כ נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה - דף 29 - סקס אדיר

נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה

281
אהלן חברים,
ראיתי את כל ההתנהלות לגבי מספר הטלפון של אותה גברת מפורסמת מפתח תקווה ואני מסכים עם הוותיקים
אני אישית קצת מרגיש לא נעים בזה שאני אבקש את מספר הטלפון לפני שאני בכלל הוכחתי את עצמי ואת יכולת הדגימה שלי
לא אשקר, אני לא הפרופסור או קישקשתא ואני לא מתיימר להיות סופר דופר זיין... שדוגם כל שני וחמישי, בקושי את אשתי אני דוגם ואני חיי בתוך עולם של פנטזיות (האומץ רבותיי האומץ)Ying Yang
אבל עדיין כשאתה קורא כאן את כל הסיפורים שרצים ואתה אחד כמוני, זה היה יכול להיות נחמד לקבל עזרה "מהאחים הגדולים" איזה קיקסטרט כמו לאופנוע, בשורה התחתונה מה שאני מנסה לומר הוא שלמרות שאני מסכים עם הפזמניקים זה יהיה נחמד אם הפזמניקים יעזרו ל"צעירים" כדי להתחיל, תקנו אותי אם אני טועה...
מי שנכווה ממרק יעשה פו גם על יוגורט

282
באמת לא מבין מה כל הרעש.
אכזבה אחת גדולה. הבחורה תקתקנית ברמות שלא ראיתי אצל זונה זקנה בתחנה המרכזית של עכו. התקשרתי אליה היום וקבעתי איתה ל1, כיוונה אותי לדירה שלה בפ"ת. הגעתי פתחתי את הדלת, והיתה לבבית ואפילו זכרה אותי מהביקור הקודם, ושאלה לשלומי. הבעיה היא שמעולם לא הייתי אצלה, כנראה הסמים עשו לה פלאשבק מהעתיד.
בכל אופן הכניסה אותי, אמרה שהיא ממהרת "אז תן 100 שקל וקדימה". אמרתי לעצמי כל ההמלצות כאן, ועוד ב100 שקל, אז יהיה קצת יותר מהיר לא נורא.
נתתי לה, ומאותו רגע רק זירזה אותי, היתה מאוד לא סבלנית, נתנה לי לחדור אליה לדקה, ואז הוציאה אותו והתחילה להביא ביד. בזמן שהיא מביאה ביד, עטפה את עצמה כמו מומיה בנייר טואלט, שחלילה לא יגע בה זרע.
בסוף גמרתי על הטישו! היא הפצירה משהו מסגנון "גם נותן 100 שקל (זה מה שהיא ביקשה) וגם לוקח לו זמן... אייזה...."

בקיצור להתרחק כמו מאש!!!!

283
רובטריק.
בפורום פוסטים, תאורים וטלפונים שיכולים להעסיק אותך חודשיים.
תמצא אותם, תתנסה, ספר איך היה ואחרי תבקש (את מה שאולי מופיע כבר בפוסט איפה שהוא).

נ.ב. אם בא לך "לבכות" יש בפורום מדור קשקשת. שתף על אישתך ואולי נצטרף ונבכה ביחד.

שלך החובב
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.

284
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=הפרופסור]איזה באסה איתך טורף... עד שנהיה פה מעניין אתה מנמיך את הלהבות.

חוץ מיזה אתה לא יכול לקרוא לעצמך טורף ולנפנף לי עם דגל ה"שלום".

נראה לי שאתה טורף צימחוני קריצה

[/QUOTE]

הפרופסור רצה לראות דם מהטורף, אבל הטורף טרף לו את הקלפים...צחוק
[/QUOTE]

אחד הגדולים...מוחא כפייה

הדבר שאני הכי אוהב זה שנינות.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

286
להלן ההתרשמות הקצרה שלי מהביקור אצל איריס היום בצהריים.

