כ לבה-מאתר אטרף - דף 18 - סקס אדיר

לבה-מאתר אטרף

171
[QUOTE=שביל החלב] מוחא כפייה

פרופסור למה לא תאמר זאת ישירות: חובה על האדמין לברר האם "מרחיב חורים"  ו "המנקב 1" הם בעצם אדם אחד שיש לבעוט אותו אל מחוץ לפורום.
[/QUOTE]
זה לא התפקיד שלו זה התפקיד של קישי. אז קישי אנא תבדוק אם זה באמת אותו משתמש!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

לבה-מאתר אטרף

172
שלום לכל חברי הפורום
לאחר שקראתי בעיון רב את התגובות על לבה הלכתי ונרשמתי לאתר אטרף מצאתי את הגברת המבוקשת תחת השם לבה
שלחתי לה מסרון קצר שהתרשמתי מהפורום ואשמח לפגוש אותה
הגעתי אליה הבייתה וקיבלתי חום היא אישה מבוגרת וממש לא סקסית אפילו שמנה קצת עוד לא נכנסתי לבית וכבר התחילה לנשק בכדי להשאיר כמובן שדרשה 2 אדומים ככה היא מכנה את ה400 ש"ח
בקיצור חברים עשיתי פרסה וברחתי משם כל עוד נפשי בי אני אישית לא ממליץ
מקווה שהדיווח ראוי לפעם הראשונה שלי.
באתי ראיתי זיינתי והלכתי

לבה-מאתר אטרף

173
אחלה דיווח הדרקון
ככה ראוי להכנס לפורום
נכון שלא מדובר על דגימה שתשלח חברים להוציא את הא"דומים" שלהם, אבל יש הזהרה, שהיא לא פחות חשובה מתיאור של דגימה מפוצצת
לגופו של עניין חשוב לתת את דעתך, גם אם היא שלילית
זה בסדר ומקובל
והדבר הכי טוב בהודעה הראשונה שלך, היא שהתאמצת, הלכת לאטרף ושלפת משם את מספר הטלפון.
זה בוודאי הרבה יותר טוב מהחברים החדשים שההודעה שלהם היא "מבקש מספר טלפון"....

מברוק וברוך הבא!!!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

לבה-מאתר אטרף

177
[QUOTE=חובב נערות עובדות]חברה אני ניסיתי כמה פעמים להגיע אליה הגעתי פעם אחת לא מצא חן בעיניה שלחה אותי הבייתה אני אומר לוותר על הכוכבת ולהמשיך הלאה היא עם כל הכבוד גם לא ניראית משהוכועס

[/QUOTE]

אני מקווה שאתה לא מנקב מרחיב דרקונים חורים1.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

לבה-מאתר אטרף

178
אין מצב - ההודעה של חובב נערות עובדות נוגדת לגמרי את ההפרעה ממנה סובל מרחיב דרקונים1.
מרחיב דרקונים1 לעולם לא ירשום כזאת הודעה (אפילו לא בצחוק).
מרחיב דרקונים1 ממציא שקרים ופנטזיות בכדי להאדיר את שמו - דבר שנובע למעשה מחוסר ביטחון עצמי חמור (גם מאד חשוב לו שיאמינו לשקרים שלו).
מרחיב דרקונים1 לעולם לא ירשום שמישהי סרבה לקבל אותו.
ולמי ששואל - כן, אני מקבל שעורים בפסיכולגיה מערבה אנושית בפרטי. קריצה

קישקשתא2013-10-24 17:09:32
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

לבה-מאתר אטרף

179
חברה אף אחד שלא ישים אותי בתור מישהו אחר היא לא ניראית משהו וגם איתי כל פעם דחתה אחרי שניסיתי שוב פה זה מסתיים .
מי שרוצה ללכת שיילך אני רק אומר את החויה שלי יכול להיות שאני לא מוצא חן בעיניה וזהו שאף אחד לא ישווה אןתי לאף אחד אחר אחלה סופ"ש!!!!

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”