כ שלום לכל חברי הפורום - דף 4 - סקס אדיר

שלום לכל חברי הפורום

32
שלי,
ככל שהחשפניות יתייחסו בכבוד לגברים ולא כאל כסף מהלך, כך גם הגברים או לפחות רובם הגדול יתייחסו אליהן בכבוד המגיע להן,כבת אדם עם אישיות ורגשות,
אני בטוח שלחשפנית יש גם חוויות חיוביות בעבודה זו,עובדה שלך היה חבר שהכרת שם.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

שלום לכל חברי הפורום

33
שלי,

מעניין לקרוא את מה שאת כותבת.

אבל אני מוצא גם כמה אי דיוקים בדברייך.

כתבת: "אתה לא יודע כמה זה כואב כשמתייחסים אליך כאל "בשר" ".

אבל במקביל את מתארת איך הבנות שעובדות בזה גורמות לגברים רווקים להתאהב בהן ואז הם הופכים להיות "קבועים".

נו, אפשר שגם זה וגם זה מתרחש. אבל לא מקובל עליי להציג נשים שמרצונן החופשי עובדות בתחום הזה כקורבנות.

את יודעת, אני איש מכירות במקצוע. גם לי לפעמים אין מצב רוח. גם אני עובר תקופות קשות בחיים. גם אני חייב לדבר יפה אל הלקוחות ולעשות את עצמי כאילו אני במצב רוח טוב, אפילו אם בפנים אני סובל.
ככה זה מתי שעובדים עם בני אדם...

את לא אמרת את זה, אבל בין השורות אני קורא שאת רואה בבנות סוג של קורבנות.

אבל באותה מידה אני יכול לטעון שגבר צעיר, רווק, שחסר לו משהו בחיים, ובחורה מנצלת את החולשה שלו וגורמת לו להתאהב וחולבת אותו בשביל כספו- גם זה סוג של ניצול.

אני אוסיף לזה עוד דבר: את כותבת שיצאת מהתחום ושלא תחזרי לזה, שאת צריכה "בעל עשיר".

לא יודע עד כמה היית רצינית כשכתבת את המילים האלה. אבל שימי לב שבזה את מראה עד כמה שלקחת איתך את המקוצע הביתה.

את רואה בגבר משאב שצריך לנצל- ארנק שמחובר לזיין.

הרבה נשים שותפות לאופן החשיבה הזה- לא רק בתחום הזה. אבל במצב אמוציוני בריא, גבר הוא קודם כל שותף לחיים, ולא ספונסור.

שלום לכל חברי הפורום

34
בגלל שלמדתי פסיכולוגיה אני מתכוונת להמשיך ערכתי כל מני סקרים בין הבנות .והן אכן קורבנות גם אם הן לא מודעות לזה.
הורים של כל החשפניות גרושות ואת רובן זרקו מהבית ..והיו כמה שאמרו לי שישנו ברחוב..
כל מי ששאלתי ויכולתי לדבר איתה על נושא רגיש סיפרה שבעבר או בילדות עברה אונס או התעוללות .
ועבודה הזאת היא סוג של תיקון דפוק .כאילו היא לוקחת את השליטה לידיים שלה .
וזה ממש דפוק ולא נכון.
וגברים מתאהבים..חחח יכול להיות שהם מתאהבים במועדון באשלייה אבל זה עובר .כי תאכלס איזה בחור רוצה שחברה שלו תהייה חשפנית.
או שכמובן יש את המכורים וזאת בעיה שלהם..צריך לטפל בהתמכרות.
ואתה יודע שאישה היא זונה הכי יקרה!
הכל בעולם הזה מסתובב על תן וקח .
למה גבר מתחתן?
קודם כל בשביל שיהיה לו סקס זמין כל הזמן ,אחרי זה שאישה תביא לו ילדים ,תטפל בהם,תבשל לו,תנקה ,תכבס ורשימה ארוכה ..
ואישה.. גבר הוא צייד בטבעו הוא צריך לצאת לעבודה ולהרוויח את הכסף בשביל לדאוג לאישה כשהיא בהריון או כשהיא מטפלת בילדים שלו .ככה זה הטבע ! ואישה מחפשת גבר חזק שיוכל לצאת לעבודה ולרוויח כסף בשבילה ובשביל הצאצאים .
ככה זה!
זה הטבע!!!
ואיפה אתה מכיר אישה שרוצה בעל תפרן שאין לו שקל על התחת?! יש דבר כזה?
מן הסתם יש טעויות וכן נשים מתאהבות בגברים נצלינים(פעם פרנסתי גבר שלוש שנים) ,אבל אחרי כמה זמן גם זה נגמר .
כי זה לא בטבע שלנו .
כל בחורה ולא משנה אם היא חשפניות או רוצה בעל עם כסף.
אף אחת לא רוצה לחיות בעוני .
כמו שאמרו לי :" עם אהבה לא הולכים למכולת "

שלום לכל חברי הפורום

36
את מציגה את עצמך פה מצד מאוד לא מחמיא. אף גבר לא רוצה "גולד-דיגר". ללכת למכולת אפשר גם עם בעל שמרוויח משכורת רגילה. אבל את מחפשת "בעל עשיר".
ברור שאף אחד לא מעוניין לחיות בעוני. אבל אישה סבירה תמצא גבר עם אמביציה ועם פוטנצייל שאליו היא מתחברת- לא ספונסור.