אתחיל בטיפ לאלה שמתכננים ביקור ראשון: תורידו ציפיות לגבי המראה ואז אולי תמצאו אותה כמישהי שאפילו נראית טוב - יחסית לגילה, כמובן.
אני ניסיתי לחשוב איך לתאר את המראה שלה ואז קפצה לי לראש סטלה מאסקימו לימון. רק שאיריס היא גירסה שזופה, מלאה ומבוגרת יותר, ועם ציצי קטן. אבל משהו בפנים ובאיפור שלה הזכיר לי את סטלה. האמת היא שהיה כ"כ חשוך אצלה בסלון שבזווית מסוימת היא יכלה להזכיר לי גם את אנג'לינה ג'ולי.

נכנסתי לדירה, הריטואל הקבוע - נשיקה בלחי, כסף, מקלחת (בעצם התקלחתי בבית), ואיריס במיטה עם רגליים פתוחות ומבט מזמין.
התלבטתי אם לרדת לה אבל בסוף נכנעתי וירדתי לה כמה דקות טובות. השבלול מגולח, נקי ור-ח-ב.
באמצע הירידה מצלצל הטלפון כועס. איריס עונה ואומרת שהיא בנהיגה ולא יכולה לדבר. הטלפון צילצל עוד כמה פעמים אח"כ אבל למזלי היא שמה אותו על שקט, והכי חשוב - לא ענתה. אז עברנו ל-69 בשילוב רימינג משובח שלא היה מבייש את ניקול.
אחרי כמה דקות כבר הרגשתי שאני יכול לגמור ורמזתי לה את זה, אבל אז איריס אמרה משהו בסגנון "לא צריך, הסקס הרבה יותר מחרמן ככה - לפני הגמירה הראשונה", ואני כמו אידיוט הקשבתי והתאפקתי. אני לא יודע אם זה היה נסיון תיקתוק כי חוץ מהקטע הזה לא היה שום דבר שמצביע על תיקתוק...אולי פשוט לא רצתה לעשות הפסקה, לא יודע.
משם עברנו ישר לאנאלי (כי שנינו ידענו שאני לא ארגיש כלום בסקס וגינלי) שארך כ-10 דקות עד שאיריס החמודה שאלה אם אני רוצה לגמור לה על הפנים...
בזמן שאני מפנטז על הגמירה, מגיעה תפנית בעלילה...שואלת אם אני רוצה לגמור לה בפה מבולבל. לא יודע על מה ולמה ההרעה בתנאים אבל זרמתי. ממשיך לזיין בכל הכוח ובמקביל מנסה למצוא את התנוחה הנכונה כדי להרגיש חיכוך כלשהו בחור הנדיב שלה. לא עוברות 30 שניות ומגיעה בקשה נוספת: כן מאמי, בוא תגמור לי על החזה. פה כבר כמעט פרצתי בצחוק.
בסופו של דבר התפשרנו על גמירה בפה שלאחריה איריס השתמשה במה שנותר כמסיכת פנים, מה שאולי מסביר את עור הפנים היחסית נטול קמטים שלה.

אחרי מקלחת קצרה דיברנו לפחות עוד 20 דקות כי הייתי האחרון שלה להיום וגם כי פשוט נחמד לשוחח עם האישה הלבבית הזאת.
אני אישית יצאתי מאוד מרוצה והרגשתי שקיבלתי תמורה מלאה לכסף. אחזור ללא ספק.

ג'יימס דין2013-10-18 21:06:40

288
חחחחח
אתם הורגים אותי
כן שווה לא שווה כן תקתקנית או לא
איריס היא אישה שרוצה לעשות כסף ולהנות מכך
ולנושא השני ,צעיר יקירי אני בעדך נטו!!! לא לתת מספרים למי שלא מדווח או נותן טלפונים בעצמו !!!!!!!!
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

290
תהיתי לאחר אין ספור תגובות האם להגיב.
הייתי -סבירה לגמרי ולא יותר..

אבל כמות התגובות מעידה על כך שיבשו המעיינות ורק כוכבת במזרח פתח תיקווה היא הלהיט האחרון.

ממליץ לכולם להרגע,לא ניתגלתה כוכבת חדשה..

צריך לתת לה להרגע ולחזור רק בעוד זמן.

יש לחפש את האלטרנטיבות השפויות והטובות במחירים סבירים וללא תיקתוק.

ראיתי שחברים נוסעים עד בת ים ומשלמים 500 שח.

בהצלחה לכולם

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”