה) נכנסתי למיטה הגדולהה והטובה בחדר השינה.
הכל נקי מצוחצח מכובס ומגוהץ למשעי!
טלויזיה ענקית ברקע.
הגב' התחילה במציצה עדינה וסבלנית כעשר דקות. היא השתדלה לשלב עבודה ידנית טובה שמחפה על אי עומק המציצה להרגשה של מציצה עמוקה.
היא מצצה לאט ובסבלנות תוך ליקוקי הכלי מצד לכל אורכו מידי פעם בהרגשה הכי חברית שיכולה להיות. אם תשאלו אותי, היא ממש אוהבת למצוץ.
בשלב מסוים היה חסר לי האינטנסיביות של המציצה או קצב גבוה, אבל הכל היה כזה רך ושמיימי שפשוט נמסתי ושתקתי.
בשלב מסוים הרמתי את הראש כדי לראות ושמתי לב שהיא מוצצת בשקדנות עם עיניים סגורות כאילו יש לה את כל הזמן שבעולם ולכן אני חושב שהיא דיי אוהבת למצוץ
בשלב מסוים הצעתי 69 והיא סירבה, ולכן ביקשתי ממנה לשכב על הגב והענקתי לה ליקוק ארוך וטוב והיא נהנה והרקידה את האגן בקצב הליקוק כמה דקות טובות.
לאחר מכן היא חזרה איטואיטיבית למציצה ואני לא סירבתי ולא שאלתי על חדירה, נתתי לה לזרום בקצב שלה.
לאחר מספר דקות הגבירה את הקצב מאוד, ואני בשלב מסוים קצת חשבתי שהיא מתעייפת למרות שלא הראתה סימנים, וידעתי כי אני לא אגמור בלי סיוע , אז ביקשתי לעזור לה ידנית ולבסוף השפרצתי בכל תרועה רמה בסיומת ידנית. הגב' לא ניסתה לעזור לי עם הפה למרות סימני הפיניש המתקרב שלי.
הייתה חוויה עדינה, סולידית, סקסית ומפנקת. הרגתי באמת כמו אצל חברה ולא אצל משהי שבאה לתקתק או משהו.
הגב' עם ראש טוב, קצת דיברנו על הא ודא (בישולים, בשמים, ועוד דברים באות בית שאני לא זוכר).
הציעה לי מקלחת נוספת אבל כבר מיהרתי.
הייתי אצלה כ 45 דקות ניראה לי.
היה נהדר.
תודה על המספר ממי שנתן לי.
נ.ב. הקוד שננת לי עבד יופי.
מדובר במשהי פרטית לחלוטין בביתה, אז לא לקלקל.
אני לא יודע אם אפשר להעביר את הטלפון שלה, אבל המדווחים הקודמים נתנו לי, אז אפשר לבקש מהם.
אני קצת לא מבין את הדיווחים הסותרים עליה שדיברו על "ארגזי" או משהו כזה. כי לאחר החוויה, היא לבשה אוברול צמוד ויש לה גוף סקסי לחלוטין, פנים נאות, חייכנית וברמה גבוהה בסה"כ.
עלו והצליחו - שלכם מר שפריץ
אם אמצא תמונה של מישהי שמזכירה אותה, אצרף בכיף (כמו שעשיתי עם מישל)