כ ז'ני - דף 47 - סקס אדיר

ז'ני

461
חרמני הוא לקוח מרוצה שלי בגלל זה הוא מזכיר אותי בכל מקום בפורום,
אחרים לא מזכירים אותי במקום אחר שצריך לדווח בו , להזכיר לך שייש כאן 2 דפים בשירשור שרבים שם חבריי פורום על האם אני זונת רחוב או נערת ליווי ,כי מתקשרים וקובעים איתי בטלפון .
וזוכר שהתעצבנתי וביקשתי שיפסיקו לחלק את הטלפון שלי ומי שרוצה שיקבל את זה ממני
והייתה לכם תקופה של הפסקה
ועבדתי בה רק ברחוב הפסקתי גם מאותה סיבה לרצות שזה יחולק הגיעו אליי אנשים שלא רציתי לעלות איתם ברחוב והם הגיעו אליי דרך הפורום זה נראה לך בסדר?
אני לא מצדיקה את חרמני / צחי פורת / צחיק מה שהוא עשה זו הייתה נוכלות, אבל הוא בן אדם בסדר.
הדיווחים חזרו אליי מקריסטל שראה אותי בבורסה ומאבי מחרמני והפרופסור... שוב אמרתי לכם זה לא פרסום אין לי עוד יותר עבודה בזכותכם זונה לא צריכה פרסום תמיד יש לה עבודה, דירה צריכה פרסום מאחר והיא דיסקרטית לא אמורים לדעת איפה היא נמצאת... ואיפה שאני כל העולם יודע חוץ מאשתו חיחיחי... ואין לי דירה דיסקרטית ומי שרוצה לבוא אליי יכול מי שלא לא בכוח זה הקטע של זונה ואני אוהבת את זה ככה.

שיהיה לילה אור

Stripper Janet2013-10-23 19:41:46
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

463
טוב אז ככה חזרתי עכשיו מהר ציון,
בתקופה האחרונה המקום הזה נהפך להיות ממש זירה מאיימת ומפחידה
הייתי ממליצה לאנשים לא להתקרב לשם כנראה שסרסורים וסוחריי סמים
עובדים חזק עכשיו באיזור הזה ורוצים לעשות שם כמה שיותר כסף אחרים מנסים לנצל שם כמה שיותר נערות עובדות שהן במצוקה ממשית ובמצב קטסטרופאלי... כבר שמעתי מקרה מלקוח קבוע שלי שהיה עד אליו בזמן שחיכה לי, על קוקסינלית שנזרקה מרכב נוסעהעירומה ומעורטלת אוליי הסרסרור__ שלה עשה לה את זה כי לא הביאה לו מספיק כסף או איזה אחד מאוכזב מהשירות או מזה שנהרסה לו הפאנטזיה והוא גילה שהיא לא בחורה כפי שרצה וכנראה שהוא סתם איזה פסיכופט אידיוט...
היום היה לי יום ארוך שיגעו אותי בטלפון ובסוף לא נפגשתי עם שום לקוח שקבע איתי כי לא יצא, וקיבלתי רהיטים היו לי סידורים ובדרך מישהו הטריד אותי בטלפון אז מאיזה אחד קיבלתי כל מיני מתנות מכשירי מסאג' ואפיל ליידי הוא מפנק אותי כי הוא גם יבואן של מיני מוצרים ונעליים של נשים וידוע כמה שייש לי פטיש לנעליים,
הוא לקח אותי לבצע בי את זממו בתל ברוך , wtff?? ואחר כך חזרתי להר ציון לבושה בשמלה ורודה חמודה עם נקודות מרוצה מהבטן העגלגלה שלי ומרגישה בשיא הנשיות, ואז אחריי שאכלתי בפונדק של סמי החמוד , ועשיתי אהבה עם בחור מתוק שעצר ליידי בדרך , הוא ציחקק איתי על זה שהיו 2 שהציעו להקפיץ אותי לאיזה מקום חחח כלומר הם רצו להקפיץ...
ואז כשירדתי מהמכונית...
עצרה ליידי מכונית שחורה - אני כיידוע לא עולה על מכוניות שחורות מבחינתי זה כלל ברזל זה תמיד עלול להיות רכב של סרסור או פסיכופט אני לא אוהבת אנשים עם פוזה , הוא היה מחוייך והסכים לסכום שהצעתי...
הוא נתן גז אני קצת הרגשתי חרטה על זה שעליתי איתו
מראה חיצוני : גוון עור שחור, פיגמנטציה בעור אף ענק נראה ממוצא ערבי עושה קוצים לבוש מותגים נראה בפנים כמו שימפנזה באמת שנבהלתי

