שלום רב לכולם
דגמתי היום את אולגה אז הדיווח די טרי
לידע כללי היא לא הבחורה מהתמונות.
אולגה באמת בת 21 גוף מעולה חזה בינוני אך מספק, פנים סבבה (היא צריכה להוסיף קצת חיוך פה ושם)
באופן כללי היא נראית טוב בטעם שלי. רזה במובן הטוב לא רואים צלעות, רגלים יפות וארוכות תחת קטן יחסית אבל מתאים לגוף שלה מבחינה פרופורציאונלית.
לגבי השירותים שהיא מספקת: סקס רגיל, אוראלי ללא קונדום, אנאלי אין! אצבעות לכוס אפשר רק לא עמוק מידי.
מבחינתי לא הכול הלך טוב יש לי כמה בעיות איתה:
הדבר הגדול ביותר זה הנושא של "ניסיון" אין לה הרבה היא לא זורמת לא יוזמת מתנהגת כמו מלכת קרח כמו בובה צריך לתפעל אותה(אין חיוך אפילו)
היתה שפה משותפת אני דובר רוסית אבל זה בכלל לא עזר. יכול להיות שהיא לא היתה במצב רוח רשה לשפוט אני במיוחד באתי בתחילת יום העבודה שלה להיות בין הראשונים כנראה זה לא עזר.
הקרירות שלה לא העמידה לי חזק את חבריקו, בגלל הגישה שלה לא היתה כימיה משום סוג.
רואים גם לפי המציצה שלה שאין לה כמעט ניסיון צריך להדריך אותה לפחות היא משתפת פעולה.
לגבי הגמירה נאלצתי לעבור ל 69 זה מה שמדליק אותי ותמיד עובד. היא אמרה שאני יכול לגמור לה בפה ללא קונדום בפועל היא נתנה לי לגמור על חבריקו והיא סתם עשתה את עצמה שהיא קיבלה בפה.
לפחות גרמתי לה לגמור בעזרת ליקוקים, כן כן זה מה שמדליק אותי.
דבר לא נעים נוסף היא לא היתה חלקה לגמרי הרגשתי וראיתי זיפים באזור למטה וזה לא היה נעים.
לסיכום מבחינתי היא בהחלט לא שווה את ה 500 ש"ח אולי 300 היה לי הרהב יותר כיך ומהנה עם נטלי וויקי במחיר נמוך יותר
היא צריכה לצבור ניסיון ולחייך קצת יותר.
מיותר לציין שאני לא חוזר לשם בכלל עדיף היה להשקיע את הכסף כנראה בליסה או כריסטינה