כל אדם עובר טראומות בחיים. גם גברים עוברים טראומות. גם גברים עוברים התעללות. זה לא אומר שהבחירות שלהם בהמשך החיים הם לא באחריותם המלאה.

הציניות שלך בכל הנוגע ליחסים בין גברים ונשים נוראי- וקצת עצוב.

השאלה היא האם הציניות הביאה אותך להיכנס לתחום או שהתחום גרם לך לציניות.

ולגבי התאהבות: אף אחד לא רוצה שאשתו תעסוק בתחום הזה- ברור. אבל עובדה שבכל זאת יש אלמנט של התאהבות בחלק גדול מהיחסים בין הלקוחות לבנות. ואת בעצמך הסברת (בנימה קצת שחצנית ושמחה לאיד)- איך הנשים עוסקות בזה מוליכות גברים שולל בדבר הזה.

"הכל בעולם הוא עניין של תן וקח"- אבל אני רואה אותך עומדת בצד הלוקח, לא בצד הנותן. את בעצם מתארת יחסים שבהם האישה מספקת סקס והגבר מפרנס אותה.- כאילו שזה בטבע של הגבר להינות מעבודה מפרכת כל יום, כל היום- בזמן שאישתו עושה סקס פעמיים בשבוע כאילו היא עושה לו טובה. זו דרך מאוד אגוצנטרית- נשית לראות את העולם (באנגלית אומרים: "self-serving").

אני מציע לך להסתכל על עצמך ולחשוב על אופן החשיבה שלך- האם ועד כמה התחום שעסקת בו השפיע על המנטליות שלך. (בציניות, ביחס העסקי לקשרים שבין גברים ונשים, בתחושה של קורבן, באופן ההערכה של גברים על סמך גודל הארנק ולא על סמך אישיות, בחוסר יכולת להזדהות עם גברים וכ"ו).

סביר להניח שגישה כזו רק תפגע בכל קשר אפשרי עם "הנסיך העתידי" שלך.

שלום לכל חברי הפורום

37
כל אחד והגישה שלו לחיים ,כנראה יש לך עוד דרך ארוכה.
למה אתה חושב שכל כך הרבה זוגות מתגרשים? כסף גם מעורב המון .
ולמה הרבה לא מתגרשים ?בגלל משכנתא.
ואני צינית ?.. אולי
עברתי דברים בחיים בגלל זה מותר לי להיות צינית.
והאם גישה שלי מפריעה לי למצוא את הנסיך.
ממש לא!!
תאמין לי שיש לי המון מחזרים ,אני רק צריכה לבחור ולהגיד כן.
ואני לא אומרת שכסף זה הכל וצריך רק אותו בשביל להצליח ממש לא.
אני עזבתי בעל מיליונר ובית שני בתים גדולים מול הים .
ובגיל 21 עם תינוק בן שנה גרתי בדירת חדר שלא היה בו כלום.
ישננו על מזרון בהתחלה .
כך שלא תבין לא נכון .חיוךחיוך
אבל.... אני לא מוכנה שגבר שלי יהיה עני ויקבל משכורת מינימון .ממש לא .
וגברים לא ציידים? תלמד קצת פסיכולוגיה
או שתקרא פה בפורום איך שגברים יוצאים לצייד של זונות רחוב .
ולא אכפת להם שהן כולן נרקומניות ,נראות כך שאלוהים ישמור ומן הסתם לא נקיות .
שעובדות שם כל הלילה ומבזבזות על סמים.
למישהו אכפת?
מזיז לגברים ?לא !
ככה הם יוצאים לצייד.!

שלום לכל חברי הפורום

38
לדעתי את טועה בקשר למהות הקשר בין גבר ואישה.
זו לא עסקת ברטר, אישה יכולה לפרנס את עצמה וגבר יכול לכבס בעצמו.
בני אדם צריכים קשר אנושי עם בני אדם אחרים. את גורמת לזה להישמע כאילו סקס בשביל אישה זה עונש שנופל עליה אבל היא צריכה לעשות זאת אם היא רוצה להתפרנס...זה שקר גס.
אישה צריכה להנות מסקס, ואם היא לא נהנית אז שתסביר לגבר איך לגרום לה להנות, ואם זה לא עוזר אז שתמצא מישהו אחר.

אנחנו כבבר לא חסרי אונים כמו בעבר, גברים ונשים יכולים להתקיים בלי תלות אחד בשניה, אבל אנחנו חייבים את האינטימיות והקשר האנושי.

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”