כ שלום לכל חברי הפורום - דף 5 - סקס אדיר

שלום לכל חברי הפורום

41
מי אמר שאישה לא צריכה להנות מסקס? אמרתי את זה?
ברור שאישה כן צריכה להנות .
ומי אמר שסקס זה רע?
לגברים ונשים סקס זה דברים שונים .
גברים יכולים לעשות סקס בלי רגשות (אתם ההוכחה ) אבל נשים לא .
ואני לא מדברת על זונות שעובדות .
לא הייתי שם כך שאני לא יודעת איך הן מרגישות .
אני מדברת על נשים רגילות .

שלום לכל חברי הפורום

43
מחזרים הם גברים שכרגע מעוניינים להתחיל איתך קשר. מספר מחזרים לא מעיד על היכולת שלך להיות בקשר מוצלח לאורך זמן.

יש הרבה סוגים של גברים שמבקרים זונות. יש את אלה שיוצאים שיכורים ומסטולים מהמועודונים ב-02:00 בבוקר ומחפשים בדירות הדיסקרטיות גוש בשר בשביל לטחון ולא יותר.

יש כאלה שמכורים לא לצייד לדעתי, אלא לחוויה של הכוח לבחור איזו אישה שרק רוצים- בניגוד למצב בחיים האמיתיים, ששם הגבר נאלץ להתאמץ ולחזר.
(לדעתי זו אחת הסיבות שנשים שעוסקות בתחום מרגישות מושפלות: כי בדימוי העצמי שלהן, הן אמורות לבחור, בעוד שהגברים מחזרים. ובזנות המצב הוא הפוך: הגבר בוחר. וזה פוגע בדימוי העצמי של האשה שרגילה להיות בעמדת עליונות בעניין הספציפי הזה.)

ויש גברים שחסר להם קשר ושנופלים בפח עם אישה מקצועית שמוליכה אותם שולל. והם ה"קבועים" שדיברת עליהם בלעג.

במקום לדבר איתי בהתנשאות על הלימודים שלך (כאילו שזה נותן לך מונופול בהבנת הפסיכולוגיה האנושית) ולהגיד לי שיש לי "עוד דרך ארוכה"- אולי עדיף שתתמודדי עם מה שאמרתי. דיברת בכנות מקודם- אולי כדאי להמשיך בקו הזה.

ארכנגל- מסכים איתך ב-100%.

אני מצידי לא אסכים שאישתי העתידית תהיה אישה מכורה לכסף.

Zayan Lavan2013-10-22 12:05:28

שלום לכל חברי הפורום

44
מי דיבר בכלל על מכורה לכסף?
אני מדברת על חיים בנוחיוות זה לא לדאוג למינוס או לחשבונות שיבואו .
ולצערי במדינה הזאת בשביל לחיות בנוחיות צריך להרוויח לפחות 15 או 20אלף (כל אחד)
ואני לא אומרת שאישה לא צריכה לעבוד .בוא נגיד שתהייה לה את האופציה לבחור .
אני למזלי יכולה לשבת בבת שנה עד שתינוק שלי יגדל ,אבל אני רואה את החברות שלי נשואות !
שמשאירות תינוק בן שלושה חודשים במעון ויוצאות לעבודה!!
אתה יודע מה זה בשביל התינוק להיות בלי אימא בגיל כזה?
קודם כל שלפי תאוריית יחסי אובקייט תינוק לא מרגיש נפרד מאימו עד גיל 9 חודשים..
ואם שמים תינוק בן שלושה חודשים במעון ? זה רע לתינוק!!
אני לא מסוגלת .
ואם הבחור מקוויח 4,5,6 אלף אז אן סיכוי בעולם שאישה תישב בבית ותטפל בתינוק.
אתה פשוט לא מבין ! אני לא מדברת על זה שכסף הוא דבר ראשון אבל הוא חשוב מאוד!
גם האהבה חשובה ובטח שהסקס .אבל אם אין כסף אז הכל נעלם ובאים הוויכוחים ואז אישה לא רוצה סקס וגבר מן הסתם מוצא את עצמו אצל זונות.
אני בטוחה שגברים נשואים יסכימו איתי .
עברתי את זה מותק .
הייתי נשואה פעמיים .
ואם אתה אומר שדיברתי על הקבועים שלי בלעג אז כנראה שלא הבנת כלום.קבועים שלי היו חמודים מאוד .
היה לי נחמד איתם ,אבל מה שרציתי להגיד זה שלא נהנתי איתם כי במקום כזה כמו מועדון אין הנאות ! אין! זאת עבודה !זאת פרנסה!
אתה כנראה בחור צעיר .

