להלן ההתרשמות הקצרה שלי מהביקור אצל איריס היום בצהריים.
אתחיל בטיפ לאלה שמתכננים ביקור ראשון: תורידו ציפיות לגבי המראה ואז אולי תמצאו אותה כמישהי שאפילו נראית טוב - יחסית לגילה, כמובן.
אני ניסיתי לחשוב איך לתאר את המראה שלה ואז קפצה לי לראש סטלה מאסקימו לימון. רק שאיריס היא גירסה שזופה, מלאה ומבוגרת יותר, ועם ציצי קטן. אבל משהו בפנים ובאיפור שלה הזכיר לי את סטלה. האמת היא שהיה כ"כ חשוך אצלה בסלון שבזווית מסוימת היא יכלה להזכיר לי גם את אנג'לינה ג'ולי.
נכנסתי לדירה, הריטואל הקבוע - נשיקה בלחי, כסף, מקלחת (בעצם התקלחתי בבית), ואיריס במיטה עם רגליים פתוחות ומבט מזמין.
התלבטתי אם לרדת לה אבל בסוף נכנעתי וירדתי לה כמה דקות טובות. השבלול מגולח, נקי ור-ח-ב.
באמצע הירידה מצלצל הטלפון

. איריס עונה ואומרת שהיא בנהיגה ולא יכולה לדבר. הטלפון צילצל עוד כמה פעמים אח"כ אבל למזלי היא שמה אותו על שקט, והכי חשוב - לא ענתה.
אז עברנו ל-69 בשילוב רימינג משובח שלא היה מבייש את ניקול. אחרי כמה דקות כבר הרגשתי שאני יכול לגמור ורמזתי לה את זה, אבל אז איריס אמרה משהו בסגנון "לא צריך, הסקס הרבה יותר מחרמן ככה - לפני הגמירה הראשונה", ואני כמו אידיוט הקשבתי והתאפקתי. אני לא יודע אם זה היה נסיון תיקתוק כי חוץ מהקטע הזה לא היה שום דבר שמצביע על תיקתוק...אולי פשוט לא רצתה לעשות הפסקה, לא יודע.
משם עברנו ישר לאנאלי (כי שנינו ידענו שאני לא ארגיש כלום בסקס וגינלי) שארך כ-10 דקות עד שאיריס החמודה שאלה אם אני רוצה לגמור לה על הפנים...
בזמן שאני מפנטז על הגמירה, מגיעה תפנית בעלילה...שואלת אם אני רוצה לגמור לה בפה
. לא יודע על מה ולמה ההרעה בתנאים אבל זרמתי. ממשיך לזיין בכל הכוח ובמקביל מנסה למצוא את התנוחה הנכונה כדי להרגיש חיכוך כלשהו בחור הנדיב שלה. לא עוברות 30 שניות ומגיעה בקשה נוספת: כן מאמי, בוא תגמור לי על החזה. פה כבר כמעט פרצתי בצחוק. בסופו של דבר התפשרנו על גמירה בפה שלאחריה איריס השתמשה במה שנותר כמסיכת פנים, מה שאולי מסביר את עור הפנים היחסית נטול קמטים שלה.
אחרי מקלחת קצרה דיברנו לפחות עוד 20 דקות כי הייתי האחרון שלה להיום וגם כי פשוט נחמד לשוחח עם האישה הלבבית הזאת.
אני אישית יצאתי מאוד מרוצה והרגשתי שקיבלתי תמורה מלאה לכסף. אחזור ללא ספק.
ג'יימס דין2013-10-18 21:06:40