כ ז'ני - דף 44 - סקס אדיר

ז'ני

431
[QUOTE=H r m a n y]מסכים אתך ידידי זה היה שטות מוחלטת!!!! מודה להנהלה שהשאירה אותי בכל זאת!! אז נהיה ונשאר חרמני לנצח!!![/QUOTE]

חרמני - הייתי מציע לך לרכוש קסדה ושריון גוף - ז'נילה לא מחוברת כרגע, תאר לך מה יקרה כשהיא תגלה שלמעשה אתה הוא זה שרשם את ההלצה שנועדה להעליב ולהקניט אותה (עם האלטר אגו שלך). קריצה
[QUOTE=Stripper Janet]בהתחלה גיחגחתי מהבדיחה כשהבנתי את המשמעות זה הפסיק להיות מצחיק
המוסר השכל הוא שהוא סתם משלם על חרא ומה לי יש להגיד על זה ?
קח את הבדיחה שלך חמוד ותדחוף אותה לתחת שהוצאת אותה ממנו קוקסינליות מחכות לך
בהר ציון ובתחנה המרכזית הישנה הן שואלת מתיי אתה כבר בא וכמה אתה משלם???
תבין לבד או שאתה צוחק עם אנשין או שבסוף הם צוחקים עלייך ואתה סתם עושה צחוק מעצמך...!
[/QUOTE]

קישקשתא2013-10-20 11:04:01
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

433
אני בטוח שז׳ני תכעס עליי טיפה אך היא בסוף תמחל כי היא נשמה טובה.. בסך הכל היא יודעת מי אני במציאות... מעבר לכל 3 השמות ז׳ני. לז׳ני יש נשמה טובה מעבר לכל הנערות העובדות.. אם נפגעת אני מיתנצל..

ז'ני

435
[QUOTE=H r m a n y]אני בטוח שז׳ני תכעס עליי טיפה אך היא בסוף תמחל כי היא נשמה טובה.. בסך הכל היא יודעת מי אני במציאות... מעבר לכל 3 השמות ז׳ני. לז׳ני יש נשמה טובה מעבר לכל הנערות העובדות.. אם נפגעת אני מיתנצל..[/QUOTE]
[QUOTE=H r m a n y]ודבר שני הבדיחה לא נועדה כלל עבור ז׳ני!!!! [/QUOTE]
אתה בכלל מבין ששתי ההודעות סותרות לגמרי אחת את השניה? מבולבל
מעבר לכך - הרשה לי לרענן את זכרונך. קריצה
הודעת ההלצה שלך נערכה פעמיים - בפעם השניה מחקת לגמרי את ההודעה (אחרי תגובתה הזועמת של ז'נילה)
אך היתה גם עריכה שקדמה לעריכה הזאת ובה אחרי ההלצה אתה שואל את ז'נילה מה דעתה ומה יש לה להגיד על זה... קריצה

mHMFEB

קישקשתא2013-10-20 13:33:58
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

437
[QUOTE=הפרופסור]
[QUOTE=H r m a n y]10 את !!![/QUOTE]
אני מקווה ש-10 זה הציון שאתה נותן לג'ני היקרה ולא כמות המשתמשים שיש על שימך.
הייתי המום לראות שגם צחי פורת זה יוזר שלך,עוד יותר הייתי המום לקרוא את ההודעות של צחי פורת שמגינות 
בחירוף נפש על המשתמש חרמני...
אחי היקר... עכשיו ברצינות אתה לא צריך זונה,אתה צריך פסיכולוגית שתעזור לך.
מילא לפתוח עוד יוזר,אבל לפתוח 2 ועוד לדבר בינייהם כאילו אתה 3 משתמשים שונים,זה מצד אחד טימטום מצד שני זה גובל בגאונות.
חרמני,תשתמש ביוזר אחד ןתתרכז בעיקר ולא בטפל.
שב"ש
[/QUOTE]
פרופסור אתה מתמחה בפסיכולוגיה ? הרגת אותי

ז'ני

440
[QUOTE=NeverNotEnough]
קיש כל הכבוד על הגילוי.[/QUOTE]
אז"ש - לא גיליתי כלום. עד שהפרופסור לא רשם את ההודעה שלו, לא חשדתי בכלום. מבולבל
ואני לא מבין איך לא קלטתי את זה (לא מבין איך אף אחד לא קלט את זה).
בהתחלה היה צחי ואז הצטרף לו צחיק - אתה מבין? הוא סה"כ הוסיף עוד אות וכך נולד לו צחיק - צחיק&צחי.
אני זוכר שכמה פעמים רשמתי בפורום צחיק&צחי. למה? כי פניתי אל שניהם במקביל.
צחי מחפש הריוניות כל היום? כך גם צחיק.
צחי מחפש פטמות במבה? כך גם צחיק.
צחי רב עם bedboy עבור קומיקס? כך גם צחיק.
מה חשבנו לעצמנו? שהם תאומים זהים עם אותן פנטזיות? מבולבל
לרגע לא חשדתי בכלום - כן חשדתי שחרמני ביקש מצחי פורת לפרסם את הבדיחה בשרשור של ג'ני, אבל לרגע לא חשדתי שמדובר באותו אדם.
היום (בדיעבד) זאת לא תהיה בעיה למצוא התאמות בין שלושת המשתמשים (אבל זאת תהיה חכמה בדיעבד).
אבל יודע למה לא חשדתי? יודע למה אף אחד מאתנו לא חשד? - כי לא היתה סיבה, לא היתה פאקינג סיבה!!!
מתי מתחילים לחשוד במישהו שיש לו יוזר כפול? אני יכול לחשוב על 4 סיבות:
1. כשמישהו הושם תחת פיקוח, או הושעה וחוזר בניק חדש (פטישחשמלי - איך מצליח לך עד עכשיו?). קריצה
2. כשמישהו עסוק במריבות ורוצה לחזק את עצמו עם ניק נוסף (כמו שאיצטגנין היה רב איתי ועם המוסקטרים ופתח את 'דקירי').
3. מישהו שמנסה ליחצן בעזרת כמה ניקים במקביל. (19LOLx8)
4. מישהו שמנסה להעביר ביקורת שלילית על בחורה ועושה זאת בעזרת שני ניקים (regame זורק זין27)

יכול להיות שישנן עוד סיבות, אבל אני מתאר לעצמי שאלו הן הסיבות העיקריות.
אבל אצל צחי פורת לא היתה סיבה - הכל היה בסדר, הוא לא רב, לא יחצן, לא הושם תחת פיקוח ולא הושעה!
ואז ללא סיבה - הוא פותח עוד יוזר (צחיק) ומתחיל לכתוב עם שני היוזרים במקביל.
ובשביל מה? בשביל לבקש כל היום המלצות על הריוניות? אי אפשר לעשות את זה עם ניק אחד? מבולבל
וכאילו כל זה לא מספיק - הוא הולך ופותח ניק שלישי (חרמני) ואז שלושתם במקביל מבקשים המלצות על מישהי עם 'פטמות במבה'.
בשביל מה? בשביל מה עשית את זה חרמני? מה זה נתן לך? מה השגת בכך?

שברת את לבי חרמני - שברת את לבי!!! בכי

קישקשתא2013-10-20 20:43:47

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”