שלום לכל חברי הפורום

46
שלי ואיצטגנין,
אתם מאד נחרצים,נעולים בדעתכם,אבל תמיד קיים התחום האפור,איזוך הדימדומים,אפילו בשירותי מין למיניהם.שם יכולים להפגש שני קוים אם לא יגדירו עצמם מראש כקווים מקבילים.
וגם אם לא,יחס אנושי וחברי משמנים את גלגלי המכונה האנושית ונותנים הרגשה טובה ונעימה לכל המעורבים ומי יודע,לעיתים גם מעבר לכך.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

שלום לכל חברי הפורום

47
תודה .תודהTongue
אני באמת כותבת פה דברים אמיתיים כאישה ,כאימא ,כחברה ,כמאהבתי ,כחשפנית לשעבר.
דברים שאף אישה לא תגיד לכם את זה בפניפ מכל מיני סיבות ופה צועקים אלי ואומרים לי שאני שקרנית ,שאני חושבת לא נכון ועוד ועוד דברים.
למה?
חמש שנים שיקרתי לכולם והייתי הכי טובה ? אבל כשאומרים את האמת אז אני רעה?מבולבל
קבלו קצת פרופורציות.
רק נתתי חומר למחשבה ..

שלום לכל חברי הפורום

48
שלי,

ברור שאף אחד לא רוצה לחיות בעוני. ואם אפשר להרוויח יפה, אז למה לא? אבל רמת הציפיות שלך מבחינת הכנסות היא אסטרונומית במונחים ישראליים. את לא מדברת על ללכת למכולת. את מדברת על חיי מותרות.ברגע שהכסף הופך להיות ההיבט המרכזי בהערכה של גבר בתור בן זוג פוטנציאלי (ועוד ברמת צפיות כזו)- יש פה בעייה. וזה לדעתי לא פחות משפיל מאשר מצב שבו גברים מתייחסים לאישה כאל סחורה.

למעשה יש לך גישה נצלנית כלפי גברים. לא נראה לי שהיית רוצה שהבן שלך, כשיגדל, יתחבר לאישה שתתיחס אליו ככה.

ברגע שאת אומרת שאת רוצה "בעל עשיר", את בעצם רוצה להמשיך להזין את ההתמכרות שלך לכסף בדרכים אחרות. בעבר, היית מתפשטת לפני הרבה גברים, ובעתיד את חושבת להתפשט לפני גבר יחיד. אבל עסקי החליפין נשארים.

בקשר בריא, שני בני הזוג מושכים את הכרכרה ביחד בכל הכוח. במצב שאת מדמיינת, אחד הסוסים יושב על הכרכרה (את), בעוד שהסוס השני (הגבר) צריך לעשות עבודה של שניים- ואת עוד חושבת שזכותך לחיות ככה ושגבר שלא יכול למשוך ככה אינו ראוי לך....

את מספרת לנו שאת מבינה בעניינים שבינו לבינה כי היית נשואה פעמיים. סליחה, אבל זה נשמע בערך כמו נהג שטוען שהוא מבין בנהיגה יותר טוב מאיתנו כי הוא כבר עבר שתי תאונות בעבר.

כתבת לי "עברתי את זה מותק"- אני מבין שבעצם את מספרת לנו שמתי שבעלך הפסיק להכניס את הסכומים שרצית- הפסקת לקיים איתו יחסי מין והאהבה שלך נגמרה...
נו- נראה לי שיש פתגם כזה שאומר שאת האישה לומדים להכיר באמת בתקופות שאין כסף.

שוב- אין לי שום דבר נגד זנות בעיקרון. גם אני לקוח. אבל תמיד התיחסתי לנשים בכבוד וזו לא הגישה שאת מציגה פה ביחס שלך לגברים.

את מראה לנו מה הפסיכולוגיה של הזנות (ולצורך העניין זה לא משנה אם כן או לא הזדיינת תמורת כסף), ואת הפסיכולוגיה הזאת את לוקחת איתך הביתה.

אני לקוח מתי שאני נכנס לדירת אירוח, אבל את יודעת מה? מתי שאני חוזר הביתה אני מפסיק להיות לקוח. אם את באמת מעוניינת להתנתק מהתחום שעסקת בו- אני מציע שתחשבי על הדבר הזה.

Zayan Lavan2013-10-23 02:44:12

שלום לכל חברי הפורום

49
כנראה שאתה ממש חסר ביטחון ..וגם מרוויח מעט ..
בגלל זה כל נכעס שלך על מה שאני כותבת .
או אולי ניצלו אותך.
אם אתה חושב שבשבילי העיקר הוא כסף ואני לקחתי את העבודה הביתה .
אז בסדר גמור ,שיהיה ככה.
אתה חושב ככה ותמשיך לחשוב .
לא שזה משנה לי בכלל .
ודרך אגב מבעל הראשון התגרשתי כי הוא היה נותן לי מכות ..
ומהשני כי הייתי צריכה הרבה כסף טיפולים של הגדול והוא והלכתי לעבוד במועדון ולו זה לא התאים .שכחתי להגיד שלפני זה שלוש שנים בעל הזה בקושי היה עובד ועל הכל אני הייתי משלמת .
שיהיה לך בהצלחה עם הגישה שלך
Ermm

שלום לכל חברי הפורום

50
[QUOTE=שלי המיוחדת]
גברים יכולים לעשות סקס בלי רגשות (אתם ההוכחה ) אבל נשים לא .
ואני לא מדברת על זונות שעובדות .
לא הייתי שם כך שאני לא יודעת איך הן מרגישות .
אני מדברת על נשים רגילות .
[/QUOTE]

שלי, את כנראה באמת מיוחדת אם את חושבת כך.

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”