UMA2013-10-24 07:19:39
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

ז'ני

464
המשך: הוא נתן לי כסף התפשטתי ... התחלתי לרדת לו כשבאתי לשים לו קונדום הוא סירב ואז כששמתי הוא התחיל לדחוף לי אצבעות בכוח וחזק מאוד ואז הוא משך לי בדגדגן חזק כאילו אני מרגישה שהוא נתלש ואני כמעט מאבדת את ההכרה והוא מתחיל לצעוק לי עד כמה שהכוס שלי מסריח התעשתתי כשהוא התחיל לסטור ולנסות לפוצץ לי את הפנים ונאבקתי בו... הוא ניסה לגנוב לי את התיק וצעק עליי שייש לי כוס מסריח שמעתי שאני צורחת והוא צעק עליי שאסתום את הפה, אספתי את הדברים שלי במהרה לקחתי את התיק שלי ופתחתע את הדלת והוא אחז בי בחוזקה " הלו אני רוצה את הכסף!"
"איזה כסף?? זה הכסף שלי עזוב אותי! " אמרתי בתמימות הייתי שלווה
"את מה שנתתי לך זונה מסריחה" הוא שיחרר את התיק ראה אותי מוציאה ארנק קטן ריק והתאכזב מה הוא חשב שאני אבוא להר ציון עם כסף? נתתי לו תסכום וברחתי לעבר הסודנים שישנו בפארק והתלבשתי
אישה בהריון על עקבים פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי מזל שלא קרה גרוע יותר
לא המשכתי לעבוד אחריי זה ...
ועוד אחריי שנסע קילל
קיצר יש גם כנראה כאלה ואיתם אני לא רוצה להתעסק הוא בטח ניסה להרחיק אותי כדיי שאני לא אקח לעובדות שלו את העבודה או שהוא סתם אחד...

עכשיו אני בבית ואני לא רוצה שמקרים כאלו יקרו זה פעם ראשונה ככה
אני בסדר קצת משקשקת זה מה שלפעמים הרחוב מזמן
חארות כאלו...

שיהיה יום טוב!

UMA2013-10-24 07:20:08
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

ז'ני

465
אוי זא"נט מתוקה. כל כאב כאב לי לראות את זה על הבוקר.הרחוב מביא לעיתים כל מיני טיפוסים מפוקפקים..מדוע עלית איתו בכל זאת אם יש לך את סמני האזהרה שלך??בכל אופן אני מקווה שאת בסדר עכשיו יקירה.מזל שהחלאה לא בה בעובר.חתיכת 0 זה מה שיש לי לומר תרגעי מאמי.להבא תחשבי טוב טוב שמקרים איוומים כאלו לא יקרו לך..אני לא מבין איך אפשר להיתנהג ככה לנסיכה כמוך...

ז'ני

469
המפגש שלי עם ז'ני,
לצערי אין לי דברים טובים לספר כמו כולם, מיוחד שלצערי ראיתי אותה באור, ז'ני שלכםשלנו נראת בגיל ה20 ילדת רחוב עזובה, פנים חמודות(זה הפלוס היחיד),גוף של אישה הריונית, לא אסטטית בעליל, פטריות ענקיות ומגעילות בציפורניים שברגליים ועליהם לק(כמובן!), ריח זה זעה...בקיצור לא עשתה לי את זה בעליל. אך מכל היחצון שכרגע עומד על 10 עומד(!!) ניסיתי בכול זאת לזרום...התלהבתי מהסקס? גם לא להיט, שוב אולי זה "מציאה" ב100 ש"ח אבל אני מעדיף את הסקס שלי פחות חולה ומפחיד.
כל מה שנאמר פה כמובן אמת, לא יחצן ואין לי כלום נגד ז'ני, אבל זו אחת התגובות היותר אמיתיות פה ולא מיוחצנות.
גם לי נמאס מתיקתוקיות אבל זה לחיות או לא להיות

ז'ני

470
אני ממש לא בא להשיא לך עצות.
קטונתי.
את אישה ואת חייבת חייבת חייבת להקשיב לאינטואיציה הפנימית שלך.
היה ונקלעת לצרה ואת לא יודעת איך זה היה אמור להגמר, אחת הדרכים הבטוחות היא לקחת לו קצת DNA מהלחי אל צפורנייך ועל הדרך, גם להשאיר לו מהDNA שלך בשריטה שעשית לו בלחי.
בד"כ לחבר'ה האלה יש עבר וגם רישום פלילי. ז"א שהחבר'ה האלה יושבים באופן מסודר בספריית הDNA של המשטרה.
כל מה שנותר לך לעשות, זה להסביר לו שהוא הסתבך ושיתחפף לטפל בשריטה.
בד"כ גם למשוגעים יש הגיון שימנע מהם ליפול.
אבל שוב, את תעודת הביטוח הזו תעשי לעצמך רק במקרה שנכשלת עם ענין האינטואיציה שלך.

I fart in your general direction

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”